Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Meven

Sivuja: 1 ... 6 7 [8]
106
^^ Kiitoksia! Nyt on akvaariomagneetilla kiinni ja hyvin pysyy (vaihdoin tosin pullonkin pienempään, kun kuitenki vähintää joka toinen pv vaihdan veden, ni ei tuo ehi paljoa ees juomaan sinä aikana).

^ Mä laitoin sen magneetin pulloon kiinni ihan vaan kahella palalla (niin pitkillä, et yltää kerran pullon + magneetin ympäri) maalarinteippiä. Varmaan irtoaa jossain vaiheessa, mut sit vaan uusiks kiinni. Vähän tuo talvikko on kyllä pureksinu sitä teippiä, mut ei se siihen kunnolla ylety ja tais olla vaan alun ihmetystä sekin pureskelu.

107
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Virikkeet
« : 20.09.10 - klo:13:41 »
Kiitos! Kyllä mä ajattelin ainakin kokeilla jotain toista pyörää, ku toi Silent Spinner on turhan vaarallisen oloinen.

Osaatko vielä sanoa, että kuinka äänekkäitä nuo sun linkittämät pyörät on? Mä kun nukun ton kanssa samassa huoneessa..

108
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Virikkeet
« : 20.09.10 - klo:13:13 »
^ On toi, mutta sen verran isompana, ettei oo vielä kokonaan ympäri mennyt, mutta on lentänyt pois silti. /:

Kaikkea oon lukenu hamstereista, mutta sitä en tiennyt, ettei saa vielä laittaa juoksupyörää! Voi höh, kun se niin tykkää siitä. Mutta joo, eiköhän se härveli saa sitte lähteä ja tilalle jotain muuta kivaa. Katotaan sitte myöhemmin uudelleen.

Mut onko just toi juoksupyörä muutenkin siis huono? Mikä ois sitte parempi, kuitenki sellainen, ettei pääse tuon tassut tipahtamaan väleistä?

109
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Virikkeet
« : 20.09.10 - klo:09:34 »
Mä kysyisin nyt juoksupyörästä, että onko teillä se aina häkissä?

Toi pieni kuukauden ikänen talvikko nimittäin tykkää pyörästä paljon. Kyllä se välillä muutaki tekee, ku juoksee, mut on selvästi sen lempi virike toi pyörä. Ongelma vaan on se, että se ottaa siinä niin hirveet vauhdit, et lentää välillä jopa voltilla pois siitä! :( Eilen otin sitten yöksi ton pyörän pois, ettei siihen satu ja se tuli ihan kahjoksi. Yritti päästä koko ajan pois terraariosta (kiipes jopa terraarion kattoverkossa :s). Eli mitä tekisitte tässä tilanteessa? Sillä on muitakin virikkeitä (kiipeiltävää, kaivettavaa, pureksittavaa, tunneleita, koloja), mut silti juoksupyörän poisvieminen sai sen haluamaan pois terrasta.

110
Kiitos helpottavista vastauksista! Huh huh.

Täytyy seurailla nyt paremmin, että aristeleeko se niitä korviaan ja näyttääkö tulehtuneilta. Toivottavasti on kuitenkin kaikki ok..

Mietin vain, kun eläinkauppaan menin ja pyysin uros talvikkoa, niin ensin sanoivat, ettei ole. Sitten yhtäkkiä löytyikin jostain sellainen, niin tuli nyt mieleen, että jos toi oli just tappelun takia erotettu johonkin toiseen terraarioon, joka ei ollut edes esillä..

111
Ostin viikko sitten talvikon ja nyt huomasin, että sillä on toisessa korvalehdessä pieni reikä ja toisessa todella suuri. Eli korvalehdet ovat ihan repaleiset. Onko muilla ollut näin? Mitä pitäisi tehdä, onko vaarallista?

Ja mistä noin voi käydä? En ole varma, oliko korvat jo alusta asti tollaiset. Jos oli, niin ehkä tuo on ollu tappelussa eläinkaupassa.. Mut voikohan johtua jostain muusta? :(

112
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Virikkeet
« : 16.09.10 - klo:14:29 »
^ Mulla on tommonen sinireunainen, mutta siinä on kyllä läpinäkyvä sisälmys, että tuskin tarkoitat tällaista? Toi on kyllä ihan super ihana ja hyvä, ei pidä mitään ääntä, vaikka tuo juoksis siinä yöllä. (: Tosin se on muovia, että kattellaan nyt kauanko on yhtenä kappaleena.
Edit: Ai oho, keltainen siitä juoksupaikasta.. No ei sitten ainakaan ole tuo. :D

Mä tahtoisin rakentaa erilaisia tasoja tohon terraarioon, mut se on vain 30cm korkea, ni en tiiä miten tekisin.. Ku en halua, että talvikko pääsee tarraamaan tosta kannen verkosta ja roikkuu siinä. :s Pitää kehitellä jotakin.

113
No nyt on helppoa vastata, ku piti pari päivää sitten hankkia ihan kaikki hamsterista alkaen. :D

Elikkäs jotakin parisataa on vissii menny, ku lasketaan kaikki ruuat ja kaikki ei-niin-tarpeelliset härpäkkeet ja hommat mukaan. :D

114
Kiitos Nape ja Cindu. (:

^ Munkaa mielestä toi häkki ei näytä niin isolta, mut vaikeetahan se on kuvasta mitään arvioida. Mut kivan iso (mittojen perusteella) se joka tapauksessa on. :)

Mä tahtoisin tolle talvikolle isomman terraarion, et sais rakenneltua kaikkee hauskaa sinne, mut ei sellanen mahdu mun huoneeseen..

115
Ostin tuon ihan vaan eläinkaupasta. Vähän kyllä hirvitti, ku kysyin, että onko uroksia jäljellä, niin mies sano, ettei tiedä. No sitte se meni sinne huoneeseen, missä niitä pieneläimiä on ja siitä lasin läpi näki, kun se otti kiinni hamsujen pesästä, käänsi sen ylösalaisin ja ravisti sen verran, et kääpiöhamsterit tipahti siihen puruille näkyville. :( Raukat..

Eikä se myyjä edes tienny kunnolla hamsujen syntymäpäivää, sano vaan, että tuli luovutusikään joku kolmisen päivää sitten tai jotain..

Mutta muuten tuo talvikko vaikuttaa ihan hyvältä, eikä edes mitenkään säikyltä tai vihaiselta. Saas nähä sitten, ku alottelen sen "kesyttämisen". :D

116
Kiitos vastauksista, mutta päädyin kuitenkin terraarioon, johon muutti eilen neliviikkoinen Talvikko. (: Otin nyt sitte kuviakin asumuksesta, vaikka sieltä kyllä puuttuu vielä muutamia juttuja ja tossa vasemmassa alalaidassa olevan höskänkin pitäs olla tuol sisällä (ja näin aurinkoa vasten on näköjään tuo lasi likanen ulkopuolelta :s)
117
Miten kiinnitätte terraarioon classic -juomapullon? Mä en haluais laittaa sitä tohon verkkokanteen, ku se on usein pois päältä (ku oon ite häkin vieressä) ja muutenki pullo on sit aina tiellä, ku otan kannen pois.

Pullo on nyt ollu tossa sivulaidassa kiinni sillä valkosella "rautalangalla", ku siinä tulee mukana, mut se on siksi koko ajan vinossa ja huonosti + kansi keikkuu, koska on epätasanen alusta.

Eli onko jollain ehdottaa jotain ratkaisua tähän? Jostain katsoin, et jollain oli kiinni magneetilla, et osaisko joku sanoa, mistä löydän niin vahvat (akvaario?)magneetit, että 150ml:n pullo pysyy paikallaan?

118
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Uudet tulokkaat
« : 13.09.10 - klo:21:31 »
Tänään ostin ihan ensmäsen hamsuni ikinä. Uros Talvikko tuo on, ja Vertti nimeltään. (: Ihana ötökkä, vaikka aika uninen kyllä.. Kuvan voisin laittaa myöhemmin, nyt ei pysty ottamaan, ku se vaan nukkuu. :D

119
Olen vasta hankkimassa kääpiöhamsua, joten olisi muutama kysymys häkeistä. Ajattelin nyt ensin koittaa tätä keskustelua ennen kuin teen kokonaan uuden.

Elikkäs.. Kumpi on teidän mielestä parempi, lasiterraario vai muovinen duna? Perustelutkin olisi sitten mukavia..

Ja olen harkinnut, että ostaisin tällaisen, jos dunaan päädyn, niin luuletteko, että se olisi ihan ok? Mietin vaan, että kai nuo pinnojen välit tossa päällä on tarpeeksi pienet, ettei pääse karkuun..

Sivuja: 1 ... 6 7 [8]