• Welcome to Suomen Hamsteriyhdistys ry.
 

Poikaspäiväkirjat 4

Aloittaja Heli, 09.06.11 - klo:02:16

« edellinen - seuraava »

Vevve

Meidän kiinarit ei oikeen nyt lisäänny! Kaksi paria yhdessä ollut ties kuinka kauan eikä kuulu mitään. Plääh  :yaak:

Crodino

Meille on tänään syntynyt syrkki vauvoja!  :jiihaa:
VKH talvikoiden kasvatusta Vantaalla

Eve87

Meillekkin syntyi pitkästä aikaa syrkkivauvoja pari päivää sitten. Tuossa aamulla vilkaisin, niin kymmenisen nakeroa näytti olevan, sen kummemmin laskematta, villi arvio  :icon_cheesygrin:
Wonderland's Hamstery
BLOGI
Kajaani

Alkemistin

:icon_razz:

Lainaus käyttäjältä: Crodino - 04.09.13 - klo:09:57
Meille on tänään syntynyt syrkki vauvoja!  :jiihaa:

:fruit: Nämä ovat meidän Velhon, oman kasvattini ja ensimmäiset laatuaan! Pitää memmä kertomaan Illulle, että se on nyt isoäiti :sydan:

naaw_

Meidän nakkilot täytti tänään viikon  :loov:
- Silver Lining Bear ("Aatu")
- Heart Of Gold Bear ("Oiva")

Alkemistin

Lainaus käyttäjältä: naaw_ - 02.09.13 - klo:13:38
Voi suloisuus tänään aamulla ensimmäinen pikku nakki käväisi pesän ulkopuolella   :loov:

Nyt viikon vanhoina näkyy varmaan jo paljon vilskettä? Tuo on niin liikkistä aikaa, kun silmät kiinni taaperretaan ympäri asumusta. :sydan:

naaw_

^ Juu hyvin näkyy mammalla hirvee työ pitää kaikki kurissa  :icon_lol:
- Silver Lining Bear ("Aatu")
- Heart Of Gold Bear ("Oiva")

Eve87

Meillä näkyisi olevan nyt sellainen poikue värillisesti, että nam  :sydan: 6 nauhallista hopeanharmaata  :loov: Tosin 2 vaaleaa mustasilmäistä mukeloa, cremejä liekkö  :prll:
Wonderland's Hamstery
BLOGI
Kajaani

Alkemistin

^ Millaiset nauhat tuli? Meidän (toistaiseksi) viimeiset nauhalliset olivat sellaisia lehmänlaikullisia, että kiitos ei.  :icon_rolleyes:


Aaria pyöräytti eilen 15 muksua.  :icon_eek:  Tuo naaras ei ole mikään iso mama, joten vähän hirvittää saako pidettyä nuo elossa.
Ihania nöpönokkia olivat kyllä ja kovasti odotettuja. :loov: 

Pääsin näkemään poikueen läheltä, kun Aaria illalla sai päähänsä alkaa kuskaamaan poikasiaan pahviputkeen - minkä tylysti keskeytin. Emo ei pääse siellä edes kääntymään. Silti hirvitti sotkeutua toisen systeemeihin. Onneksi mökissä oli ainakin vielä aamulla kosolti populaa elossa... Ehkei Aaria sittenkään tykännyt kyttyrää.

Eve87

Yksi melko lupaavan näköinen nauha joukossa, jonka voisin kelpuuttaa  :icon_cheesygrin:
Wonderland's Hamstery
BLOGI
Kajaani

Janzu

Hajime/ Himppusen myöhässä mutta Amaterasu voi oikein hyvin :) Ja pyöreästi, astutin hänet nyt vissiin tasan viikko sitten Skunkin isukilla ja massua on jo selvästi näkyvissä. Uusi yritys josko sieltä tulisi mulle mieluista laikkulasta, yhdistelmä siis pk normaali laikukas + lk suklaa, molemmat kantaa diluuttia ja isukkikin mustaa ja mahdollisesti ruskeasilmäisyyttä.

Alkemistin

^ Ah, sinilaikku olisi mun (nyt jo vähemmän) salainen unelma.  :icon_cheesygrin: 
Skunkki on kyllä sellainen kiiltokuvapoika nykyään ja kaiken huipuksi varsin päiväaktiivinen. Valvoo aina aamukymmeneen ja illalla seiskalta taas touhuamassa iloksemme. :sydan:

Crodino

Huomenna on yhden viikon ikäisiä nuo meidän syrkkinaperot. Sen verran mitä olen niitä nähnyt niin, mustia on ja (ehkä) yksi sininen, mikä on pahnis. :loov:

En malta odottaa, kun tässä kuussa yhdistän talvikko pariskunnan, joiden naperoista tulee norreja ja helmiäisnorreja safiirin kantajia. Näiden lapsosesta saankin jo poikueellisen safiireja ja helmiäissafiireja (ja tällä kertaa puhtaita). :sydan:
VKH talvikoiden kasvatusta Vantaalla

Eve87

#1348
Jaahas, parhain nauhallisista on hopeamusta  :prll: Mutta katsotaan sitten kun kasvavat, että millaista rakennetta sieltä tulee. En tosin kauhean ihmeitä odota tuosta yhdistelmästä, seuraavasta polvesta paranee  :icon_cheesygrin:

Kinkkikasvatuksen puolellakin ehkä jo edistytään, näyttäisi olevan vauvoja tulossa yhdistelmästä Goldilock's Kulkurin Valssi x Wonderland's Huhtikuu. Norreja ja laikkuja tulossa  :sydan:
Wonderland's Hamstery
BLOGI
Kajaani

Sintturainen

Meille syntyi alkuviikosta odotettu pesue yhdistelmästä i. Personal Taste (pk normaali), e. Pikkumökin Glooria (lk creme), tästä parin päivän päästä syntyi toinen pesue yhdistelmästä i. Sateenkaaren Linkin Park (lk p.s creme), e. Tytti-Tuulikki (pk creme valkonauhainen)

Astutin nuo naaraat noin lähekkkäin kun olin melko varma että Glooria ei saa pentuja, tää oli neljäs astutus, kolme kertaa jäi tyhjäksi, kahdesta eri uroksesta.... Mutta lopulta tärppäs viimein  :puna: