Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - maarit

Sivuja: 1 ... 7 8 [9] 10 11 12
121
Lainaus käyttäjältä: "NeNNi"
Eli kupit on usein kallellaan purujen seassa..

Kiinareilla on aina kupit ihan kallellaan kun ne keksii että tuolta kupin alta saaki hyvin kaivuureitin ja onpa ne välillä kokonaan purun allaki.Mökin päällekkää ei ruokakuppia saa kun se katto ei oo suora vaan viistomainen (vaikee selittää).

122
Cisse täyttää viikon päästä 2 v.

123
Lainaus käyttäjältä: "maarit"
Cisse on laihtunut ja turkki on harmaantunut/harventunut selvästi.Nukkuu enemmän kun ennen.Syö kuiteski normaalisti ja hyvällä ruokahalulla ja juoksupyörä on ahkerassa käytössä edelleen vaikka liikkeet onki hidastuneet.Hieman äreä papasta on kieltämättä tullut mutta silti se on mamman mussukka.  :sydan

Cisse täyttää viikon päästä 2 v.Nukkuu paljon ja on iha harmaa/nuhjusen olonen ja kävely on juuri sellasta köpöttelyä.Heräilee omia aikojaan ja ei herää enää edes siihen kun laitan sille ruokaa kämppään.On ehdottomasti kyllä elämänsä ehtoopuolella ja hirvittää jo valmiiks kun se päivä tulee kun on nukkuu pois tästä maailmasta.Syrkeistä ehdottomasti yksi rakkain!  :sydan

124
Kasvatus ja genetiikka / Re: Sokeritauti
« : 12.09.08 - klo:02:22 »
^^ei tarvi asioita ottaa aina nii kirjaimellisesti,ihan pikku vinkkinä vaan. :roll:
Kyllä mä varmaan enkeli89 tilanteessa tekisin ihan kokeilumielessä testin että korvaisin sen juomapullon kostealla ruoalla.Täytyyhän syy selville saaha miks se juo niin paljo.Sehän on oikee juoppo hamsu sitte...  ;)

125
Keskustelua näyttelyistä / Re: Yleinen näyttelypulina
« : 04.09.08 - klo:00:12 »
Pisti silmään tuo yks kuva (kun katselin noita Tampereen näyttelystä otettuja kuvia) että voiko näyttelyboksissa muka pitää ruokakuppia?Vähä ihmetyttää ja boksi oli siis viä kuvassa juuri tuomarin pöydällä.

126
Lainaus käyttäjältä: "GaneshaX"
rotta porukka teetti sellaset "palkintoruusuke"-nimilaput. Eli ruusuke jossa on nicki. Oli tosi hienot. Kestävät tapahtumasta toiseen ja eivät olleet edes kalliit kimppatilauksena. Tollasen vois kyl organisoida jos halukkaita löytyy?

Hiirifoorumilla porukka (halukkaat) tilas kimppatilauksena myös ruusukkeet missä on oma nicki.Mulla on lähestulkoon aina ruusuke näyttelyssä mukana.  :)

127
Keskustelua näyttelyistä / Re: Kuvia näyttelyistä
« : 01.09.08 - klo:15:55 »
Yks kuva oli hiiripuoleltakin,tuomari ja sihteeri oli päässy kuvaan.  :haha

128
Vessat oli ihan hirvittävässä kunnossa (haisi järkyttävälle,ei ollu paperia ja papanoita/heinää oli käsienpesualtaassa). :nihkee:

129
Keskustelua näyttelyistä / Re: Yleinen näyttelypulina
« : 23.08.08 - klo:01:32 »
Lainaus käyttäjältä: "Jinny"
Joko gerbiili-, hiiri- tai molemmissa piireissä olen muistaakseni ainakin törmännyt tällaiseen käytäntöön, tosin siellä taidettiin käyttää esim. pientä tussilla tehtyä täplää hännänjuuressa tunnistuskeinona. Ja muistaakseni jopa keskenään ihan eriväristenkin numerolappuihin boksin päälle saatettiin tuomarin helpotukseksi kirjoittaa se väri tunnisteeksi.

Hiiripiireissä en ole kyllä tuohon törmännyt vielä koskaan about 2 vuotisen harrastukseni aikana.

130
Kasvatus ja genetiikka / Re: Kuvia hamsupoikueista -2
« : 16.08.08 - klo:03:14 »
Lainaus käyttäjältä: "Vilma"
Tekisi mieli ottaa Kaisan lapsosista yksi meille

Sama täällä ja huomaan lukevani tuota ilmoitusta yhä uudelleen ja uudelleen. :taju:  :oops: Mä en saa mielenrauhaa.

131
Tulossa ollaan kun on hiirinäyttely kans.  :)

132
Pate tulee Pate Mustajärvestä
Cisse Cisse Häkkisestä
Peppi tulee Peppi Pitkätossusta sekä meiän jo edesmenneestä hamsusta jonka nimi oli Peppi-Lotta
Remu tulee tietenki Remu Aaltosesta
Lettu tulee yllätys yllätys lätystä
Kukka-Maaria tuli vaan yksinkertasesta kukasta ja Maaria tuli siihen perään vielä (kuulostaa hienommalta  :mrgreen: )

133
Ihan käsitiskiaineella meillä pestään. :)

134
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Virikkeet
« : 22.05.08 - klo:23:27 »
Lainaus käyttäjältä: "Kricee"
http://www.trixie.de/images/trixie/6272_h.jpg

Huonoksi havaittu meillä tuo.Hamstereille en uskalla ees kokeilla (se olis puolessa tunnissa riekaleina).Tyttöhiirilaumalle laitoin kerran tollasen ja sieltä oli parissa päivässä vedetty sisukset pihalle ja reikiä täynnä ja haisi niinku rankkitynnyri.

135
Ei oo tarvinnu suostutella kun en oo enää about 8 vuoteen kotona asunu.Meillä oli kotona aina kissa tai koira tai molemmat eikä me pikkusiskon kans koskaa vanhemmilta oikeestaa pyydetty että saatais hankkia joku eläin.
Hiirien hankintaan en kysy aviomieheltä "lupaa" tai mitää koska kuitenki kasvatan niitä.Joskus saattaa kysyä että onks uusia hiiriä tulossa yms.Myös rottien ja hamsujen suhteen saatan kysyä miehen mielipidettä mutta päätöksen teen loppuviimeks minä itte.Isompien eläinten hankinnassa kuten esim. kissojen/koirien tehään päätös sitte yhessä.

Sivuja: 1 ... 7 8 [9] 10 11 12