Hamsteripuoti

hamsteripuoti

Hamsteripuoti myy Suomen Hamsteriyhdistyksen julkaisuja sekä pieniä hamsteriaiheisia tuotteita näyttelyissä ja muissa tapahtumissa. Ostamalla puodista tuet yhdistyksen toimintaa!

HUOM! Vuodesta 2018 alkaen hamsteripuoti ei enää toimi postitse! Tuotteita saa ainoastaan näyttelyistä.

Hoitopussi – opas hamsterin hoitoon (UUSI VÄRILLINEN PAINOS!)

Vuoden 2017 uudistettu, ensimmäistä kertaa värillinen painos! Sisältää kaikki tärkeimmät tiedot hamsterilajeista, niiden hoidosta, ruokinnasta, tarvikkeista sekä poikasten hoidosta. Värilliset kannet ja värikuvia sisäsivuilla.

Hinta: 3,5 € (paljousalennus 10 kpl 13 €)

Hoitopussi – opas hamsterin hoitoon

Vuoden 2015 mustavalkoinen painos! Sisältää kaikki tärkeimmät tiedot hamsterilajeista, niiden hoidosta, ruokinnasta, tarvikkeista sekä poikasten hoidosta. Kasvattajat huomio: tässä loistava ohjevihkonen kasvatinostajille mukaan annettavaksi!

Mustavalkoinen painos myydään loppuun ja niitä ei tule lisää.

Hinta: 3 € (paljousalennus 10 kpl 12€)

Tietopussi – kasvattajan opas

Vuoden 2015 mustavalkoinen painos! Kattava opas hamsterien standardeihin, näyttelyihin ja jalostukseen.

Hinta: 3 €

Hauskat pikkuruusukkeet

Haluatko antaa hamsterillesi jonkun tietynlaisen ruusukkeen vaikkapa koristamaan häkin reunusta? Valittavissa on viisi erilaista hupiruusuketta.

Kaikki hupiruusukkeet hintaan 3,50 € / kpl

Vanhat Poskipussi-lehdet

Hinta: 3,5 € / kpl (Paljousalennus 4 kpl 12 € !)