Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Ritu

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Onko hamsusi karannut?
« : 09.05.13 - klo:20:44 »
Okei, musta alkaa tuntua että jätän ton lattiaeläjäks  :tongu: . Mulla ei ihan tosi oo aavistustakaa miten se tällä kertaa on päässy dunastaan, mutta tuolla se lattialla mua tuijottelee. Että silleensä. Juoskoon nyt sitte.

2
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Onko hamsusi karannut?
« : 08.05.13 - klo:11:45 »
Jahas, neidin ekat karkureissut tehty. Eilen karkasi samantien peräti kaksi kertaa peräkkäin  :icon_e_biggrin: . Rupesin ihmettelemään iltavuoron jälkeen telkkaria kattoessani miks Kaarna (koira) tuijottelee niin tohkeissaan  keittiön suuntaan. En sit kuitenkaa kiinnittäny asiaan sen kummempaa huomiota koska Himmua (toista koiraa) ei näkyny, joten ajattelin että se sitä ihmettelee. Hetken päästä näin kuitenki silmäkulmassa liikettä ja siellähän se hamsutypy kökötti rottahäkin tuntumassa. Toisen kerran olin jo nukkumassa ku Himmu rupes murisemaan ja haukahtelemaan jollekki, niinku se tekee aina ku näkee "mörköjä". Käskin sen olla hiljaa. Hetken päästä sama jatku. Laitoin yövalon päälle ja näytin sille ettei täällä mitään oo. Himmu oli kummastuneen olonen, mut rauhottu. Hetken päästä (just ku pääsin taas uneen) se kuitenki alotti uudestaa. Laitoin hermostuneena valot päälle taas, et ei täällä oo mitään, niin siellähän se Aamu kökötti ja ihmetteli. Onneks neiti on niin ihana luonne, helppo vaan poimia käsiinsä lattialta  :puna: . No, nyt on sitten painavia kirjoja dunan päällä, jospa neiti pysyiski siellä  :icon_cheesygrin:

3
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Hamsteriaiheisia unia
« : 08.05.13 - klo:11:37 »
Näin viimeyönä unta että mun hamsteri oli karannu. Ei ollu mikään mikä mulla koskaan ois ollu. Joku vaaleahko pitkäkarvanen uros. Poimin sen lattialta ja laitoin takasi asumukseensa. Sitte rupesin kattomaan ku lattialla vilis jotain jyrsimiä. Ne oli hamsterihybridejä. En tienny mitä muuta eläintä niissä oli. Osalla oli selkee hamsterin pää, mut esim. yhellä oli oravan hännän kaltanen häntä, muuten siitä tuli mulle mieleen maaorava. Kaikki oli tosi erivärisiä ja tyyppisiä. Oisin halunnu pyydystää niistä pari häkkiin, mut mulla ei ollu tarpeeks isoa vapaana, joten rupesin ajamaan niitä pihalle mun huoneesta. Ai nii, kumma kyllä, niiden äitikin oli siellä, mut en silti tienny mikä eläin se oli  :hauskaa:

4
^Itseasiassa tykkää nappula on kyllä  :icon_e_wink:

5
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Uudet tulokkaat 2
« : 14.04.13 - klo:21:37 »


Oon ihan rakastunu  :loov: . Ihan mahtavaa kun on pitkästä aikaa hamsutin ja vielä näin suloinen tapaus  :puna:

6
Keskustelua näyttelyistä / Vs: Jyväskylä 13.4.13
« : 12.04.13 - klo:11:26 »
Löytyy. Mistäpäin sut pitäisi hakea?

7
Ei oo vielä siellä juoksaria, pitää sekin lisäillä  :icon_smile: . Pitää käydä nuo juoksarit läpi onko siellä yhtään ehjää/sopivan kokoista vai pitääkö ostaa. En oo sillä vielä kiirettä pitäny, ku yleensä en laita parin ekan viikon aikana hamsulle ollenkaan juoksaria. Musta tulee ehkä vähän mielenkiintosempi niin  :icon_cheesygrin:

Pitäähän sitä toiselle ruokaa olla! Ettei nälkään näänny  :icon_e_wink:

8
Keskustelua näyttelyistä / Vs: Jyväskylä 13.4.13
« : 11.04.13 - klo:09:01 »
Ohops, niimpäs puuttuu. En ymmärtäny enää omia merkintöjänikään.

9


Tämmöinen odottelee tulevaa neitokaistani. Tää odottaminen on aina yhtä kamalaa  :tongu: . Vielä pitäs lisäillä tonne juomapulloo, ruokakuppia yms. pikkusälää.

10
Keskustelua näyttelyistä / Vs: Jyväskylä 13.4.13
« : 10.04.13 - klo:21:50 »
Saija on vielä tosiaan ilman assaria eli venäjänkääpiöhamsteri campbellit, kiinankääpiöhamsterit, lemmikkiluokan kääpiöhamsterit. Ja ne lk syrkit. Muut työt on täytetty mun laskujen mukaan :) . Tokihan assareita voi aina useampikin olla, siitä tuskin haittaa on.

Niin ja tosiaan Riikka Holkko nimellä voi Päivin sihteerin merkata.

11
^^No älä! Oon täällä pyörtymisen partaalla jo pelkästään ratsastustuntien hintojen kattelusta (ajattelin mennä pitkästä aikaa), saati sitte jos omistas sellasen!

12
Musta hamsuihin menevä raha tuntuu NIIN kauhean pieneltä kun on nuo koirat  :icon_lol:

13
Keskustelua näyttelyistä / Vs: Jyväskylä 13.4.13
« : 10.04.13 - klo:14:58 »
Päivi ja saija: Olkaapas hyvät  :icon_smile:

Kokosin nuo apuvoimat yhteen pakettiin:
S.D.G - Satu E:n sihteeri
MirkkuH - Satu E:n assari
Ritu - Päivin sihteeri
serkkU- - Päivin assari
Janika S. - Pian sihteeri
Viivi - Pian assari
Tinjau - Even sihteeri
Humselo - Even assari
Jonne Korhonen - "Elyn" sihteeri
windy - Satu K:n sihteeri

Eli puuttuu vielä Saijalta ja Satu K:lta assarit jos pysyin mukana  :icon_cheesygrin:
Paitsi että tipuin nyt kärryiltä kuka tekee Elyn tuomaroinnit? Kun Jonne kerta ilmottautui Elyn sihteeriksi, niin hän vissiin oli aikasemmin tuomarina mutta jäi pois?

Muoks. Saijalta puuttuu sihteerikin

14
Keskustelua näyttelyistä / Vs: Jyväskylä 13.4.13
« : 08.04.13 - klo:22:23 »
Okei, eli sit ois yks paikka vapaana autossa  :icon_smile:

15
Keskustelua näyttelyistä / Vs: Jyväskylä 13.4.13
« : 08.04.13 - klo:22:03 »
Okei, muutama muukin tais tulla tohon aikaan ja yks aikasemmin jo. Eli jos tuun sillon sinne sitten? Mut ilmoilkaa nyt vielä kaikki tähän ketkä kyydin tarvii niin katotaan tilanne. Ettei jää kukaan kyydittä.

Päivi: Ja mie tuun ilmeisesti sun sihteeriks, kun ei vastamupinoitakaan oo kuulunu  :icon_cheesygrin:

Muoks. Eve, Ely, Saija ja Päivi siis vissiin on tulossa mun kyytiin, mitä viestiketjua luin taaksepäin. Eli auto täynnä. Jos joku vielä kaipaa kyytiä tai en huomannut tuolta, niin ilmoilkaa.
2Muoks. Eve, sun juna tulee jo aikasemmin, mut haittaako sua vähän ootella? Menis samalla haulla sit kaikki.

Sivuja: [1] 2 3 ... 10