Kirjoittaja Aihe: Lemmikkinäyttely 9.3.2019, Lappeenranta, KKJ ry  (Luettu 1543 kertaa)

Poissa kassuuu

  • Ylläpitäjä
  • Viestejä: 50
    • Profiili
Kaakon Kanit & Jyrsijät ry:n Kani ja jyrsijänäyttely, Lappeenrannassa!

Lauantaina 9.3.2019, luokat klo 10.00 alkaen
Tirilän työväentalo
Onninkatu 6, 53500 Lappeenranta

Luokat ja tuomarit:
- kanit, Saila Heiskanen
- marsut, Annukka Juntunen (virallinen lemmikkiluokka!)
- hamsterit, Kasperi Karppinen (virallinen lemmikkiluokka!)
- kesyhiiret, Kasperi Karppinen
- kesyrotat, Kasperi Karppinen

Ennakkoilmottautumiset:
Jäsenille:
1.-2. eläin: 5e
3.-5. eläin: 3e
6. ja siitä seuraavat: 1e

Ei-jäsenille:
1.-2. eläin: 8e / kpl
3.-5. eläin: 6e
6. ja siitä seuraavat: 4e

Ilmottautumiset yhdistyksen sähköpostiin; kaakonkj@gmail.com 5.3.2019 mennessä. Mainitse ilmoittautumisviestissä eläimen laji, rotu, väri, sukupuoli, ikä (kuukausina ja päivinä) sekä omistajan nimi. Ilmoittautumisviestiisi saat vastauksena maksuohjeet, jonka jälkeen näyttelymaksun kuittia vastaan (kuvakaappaus verkkopankista riittää) saat näyttelyn vahvistusviestin 5.3.-7.3. välillä. Paikan päällä myös jälki-ilmottautumismahdollisuus näyttelyaamuna klo 9.30-9.50 hintaan 10e/eläin, ei paljousalennuksia.
 Ilmoittautuessasi hyväksyt, että yhdistys saa säilyttää ja käsitellä tietojasi, joita tarvitaan mm. näyttelyluetteloon sekä näyttelyn jälkeen tuloslistaan (kanin tiedot, omistajan nimi).

Lemmikkinäyttelyyn ovat tervetulleita kaikki lemmikit, ei siis haittaa, vaikka eläimen rotu, oikea värin nimitys tai tarkka syntymäaikakaan ei olisi tiedossa! Yhdistyksemme näyttelyihin eläin ei tarvitse myöskään tunnistemerkintöjä (kanit eivät tarvitse korvatatuointeja) osallistuakseen.

Näytteilleasettajien toivotaan saapuvan paikalle viimeistään 15 minuuttia ennen arvostelujen alkamista. Arvostelut alkavat klo 10 . Eläimet ovat näyttelypäivän ajan omissa bokseissaan, josta assistentti vie eläimet tuomarille arvosteltavaksi ja palauttaa arvostelun jälkeen kanin boksiinsa arvostelukaavakkeen kera. Poikkeuksellisesti marsut vie tuomarille marsun omistaja näyttelylaudan/alustan (esim. pyyhe) kanssa. Kaneilla ja marsuilla tulee olla koko päivän ajan tarjolla kuivaa heinää ja vettä. Rotilla, hiirillä ja hamstereilla tulee olla boksissa lämmikettä (esim. paperisuikaleita) sekä nestepitoista tuoreruokaa!
Tuomaria ei saa häiritä arvostelujen aikana! Mahdolliset kysymykset voi esittää tauon aikana tai arvostelujen jälkeen.

Näyttelypaikalta löytyy myös arpajaiset sekä buffet, jossa myynnissä niin suolaista, kuin makeaakin syötävää, varaa siis pikkurahaa mukaan! Näyttely on yleisölle maksuton.

Mikäli jäi kysyttävää, lisätietoja saat sähköpostitse kaakonkj@gmail.com 
Vietetään yhdessä mukava päivä!