Kirjoittaja Aihe: Hamsterinäyttely 27.8.2022, Kouvola, KKJ ry  (Luettu 2391 kertaa)

Poissa Ylläpito

  • Ylläpitäjä
  • Viestejä: 60
    • Profiili
Hamsterinäyttely 27.8.2022, Kouvola, KKJ ry
« : 23.06.22 - klo:15:31 »
Kaakon kanit & jyrsijät ry järjestää elokuussa Kouvolassa:

KKJ:n ELONÄYTTELY
 
PAIKKA & AIKA:
27.8.2022 klo 10-17
Kouvolan Meksikotalo
 
KILPAILULUOKAT & TUOMARIT:
- Kanit lemmikkiluokka:

- Marsut virallinen: Aida Depner
- Marsut virallinen: Lea Rahtu-Korpela
- Marsut lemmikkiluokka: Annukka Juntunen
- Marsut lemmikkiluokka: Henna Rinta-Kiikka

- Syyrianhamsterit ulkomuotoluokka: Jonna Tikka
- Kääpiöhamsterit ulkomuotoluokka: Saija Kukkohovi
- Hamsterit lemmikkiluokka: syyrianhamsterit Lea Kallio, kääpiöhamsterit Saana Kankare
 Marsuilla tuplaluokat! Sama eläin voi siis osallistua molemmille tuomareille sekä virallisissa, että lemmikkiluokissa. Jokainen tuomari tuomaroi luokkansa täysin omanaan ja jakaa luokkansa palkinnot osallistujien kesken, eli sama eläin voi menestyä monessa luokassa saman päivän aikana.

ILMOITTAUTUMISMAKSUT

Kaakon Kanit & Jyrsijät ry:n jäsenille:
1.-3. eläin: 5e/eläin
4. ja sitä useampi: 3e/eläin

Ei-jäsenille:
1.-3. eläin: 8e/eläin
4. ja sitä useampi: 6e/eläin

Paljousalennukset ovat omistaja- ja luokkakohtaisia!

Esim: jos ilmoitat kaverisi/naapurisi/serkkusi marsun omiesi lisäksi, niin silloin toisen omistajan marsusta maksetaan 1. eläimen mukainen hinta: KKJ:n jäseneltä 5e tai Ei-jäseneltä 8e.

Esim 2: jos ilmoitat yhden marsun molemmille ulkomuoto- ja molemmille lemmikkituomareille, marsusta maksetaan 4x8e, sillä jokaisen luokan/tuomarin paljousalennukset lasketaan erikseen. Jos ilmoitat neljä marsua samalle tuomarille, saat neljännestä paljousalennuksen.

Paljousalennus voidaan laskea samassa taloudessa asuvien perheenjäsenten kesken, esim jos äiti ja lapsi ilmoittavat samalle tuomarille kumpikin kaksi marsua, saatte neljännestä paljousalennuksen.

ILMOITTAUTUMISOHJEET

Ennakkoilmoittautumiset 18.8.2022 mennessä osoitteeseen kaakonkj@gmail.com.

Lemmikkiluokkien ilmoittautumisista tulee selvitä laji, eläimen nimi, eläimen rotu (risteytys, mikäli rotu ei ole tiedossa), hamstereilla turkkimuunnos, väri, kanin ja hamsterin ikä näyttelypäivänä kuukausina ja päivinä (kahden vuoden ikäinen kani = 24.00), marsun ikä näyttelypäivänä kuukauden tarkkuudella (2,5kk ikäinen marsu = 2kk),  sukupuoli ja omistajan nimi. Ilmoitathan myös iän pyydetyssä muodossa. Iän laskemiseen löytyy näyttelyikälaskuri esim. täältä!
Ilmoitathan kummalle tuomarille marsusi ilmoitat!
 
Ulkomuotoluokkien ilmoittautumisista tulee selvitä laji, eläimen nimi, rekisterinumero, ikä näyttelypäivänä, rotu, hamstereilla turkkimuunnos, väri, sukupuoli ja omistajan nimi. Halutessaan myös eläimen vanhemmat ja kasvattaja.
Ilmoitathan kummalle tuomarille marsusi ilmoitat!

Ennen ilmoittautumisten lähettämistä, varmistathan vielä että tiedot ovat oikein ja kaikki tarvittavat tiedot löytyy! Laske ilmoittautumistesi hinta ja maksa ilmoittautumisesi yhdistyksen tilille: FI 79 4108 0010 5080 37 - viestikenttään näytteilleasettajan nimi ja ilmoitettu laji.

Kuittia vastaan saat eläinten näyttelynumerot ja näyttelyn vahvistusviestin heti, kun näyttelylista on valmis ja eläinten näyttelynumerot selvillä, kuitenkin viimeistään ti 23.8.2022.

Ilmoittautuminen on sitova! Ilmoittautuessa hyväksyt, että yhdistys saa käyttää ja julkaista antamiasi tietoja; eläimen tietoja ja omistajan nimen näyttelyluettelossa sekä tuloslistoissa ja mahdollisten näyttelykuvien yhteydessä.

Paikan päällä jälki-ilmoittautumismahdollisuus näyttelyaamuna klo 9.30-9.50 hintaan 10e/eläin.
 
Jälki-ilmoittautumisia helpottaaksesi, kirjoitathan ylös eläimestä tarvittavat tiedot ja lasket eläimen iän valmiiksi: esim. täällä näyttelyikälaskurilla!

Arvostelut alkavat klo 10. Näytteilleasettajien toivotaan saapuvan paikalle viimeistään 15 minuuttia ennen arvostelujen alkamista. Marsujen eläintentarkastus alkaa klo 9.30 ja päättyy klo 9.50! Eläimet ovat näyttelypäivän ajan omissa numeroiduissa (nimettömissä) bokseissaan, josta assistentti vie eläimet arvosteltavaksi ja palauttaa arvostelun jälkeen takaisin paikalleen arvostelukaavakkeen kera. Marsut vie tuomarille marsun omistaja itse näyttelylaudan kanssa. Tuomaria ei saa häiritä arvostelujen aikana! Mahdolliset kysymykset voi esittää tauon aikana tai arvostelujen jälkeen. Kaneilla tulee olla koko päivän ajan boksissaan saatavilla vettä ja heinää.
TAPAHTUMASSA LISÄKSI
- KKJ:n buffet suolaisilla ja makeilla herkuilla; maksutapana käteinen ja mobilepay
- KKJ:n arpajaiset
- Kouvolan Petzoon myyntipöytä

TAPAHTUMA ON YLEISÖLLE MAKSUTON!

Tervetuloa!

Lisätietoa kaakonkj@gmail.com

Lähetetty Huawei-puhelimestani
« Viimeksi muokattu: 01.08.22 - klo:14:54 kirjoittanut Ylläpito »