Kirjoittaja Aihe: Hamsterinäyttely 22.4.2023 Oulu, OSJH ry  (Luettu 1322 kertaa)

Poissa Varjosielun

  • Ylläpitäjä
  • Viestejä: 75
    • Profiili
Hamsterinäyttely 22.4.2023 Oulu, OSJH ry
« : 22.03.23 - klo:18:54 »
OSJH:n 30 v juhlanäyttely

OSJH järjestää kani- ja jyrsijänäyttelyn
Pet- eli lemmikkiluokat: kanit ja kaikki lemmikkijyrsijät
Ulkomuotoluokat: hamsterit
Paikka: Maikkulan nuorisotalo, Kangaskontiontie 3, Oulu
Aika: lauantai 22.4.2023 klo 10, eläinten vastaanotto klo 8.45–9.45.

Ilmoittautuminen pet-luokkiin (12.4. mennessä)

Ennakkoilmoittautuminen pet-luokkiin tapahtuu nettilomakkeen kautta keskiviikkoon 12.4. mennessä. Katso myös maksuohjeet tämän sivun alareunasta! Yhdestä perheestä voi ilmoittaa pet-luokkiin korkeintaan 10 eläintä/laji. Eläimiä voi ilmoittaa yli 10, jos ne ovat eri lajia (esim. 10 kania ja 10 marsua). Perheenjäseniksi lasketaan kaikki samassa taloudessa asuvat henkilöt.

Pet-luokkiin voi jälki-ilmoittautua näyttelypaikalla klo 8.45–9.45 välillä hintaan 10 € / eläin. Jälki-ilmoittautumismahdollisuutta voidaan rajata, mikäli jollekin lajille tulee paljon ennakkoilmoittautumisia.

Kysyttävää pet-luokkien ilmoittautumisasioista? Ota yhteys ilmot(a)osjh.net. Ensimmäistä kertaa tulossa näyttelyyn? Lue tämä.

Ilmoittautuminen hamsterien ulkomuotoluokkiin

Ilmoittautuminen hamsterien ulkomuotoluokkiin keskiviikkoon 12.4. mennessä sähköpostitse ilmot(a)osjh.net. Lähetä ilmoittautumisten mukana kuitti maksetusta näyttelymaksusta, tarkista maksuohjeet tämän sivun alareunasta. Molempien ulkomuotoluokkien ja pet-luokan paljousalennukset lasketaan erikseen (esim. jos ilmoitat kolme syyrialaista hamsteria molempiin ulkomuotoluokkiin sekä pet-luokkaan jäsenhintaan, ilmoittautumisten hinta on 15 + 15 + 15 = 45 €). Samassa kuitissa voi olla myös pet-luokan ilmoittautumismaksu, mutta pet-luokkiin ilmoittaudutaan lomakkeen kautta.

Ulkomuotoluokissa on eläinmäärärajoitus 60 eläintä/tuomari.

Ulkomuotoluokkien ilmoittautumiset muodossa:

Ulkomuotoluokka 1
Syyrianhamsteri, lk
Synt. 28.3.2022, uros
Goldline´s Snapchat, HL-294-22, 05.27, normaali, umborous, Bbeauty´s Obelix – Orange Is The New Black, k. Jessica Gullblom, om. Emmi Karjalainen

Ulkomuotoluokat järjestetään tuplana, eli ilmoitathan selkeästi, mihin luokkaan eläin osallistuu.

Tuomarit

Syyrialaiset hamsterit, ulkomuotoluokka 1: Jessica Gullblom
Kääpiöhamsterit, ulkomuotoluokka 1: Satu Karjalainen
Syyrialaiset hamsterit, ulkomuotoluokka 2: Jatta Juutilainen
Talvikot ja campbellit, ulkomuotoluokka 2: Kira Karppinen

Pet-syyrialaiset hamsterit: Kira Karppinen
Pet-kääpiöhamsterit: Tuire-Sini Koskinen

Pikkukilpailut ja pehmoeläinluokka

Pehmoeläinluokkaan saavat osallistua 1–9-vuotiaat lapset. Ota kani- tai jyrsijäpehmosi mukaan leikkimieliseen arvosteluun. Kaikki palkitaan. Näyttelyssä on pikkukilpailuja eri eläinlajeille tuomareiden ruokatauolla. Esim. marsujen kurkunsyöntikisa, hamsterien hamstrauskisa, gerbiilien silppurikisa jne. Pehmoeläinluokkaan ja pikkukilpailuihin ilmoittaudutaan näyttelypaikalla buffetissa aamun aikana. Hinta 1 €/osallistuminen.

Näyttelymaksut ja maksuohjeet

Ennakkoilmoittautuneiden näyttelymaksut:

Ilmoittautumishinnat jäsenille (haluatko liittyä jäseneksi?):
Saman omistajan 1. ja 2. eläin 6 € / eläin
3. jne. eläin 3 € / eläin
8. jne. eläin 2 € / eläin

Ilmoittautumishinnat ei-jäsenille:
Saman omistajan 1. ja 2. eläin 8 € / eläin
3. jne. eläin 4 € / eläin
8. jne. eläin 3 € / eläin

Jäsenalennusta saavat:
– OSJH:n jäsenet kaikista luokista

Jälki-ilmoittautuminen pet-luokkiin:
10 € / eläin (näyttelyaamuna paikan päällä).

Ennakkoilmoittautumisten näyttelymaksut maksetaan OSJH:n tilille OP FI55 5741 3620 1701 56 viitteellä 44244. Kuitti lähetetään ilmoittautumisten mukana. Kuitin voi kopioida verkkopankista esim. kopioimalla-liittämällä sen tekstit ilmoittautumislomakkeeseen tai sähköpostiviestiin. Ainakin arkistotunnus, maksaja, saaja ja summa tulee näkyä kuitissa. Ilmaisen ilmoittautumisen lipukkeet esitetään vasta näyttelypaikalla, mutta jos käytät tällaista lipuketta, mainitse siitä ennakkoilmoittautuessasi.

Näyttelyissämme voi maksaa (jälki-ilmomaksut, buffettiostokset ym.) myös kortilla!

Miten paljousalennukset toimivat perheen sisällä?

Kun yksi perheenjäsen ilmoittaa ja maksaa perheenjäsentensä lemmikit näyttelyyn, perheen sisällä paljousalennukset saa niputtaa, vaikka kaikki eläimet eivät olisikaan saman henkilön nimissä. (Perhe = samassa taloudessa asuvat henkilöt).

Huom: jäsenalennuksen saaminen edellyttää yhdistyksemme jäsenyyttä, myös perheen jäsenillä! Eli jos äiti on jäsen ja hänen lapsensa ei ole, lapsi ei saa jäsenalennusta eläimensä ilmoittautumismaksusta.

Suosittelemme toimimaan niin, että yksi perheestä liittyy jäseneksi, ja muut liittyvät perhejäseniksi (hintaan 2 €/vuosi).