Kirjoittaja Aihe: Virikeideoita minidunaan  (Luettu 3492 kertaa)

Virikeideoita minidunaan
« : 27.03.16 - klo:21:02 »
Minulla on siis nyt reilu kuukauden ikäinen talvikko tyttö. Hän asustelee minidunassa mutta olen huomannut ettei oikein välitä virikkeistä, mitä tällähetkellä asumuksessa on. Dunassa on nyt siis puinen pesämökki, (juomapullo ja ruokakippo tietenkin) wc-paperinhylsyjä, juoksupyörä ja kylpyhiekka-astia. Dunassa on noin 11 cm paksu purukerros ja tämä talvikkoni on kokoajan kaivautuneena pesämökin/ruokakupin alle. Tuli reilu viikko sitten mutta on jo hyvin tottunut käsittelyyn (ainakin omasta mielestäni). Hamsu asustaa huoneessani, enkä ole öisin(kään) nähnyt kuin korkeintaan ruokakupilla, muuten on aina nukkumassa pesämökin alla.

Mitä virikkeitä voisin lisätä/vaihtaa talvikkoni minidunaan? Tai mistä tämä hamsterini "epäaktiivisuus" voisi johtua?

Linkatkaa toki johonkin toiseen ketjuun, jossa käsiteltäisiin näitä samoja asioita. En äkkiseltä löytänyt samantapaista ketjua, mutta ohjatkaa eteenpäin jos tällainen ketju on jo.

Poissa Alkemistin

  • Ylläpitäjä
  • Viestejä: 1205
    • Profiili
    • Halimaan hamsut
Vs: Virikeideoita minidunaan
« Vastaus #1 : 28.03.16 - klo:19:27 »
Viikko on aika lyhyt aika vasta. Nyt kevään koittaessa virikkeestä käy vaikka varvut (muista pestä huolella) tai kävyt joiden on tungettu siemeniä (voi kuumentaa uunissa ensin). Isot mytyt wc-paperia voi myös innostaa touhuilemaan.