Kirjoittaja Aihe: OSJH järjestää lemmikkituomarien teoriakoulutuksen  (Luettu 1493 kertaa)

Vevve

  • Vieras
Kutsu lemmikkituomarien teoriakoulutukseen!

Oulun Seudun Jyrsijäharrastajat ry järjestää hamsterien lemmikkituomarikoulutuksen teoriaosuuden 25.10 Oulussa Oulunsuun Pirtillä klo. 12-17. Samassa paikassa järjestetään SGY:n tuomarikoulutus gerbiileille sekä OSJH:n oma tuomarikoulutus muille jyrsijälajeille.

Koulutukseen osallistuvan tulee olla OSJH:n sekä SHY:n jäsen, vähintään 15-vuotias ja hänellä tulee olla aiempaa kokemusta hamstereiden hoidosta sekä näyttelyttämisestä. Teoriaosuuden lisäksi lemmikkituomarin koulutukseen sisältyvät SHY:n hyväksymissä näyttelyissä suoritettava lemmikkiluokan sihteeröinti sekä harjoitus- ja koearvostelut, joista toimitetaan oma-arviointiraportit tuomarikoulutusvastaavalle.

Ilmoittautumiset osoitteeseen sateenkaarenhamsut@gmail.com 10.10.2015 mennessä. Samasta osoitteesta myös lisätietoja tapahtumasta. Lisätietoja Hamsteriyhdistyksen lemmikkituomarikoulutuksesta on saatavilla tuomarikouluttajalta martina.munther(a)gmail.com ja yhdistyksen sivuilta osoitteesta http://hamsteriyhdistys.fi/nayttelyt/tuomarit/tuomarien-koulutus-2/

(Teoriakoulutustilaisuus ei ole pakollinen lemmikkituomariksi kouluttautuvalle. Teoriaosuus voidaan suorittaa myös itseopiskeluna.)