Kirjoittaja Aihe: Pöytäkirja, SHY:n sääntömääräinen kevätkokous 21.2.2015  (Luettu 2706 kertaa)

Poissa Alkemistin

  • Ylläpitäjä
  • Viestejä: 1205
    • Profiili
    • Halimaan hamsut
PÖYTÄKIRJA: Suomen Hamsteriyhdistys ry:n sääntömääräinen kevätkokous

Aika: Lauantai 21.2.2015

Paikka: Kouvolan seudun ammattiopisto, Luonnonvaran toimipiste Ankkapurhantie 5, 46910 Anjala

Läsnä:
Veera Kujansuu
Jenni Mäkitalo
Jeeli Laine
Ely Vihavainen
Pauliina Lampila
Marika Lähde


1 Kokouksen avaus.

Veera Kujansuu avaa kokouksen klo 15.58


2 Kokouksen järjestäytyminen.

Valitaan kokouksen puheenjohtajaksi Veera Kujansuu ja sihteeriksi Marika Lähde. Yhdistetään pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden virat, valitaan Jeeli Laine ja Pauliina Lampila


3 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen.

Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.


4 Hyväksytään työjärjestys.

Työjärjestys hyväksytään sellaisenaan.


5 Hallituksen toimintakertomus ja tilinpäätöksen vahvistaminen sekä vastuuvapauden myöntäminen edellisen toimintavuoden hallitukselle.

Esitellään toimintakertomus vuodelta 2014. Hyväksytään se. Tilinpäätöstä ei olla saatettu vielä valmiiksi (kuten ei myöskään edellisvuodelta 2013), joten niiden hyväksyminen siirretään syyskokoukseen. Näin ollen vuosien 2013 ja 2014 hallituksille ei voida myöntää vastuuvapautta.


6 Hallituksen esittämät tai kokouskutsussa mainitut asiat.

6.1. Käsitellään hallituksen ehdotus Suomen Hamsteriyhdistys ry:n kasvattajanimisääntöjen uudistamisesta.

Muutetaan kohta ”Mikäli kasvattaja syyllistyy eläintensä vakavaan laiminlyöntiin tai heitteillejättöön, rikkoo Suomen Hamsteriyhdistyksen sääntöjä tai aiheuttaa toiminnallaan Suomen Hamsteriyhdistykselle tuntuvaa haittaa, voidaan kasvattajanimi Suomen Hamsteriyhdistyksen hallituksen päätöksellä poistaa käytöstä” muotoon ”Mikäli kasvattaja syyllistyy eläintensä vakavaan laiminlyöntiin tai heitteillejättöön, rikkoo Suomen Hamsteriyhdistyksen sääntöjä tai aiheuttaa toiminnallaan Suomen Hamsteriyhdistykselle tuntuvaa haittaa, voidaan kasvattajanimi Suomen Hamsteriyhdistyksen hallituksen päätöksellä poistaa Suomen Hamsteriyhdistyksen kasvattajalistalta ja esittää Suomen Kani- ja Jyrsijäliitto ry:lle kasvattajanimen kumoamista”.

Kasvattajanimen Anominen: käytetään SKJL:n suosittelemaa muotoa ”kasvattajanimikäsittelijä voi tuoda epäselvissä tapauksissa kasvattajanimianomuksen Suomen Hamsteriyhdistyksen hallituksen käsiteltäväksi”.

Kasvattajanimen ylläpitäminen: kohta ”Suomen Hamsteriyhdistyksen myöntämällä kasvattajanimellä…” muotoon ”Suomen Hamsteriyhdistyksen hyväksymällä ja Suomen Kani- ja Jyrsijäliiton myöntämällä kasvattajanimellä…”.

Kriteerit hakijalle -osion loppuun lisätään kohta "Hakijan on näiden sääntöjen ohella noudatettava Suomen Kani- ja Jyrsijäliitto ry:n kasvattajanimisääntöjä."


6.2.  Hallituksen toimintakertomus ja tilinpäätöksen vahvistaminen sekä vastuuvapauden myöntäminen toimintavuoden 2013 hallitukselle.

ks. kohta 5.


7 Kokouksen päätös.

Kokouksen puheenjohtaja päättää kokouksen kello 16.05
« Viimeksi muokattu: 31.03.15 - klo:04:03 kirjoittanut Vevve »