Hamsteripuoti

hamsteripuoti

Hamsteripuoti myy Suomen Hamsteriyhdistyksen julkaisuja sekä pieniä hamsteriaiheisia tuotteita postitse. Ostamalla puodista tuet yhdistyksen toimintaa!

Allaolevien tuotteiden tilaaminen Hamsteripuodista

• Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät postikulut.
  • Tilaukset postitetaan joka kuukauden 7. ja 22. päivä.
  • Tilaukset maksetaan etukäteen Suomen Hamsteriyhdistyksen tilille Nordea FI09 1469 3000 0264 15 viitteellä 5005. Kuitti maksusta liitetään mukaan tilaukseen.
  • Liitä tilaukseen lisäksi yhteystietosi: Nimesi, postiosoitteesi, sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi.
  • Tilaukset ja kysymykset osoitteeseen puotivastaava Eve Immoselle eveimmonen1987(a)gmail.com

Hoitopussi – opas hamsterin hoitoon (UUSI VÄRILLINEN PAINOS!)

Vuoden 2017 uudistettu, ensimmäistä kertaa värillinen painos! Sisältää kaikki tärkeimmät tiedot hamsterilajeista, niiden hoidosta, ruokinnasta, tarvikkeista sekä poikasten hoidosta. Värilliset kannet ja värikuvia sisäsivuilla.

Hinta: 3,5 € (paljousalennus 10 kpl 13 €)

Hoitopussi – opas hamsterin hoitoon

Vuoden 2015 mustavalkoinen painos! Sisältää kaikki tärkeimmät tiedot hamsterilajeista, niiden hoidosta, ruokinnasta, tarvikkeista sekä poikasten hoidosta. Kasvattajat huomio: tässä loistava ohjevihkonen kasvatinostajille mukaan annettavaksi!

Mustavalkoinen painos myydään loppuun ja niitä ei tule lisää.

Hinta: 3 € (paljousalennus 10 kpl 12€)

Tietopussi – kasvattajan opas

Vuoden 2015 mustavalkoinen painos! Kattava opas hamsterien standardeihin, näyttelyihin ja jalostukseen.

Hinta: 3 €

Hauskat pikkuruusukkeet

Haluatko antaa hamsterillesi jonkun tietynlaisen ruusukkeen vaikkapa koristamaan häkin reunusta? Valittavissa on viisi erilaista hupiruusuketta.

Kaikki hupiruusukkeet hintaan 3,50 € / kpl

Vanhat Poskipussi-lehdet

Hinta: 3,5 € / kpl (Paljousalennus 4 kpl 12 € !)

Vanhoja poskipusseja on saatavilla seuraavasti: