Kirjoittaja Aihe: Hamsterimyyttejä, mitä mieltä?  (Luettu 8937 kertaa)

Vevve

  • Vieras
Vs: Hamsterimyyttejä, mitä mieltä?
« Vastaus #15 : 03.07.14 - klo:17:29 »
Yksi myytti on myös se, että hamstereiden (lähinnä syrkeistä puhuttu) elinikä olis vuosien varrella lyhentynyt. Tätä kuulee aina silloin tällöin. Ainakaan mun yli 15-vuotisen urani aikana näin ei ole mielestäni käynyt. Onko muilla näkemystä tästä?

Taitaa olla näitä legendaarisia 4 tai 5 tai jopa 8-vuotiaaksi eläneitä.. Lapsen hamsteri on kuollut kesäleirin tms. aikana ja vanhemmat ostaneet uuden samanlaisen tyyppisiä tapauksia.. :icon_mrgreen:

Joo, yksi kaverikin jaksaa vuodesta toiseen selittää 6-vuotiaaksi eläneestä syyrialaisestaan  :icon_cheesygrin:


Poissa Murmelsson

  • Viestejä: 114
    • Profiili
Vs: Hamsterimyyttejä, mitä mieltä?
« Vastaus #16 : 04.07.14 - klo:11:14 »
^ Vähän ot. ehkä mutta aika julmaa mun mielestä että lapsia tuolla tavalla huijataan... Ja aika julmaa muitakin kohtaan kun sitten nämä sankarit jaksaa aikuisenakin vängätä vastaan jos jotakin niille aiheesta yrittää selittää. "Kyllä se meidän Hamtaro eli viistoista vuotta!"
Koska ettehän te kasvattajatkaan voi mitenkään tietää hamstereiden eliniästä mitään. Kun Hamtaro nyt vaan tosiaan eli yli viisi kertaa pidempään kuin hamsterit normaalisti... Argh. :D

Poissa speedy gonzales

  • Viestejä: 67
    • Profiili
Vs: Hamsterimyyttejä, mitä mieltä?
« Vastaus #17 : 30.01.15 - klo:22:47 »
Siis ei voi olla totta, että joku uskoo vielä aikuisenakin, että hamsteri eli 8 v.  :futschlach: Mullekin sanoi eläinkaupan myyjä, että suolakivi on välttämätön. Otin sen sitten kyllä aika äkkiä pois, kun aloin näitä foorumeita tarkemmin lukemaan. Ja juoksupallostakin ajattelin, et se on ihan hirveä hökötys. Mutta ostin sen itsekin reilu viikko sitten, ja siinnä on Korppu rullaillut jo 4 kertaa.  :icon_cheesygrin: Huomasin sitten, että on oikein kätevä väline jaloitteluun, kun ei tarvitse miettiä häviääkö hamsteri johonkin koloon. Tuolla petsiessä tuntuu näitä myyttejä liikkuvan ikävä kyllä. Harmi, kun nuoret tytöt/pojat saattavat ottaa jutut totena, kun ei ole vielä aikuisen arvostelukykyä.
Onni on pienen tassun kosketus, eläimen usko ja luottamus! Kotona on kaikenmaailman ötököitä.