Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Ana

Sivuja: [1] 2 3 ... 30
1
Ketäs tulee? :) Uusi kutsu tulee varmasti lähiaikoina foorumille.

2
Ehkä tullaan :)

3
Ai sieläkö ei ole parkkipaikkoja! :o No onneksi tuli tietoon vieläkö ei oo ilmonnu.

Katoin Google mapsista niin huonolta näyttää. Varmana se tarmontaloa vatsapäätä tientoisllapuolen on pieni parkkipaikka mut ei kyl mahu kaikki, ja siitä lähimaillakana ei oo muita paikkoja.

// Muoks. Katso myöhempi viesti - parkkipaikkoja on. t: Marika

4
Alustavasti ollaan tulossa vaikka turku on kyl kamala ajaa! mut kaupunki oli tosi hieno. Ja tällä kertaa ei erehytä valkosipuliravintolaan! :D lomat on vielä anomatta kyllä ja muutenki suunnittelematta käytännön järjestelyt.

5
Aikaisemmin ainakaan ei ole voinnut tehdä koearvostelua harjoittelijalle.

6
Keskustelua näyttelyistä / Vs: Lappeenranta 9.4.2016
« : 01.04.16 - klo:07:55 »
Meillä jää tämä näyttely välistä. :(

7
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Hamsterikysymyksiä
« : 04.03.16 - klo:10:07 »
En usko, että ressaantuu, mutta kanit kantaa pasteurellaa, joka on hengenvaarallinen jyrsijöille. Joten hyvästä käsi hygienista kannattaa huolehtia eläinten välillä, mutta tiedän, että monella on samassa tilassa kaneja ja hamstereita.

Aika usein tulee noita tietoon, että syyrilainen on jyrsinyt reijän dunaan. Varsinkin jos pitää tommoisessa medium koon dunassa, jossa juomapullon reijät ovat dunan alaosassa. Nämä isommat maxi dunat, jossa on kannessa juomapullon aukot tulevat huonommin syödyiksi. Myös terraario (vanha akvaaario) on hyvä, ja kaunis ratkaisu ja niistä saa helposti iso kokoisia edullisesti.

Kyllä myyvät. Itse en näe omistajan ikää ongelmana, vai sitä onko hamsterin hoitoon perehdytty. Se on tärkeimmässä asemassa. Jos ostaja tietää millainen asumus pitää olla, ja mikä on hyvää ruokaa ja mikä huonoa, ja on valmis viemään hamsterin lääkäriin, josse sairastuu. Niin ei siinä ikää tarvita kun perus asiat kunnossa :)

8
Tulossa! :)

9
Keskustelua näyttelyistä / Vs: Sastamala 27.2.2016
« : 17.02.16 - klo:18:08 »
Mää muuten tarvin yhen VLH ruusukkeen :) Onhan niitä?

10
Ai niin tälle ei ole ollut palstaa edes! Joo tulossa tietenkin 5 hamsua ilmotettuna. Oon assarina joku syrkeillä tai kääppäreillä, ja kaveri toisessa.

11
Keskustelua näyttelyistä / Vs: Sastamala 27.2.2016
« : 30.01.16 - klo:16:23 »
Pitää olla rekisteröity ulkomuotoluokkaan. Riittää yksi luettelo ruksi.

12
Tuleeko Helsigistä ketään?

13
Ens viikolla selviää pääseekö! Huokuttelin uudenkin ihmisen mukaan, joka ei oo koskaan käynnyt. Hamsun jättää kotia näillä näkymin, mutta marsut osallistuu :)

14
Keskustelua näyttelyistä / Vs: Sastamala 27.2.2015
« : 13.12.15 - klo:16:41 »
Suunnitelmissa on tulla :)

15
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Campbellien kasvatus
« : 30.11.15 - klo:20:55 »
Aika harvassa on. Saija Kukkohovi ainaki kasvattaa mustaa kuviollista, mutta niitä on tosi vaikea saada. Kun yleensä kastajat jättää itselleen.

Sivuja: [1] 2 3 ... 30