Kirjoittaja Aihe: Hamsterinäyttely, Kouvola 25.1.2020, KKJ ry  (Luettu 1855 kertaa)

Poissa kassuuu

  • Ylläpitäjä
  • Viestejä: 50
    • Profiili
Hamsterinäyttely, Kouvola 25.1.2020, KKJ ry
« : 29.12.19 - klo:09:14 »
TALVINÄYTTELY 25.01.2020

Paikka: Kouvolan Meksikotalo
                 Palovartijantie 5, 45100 Kouvola

Näyttelyluokat klo 10 alkaen.

Luokat ja tuomarit:
UML marsut - Aida Depner
PET marsut - Annukka Juntunen
PET hamsterit - Saana Kankare
Lemmikkiluokka kanit - Päivi Tiitinen

PET = Virallinen lemmikkiluokka, tulokset lasketaan mukaan lajiyhdistysten pet-pistetilastoihin

Ennakkoilmottautumiset 17. tammikuuta mennessä! Ilmottautumiset yhdistyksen sähköpostiin: kaakonkj@gmail.com otsikolla ilmottautuminen talvinäyttelyyn.

Lemmikkiluokkien ilmottautumisista tulee selvitä eläimen laji, nimi, ikä päivinä ja kuukausina (esim 2 vuotias eläin = 24.00 eli kk.pv). Apuna voi käyttääesim. hamsteriyhdistyksen näyttelyikälaskuria. Lisäksi eläimen rotu (risteytys, mikäli rotu ei ole tiedossa), väri sekä sukupuoli ja omistajan nimi. 
Ulkomuotoluokan ilmottautumisessa tulee selvitä eläimen virallinen nimi, sukupuoli, ikä kuukausina, rekisterinumero, luokka (Baby 2-4kk, nuoret 4-6kk, avoin 6-36kk, veteraani 36kk ->, valio 6kk > Muotovalio arvonimen saaneille marsuille), rotu, väri, vanhemmat, kasvattaja sekä omistaja.

Tarkistathan, että kaikki tarvittavat tiedot löytyvät ilmottautumisesta!

Ilmottautumisen lähetettyäsi saat näyttelymaksulaskun. Maksa lasku ja lähetä kuitti yhdistyksen sähköpostiin kaakonkj@gmail.com esim kuvakaappauksena nettipankista. Kuittia vastaan saat eläinten näyttelynumerot ja näyttelyn vahvistusviestin heti, kun näyttelylista on valmis ja eläinten näyttelynumerot selvillä; viimeistään 15.1.

Ilmottautuminen on sitova! Ilmottautuessa hyväksyt, että yhdistys saa käyttää ja julkaistaantamiasi tietoja; eläimen tietoja ja omistajan nimen näyttelyluettelossa sekä tuloslistoissa ja mahdollisien näyttelykuvien yhteydessä.

Näyttelymaksut:
Kaakon Kanit & Jyrsijät ry:n jäsenille:
1.-3. eläin: 5e/eläin
4.-5. eläin: 3e/eläin
6. ja sitä seuraavat: 1e/eläin

Ei-jäsenille:
1.-3. eläin 8e/eläin
4.-5. eläin 6e/eläin
6. ja sitä seuraavat: 4e/eläin

Paikan päällä myös jälki-ilmottautumismahdollisuus klo 9-9.50 hintaan 10e/eläin.


Näytteilleasettajien toivotaan saapuvan paikalle viimeistään 15 minuuttia ennen arvostelujen alkamista. Marsujen kanssa näytteilleasettajien toivotaan saapuvan paikalle viimeistään 45min ennen arvostelujen alkamista eläinten tarkastamisen vuoksi.Arvostelut alkavat klo 10 . Eläimet ovat näyttelypäivän ajan omissa bokseissaan, josta assistentti vie kanit ja hamsterit tuomarille arvosteltavaksi ja palauttaa arvostelun jälkeen takaisin paikalleen arvostelukaavakkeen kera. Marsut tuomaroitavaksi vie marsun omistaja itse näyttelylaudan kanssa. Tuomaria ei saa häiritä arvostelujen aikana! Mahdolliset kysymykset voi esittää tauon aikana tai arvostelujen jälkeen. Kaneilla ja marsuilla tulee olla koko päivän ajan boksissaan saatavilla vettä ja heinää, hamstereilla siemenseosta ja nestepitoista tuoreruokaa.

Järjestämme näyttelyn yhteydessä leikkimielisen ja vapaaehtoisen talvi aiheisen kuljetusboksin tuunauskilpailun osallistujien kesken. Osallistuminen on maksutonta ja yleisöäänestyksen perusteella valittu voittaja saa aiheen mukaisen palkinnon.
Paikalla lisäksi yhdistyksen järjestämä buffet, maksuna vain käteinen!

Tapahtuma on yleisölle maksuton, tervetuloa!

Mikäli jäi kysyttävää, lisätietoja saa sähköpostitse kaakonkj@gmail.com 
Vietetään yhdessä mukava päivä!
« Viimeksi muokattu: 29.12.19 - klo:09:58 kirjoittanut kassuuu »