• Welcome to Suomen Hamsteriyhdistys ry.
 

Hamsterinäyttely, 27.8.2023, Kouvola, KKJ ry

Aloittaja Varjosielun, 25.06.23 - klo:18:19

« edellinen - seuraava »

Varjosielun

Elonäyttely 27.8.

PAIKKA & AIKA:
sunnuntai 27.8.2023 klo 10-16
Kouvolan Meksikotalo, Palovartijantie 5, 45100 Kouvola

LUOKAT & TUOMARIT:
Syyrianhamsterit virallinen: Jatta Juutilainen
Kääpiöhamsterit virallinen: Saija Kukkohovi
Syyrianhamsterit lemmikkiluokka: Lea Kallio
Kääpiöhamsterit lemmikkiluokka: Tuire-Sini Koskinen
Kanit lemmikkiluokka: Päivi Tiitinen

ILMOITTAUTUMISMAKSUT

Kaakon Kanit & Jyrsijät ry:n jäsenille:
1.-3. eläin: 5e/eläin
4. ja sitä useampi: 3e/eläin
Ei-jäsenille:
8e/eläin

Paljousalennukset ovat omistaja- ja luokkakohtaisia!
Esim: jos ilmoitat kaverisi/naapurisi/serkkusi kanin omiesi lisäksi, niin silloin toisen omistajan kanista maksetaan 1. eläimen mukainen hinta: KKJ:n jäseneltä 5e tai Ei-jäseneltä 8e.
Esim 2: Jos ilmoitat KKJ:n jäsenenä kaksi hamsteria; molemmat sekä ulkomuoto, että lemmikkiluokkaan, maksetaan molemmista hamstereista 2x 5e maksu.
Paljousalennus voidaan laskea samassa taloudessa asuvien perheenjäsenten kesken, esim. jos äiti ja lapsi ilmoittavat samalle tuomarille neljä hamsteria, neljännestä saadaan paljousalennus.
Mikäli olet epävarma maksustasi, niin autamme mielellämme! Kysy esim. ilmoittautumisten yhteydessä.

ILMOITTAUTUMISOHJEET

Hamstereiden ennakkoilmoittautumiset 17.8.2023 ja kanien ennakkoilmoittautumiset 20.8.2023 mennessä osoitteeseen kaakonkj@gmail.com. Ilmoita viestissä eläinten tiedot alla olevien ohjeiden mukaisesti sekä liitä mukaan kuitti maksetusta näyttelymaksusta ilmoittautumisten yhteyteen!

Lemmikkiluokkien ilmoittautumisista tulee selvitä laji, sukupuoli, eläimen nimi, rotu , hamstereilla turkkimuunnos, väri, ikä näyttelypäivänä kuukausina ja päivinä (kahden vuoden ikäinen kani = 24.00, ei 2v 0kk 0pv!) ja omistajan nimi. Ilmoitathan myös iän pyydetyssä muodossa. Iän laskemiseen löytyy näyttelyikälaskuri esim. täältä!

Esimerkki kanin lemmikkiluokan ilmoittautumisesta:
uros Puppe, risteytys, luonnonharmaa, 24.30, om. Erkki Esimerkki

Ulkomuotoluokkien ilmoittautumisista tulee selvitä laji, eläimen nimi, rekisterinumero, ikä näyttelypäivänä, rotu, turkkimuunnos, väri, sukupuoli ja omistajan nimi. Halutessaan myös eläimen vanhemmat ja kasvattaja.

Ennen ilmoittautumisten lähettämistä, varmistathan vielä että tiedot ovat oikein ja kaikki tarvittavat tiedot löytyy! Laske ilmoittautumistesi hinta ja maksa ilmoittautumisesi yhdistyksen tilille: FI 79 4108 0010 5080 37 - käytä maksaessa viitenumeroa 13440.

Kuittia vastaan saat eläinten näyttelynumerot ja näyttelyn vahvistusviestin 24.8. mennessä.
Ilmoittautuminen on sitova! Ilmoittautuessa hyväksyt, että yhdistys saa käyttää ja julkaista antamiasi tietoja; eläimen tietoja ja omistajan nimen näyttelyluettelossa sekä tuloslistoissa ja mahdollisten näyttelykuvien yhteydessä.
Paikan päällä jälki-ilmoittautumismahdollisuus näyttelyaamuna klo 9.30-9.50 hintaan 10e/eläin.
Jälki-ilmoittautumisia helpottaaksesi kirjoitathan ylös eläimestä tarvittavat tiedot (ks. ennakkoilmoittautumisohjeet) ja lasket eläimen iän valmiiksi: esim. täällä näyttelyikälaskurilla

Arvostelut alkavat klo 10. Näytteilleasettajien toivotaan saapuvan paikalle viimeistään 10 minuuttia ennen arvostelujen alkamista. Eläimet ovat näyttelypäivän ajan omissa numeroiduissa (nimettömissä) bokseissaan, josta assistentti vie eläimet arvosteltavaksi ja palauttaa arvostelun jälkeen takaisin paikalleen arvostelukaavakkeen kera. Tuomaria ei saa häiritä arvostelujen aikana! Mahdolliset kysymykset voi esittää tauon aikana tai arvostelujen jälkeen. Kaneilla tulee olla koko päivän ajan boksissaan saatavilla vettä ja heinää, hamstereilla nestepitoista tuoreruokaa ja lämmikkeeksi esim. paperisuikaleita.

Paikan päällä perinteisesti buffet ja arpajaiset - maksuna käteinen tai mobilepay.

TAPAHTUMA ON YLEISÖLLE MAKSUTON!