Kirjoittaja Aihe: Tampere, 23.2.2013  (Luettu 62171 kertaa)

Poissa Henni

 • Ylläpitäjä
 • Viestejä: 822
  • Profiili
Vs: Tampere, 23.2.2013
« Vastaus #240 : 24.02.13 - klo:16:44 »
Mukava näyttely  taas kerran! :icon_smile: Ekan kerran kokeilin sihteerin hommaa ja ihan hyvin toivottavasti pärjäsin. Ehkä voisi uudemmankin kerran joskus uskaltaa. Pari ruusukettakin saatiin kotiinpäin viemisiksi, kun pari kumaa tuli ja Kasperi oli lemmikeissä tuomarin suosikki.
Pienellä tassulla voi jättää suuren jäljen sydämeen.
Muistoissa monia ihania nappisilmiä
Tällä hetkellä kotona ihastuttaa 1 syrkki ja 4 talvikkoa

Poissa jensku

 • SHY hallitus 2015
 • *
 • Viestejä: 1285
 • Diadem's syrkit - Lappeenranta
  • Profiili
  • http://diadems.hamsterit.net/
Vs: Tampere, 23.2.2013
« Vastaus #241 : 24.02.13 - klo:17:31 »
Kiitos jälleen kivasta näyttelystä! Erityisen tyytyväinen olen hamsjen arvosteluihin ja arvosanoihin.  :yes: paras arvosana meillä olikin Alexandrian Senilixillä lemmikissä, ERI-.  :icon_smile: ja olikin ainokainen joka toi kotiin jotain, Tuomarin suosikki ja kuma turkin tiheydestä ulkkiksessa ja kuma turkista lemmikistä. Ja aivan super ylpeä olen kasvatti pojastani Super Truperista joka valmistui FIN VLH.  :sydan:

Kaikki meidän loput Didin muksuista pääs uusiin koteihin. :sydan: paitsi yksi alkuperäinen varaaja ei tullut sitten hakemaan pikkuista, ihmettelinkin miksi puhelua ei kuulunu. sit puhelimella s-postiin jossa kertoikin että ei voikaan ottaa.:eijei: mutta onneksi ystäväniystävä antoi tälle pikkuselle kodin, ei kauaan kerenny myyntipöydällä olla. :sydan: Niin ja sitten meille mutti komia lk suklaa poju Seralta.  :icon_smile:
« Viimeksi muokattu: 24.02.13 - klo:17:37 kirjoittanut jensku »
~Diadem's Hamsterikasvatus ~
Kotisivu - http://diadems.hamsterit.net/
Meidät löytää myös Facebookista! - https://www.facebook.com/JenskunHamsula?ref=bookmarks

Poissa AnsaLucia

 • Viestejä: 367
  • Profiili
  • Tarinan
Vs: Tampere, 23.2.2013
« Vastaus #242 : 24.02.13 - klo:19:12 »
Ekaks isot onnitukset Astalle!  :peukku:

Tokaks, meidän talikot oli nyysinyt sen Martinan talvikon arvostelun. Skannaan huomenna ja laitan tulemaan. Sorry  :mgrin:

Kiva ja rankka päivä oli, kiitokset kaikille ihanille järjestäjille taas hyvin tehdystä työstä. Hyvät ja asiantuntevat arvotelut saatiin kaikille ja erityisen innoissani olen nuoren hollantilaisen kiinaripoikani Gagliostron menestyksestä. Toki talvikkorouva Timanttituijan BIS-voitto oli ihan  :hyper:

Kasvatteja lähti maailmalle luultavimmin ennätysmäärä koskaan. Ihan olin solmussa papereiden kanssa ajoittain. Meille lähti kauan odotettu norre syrkki tytteli Paulalta sekä rakkaus-ensi-silmäyksellä: rex kyyhkis poika Tinjalta. Aivan valloittavia muruja molemmat, kiitos!

Oma vointi kävi jo heti aamulla tukalaksi kun juuri ennen joulua rikkoontunut polvi suuttui numerolappujen teippaamisen vuoksi kyykistelystä ja alkoi kiukutella. Jos näytin hapanta naamaa, laittakaa sen syyksi.

Arja M
Tarinan talvikot, campbellit ja syyrialaiset

"Asialliset hommat hoidetaan, muuten ollaan kuin Ellun kanat. ..."
Tuntematon sotilas / Väinö Linna

Poissa Ana

 • Viestejä: 548
  • Profiili
  • Hamsuttimet
Vs: Tampere, 23.2.2013
« Vastaus #243 : 24.02.13 - klo:19:27 »
Kiitos onnittelijoille <3

Ja onnea Arja Bis voitosta! :)

Martina oli myös ihanan pirteä näyttelyissä vaikka oli paljon hommaa ja kaikkea niin jaksoi hymyillä ja vastata ystävällisesti. Semmonen tekee näyttelypäivästä mukavan.

Poissa viiru

 • Viestejä: 1140
 • Cheersbigears
  • Profiili
Vs: Tampere, 23.2.2013
« Vastaus #244 : 24.02.13 - klo:19:45 »
Tokaks, meidän talikot oli nyysinyt sen Martinan talvikon arvostelun. Skannaan huomenna ja laitan tulemaan. Sorry  :mgrin:
Jes!! Kiitos!  :sydan:

Ja Ana suurimmat onnittelut kihlauksesta, tulipa ihan tyhmä olo kun ei huomannut paikan päällä onnitella!

Myö ollaan siipan kanssa vielä tien päällä, etten pääse perinteistä post-näyttelykommentointiani vielä kirjoittamaan, mutta ehkä huomenna!
« Viimeksi muokattu: 24.02.13 - klo:19:49 kirjoittanut viiru »
Cheersbigears-talvikkokasvatus

Poissa Tinjau

 • Asiantuntijat
 • Viestejä: 199
 • Hamstereita siellä sun täällä.
  • Profiili
Vs: Tampere, 23.2.2013
« Vastaus #245 : 25.02.13 - klo:09:16 »
Mullakin oli mahtava kokemus tämä sihteerisöinti. Hyvää ruokaa ja mukavaa ajankulutetta  :peukku: Tästä lähin en edes tee näyttelyissä varmaan muuta. Kädetkään eivät kipeiksi tullu ja näki todella suloisia jyrsittimiä  :loov: Kiitän myös mukavaa tuomaria Marjuttia jolla oli kärsivällisyyttä mun kanssa  :icon_cheesygrin: varsinkin kun loppupäivästä aloin jo keksimään omia sanoja papereihin. Eloisa Ethra olikin sitten PLH1 ,BIS2 ja Paras Nuori ja Marilyn sai kuman jostakin  :loov: Myös 5 poikasta saivat kodit. Ihan nappiin mennyt päivä! nyt sitten odottellaan Jyväskylän näytsejä ja olisko nyt yksi niistä harvoista ettei mulla ole poikasia silloin.

Poissa viiru

 • Viestejä: 1140
 • Cheersbigears
  • Profiili
Vs: Tampere, 23.2.2013
« Vastaus #246 : 25.02.13 - klo:16:57 »
No niin, ihanaa olla vihdoin kotona! Meillä oli raskaanpuoleinen, mutta menestyksekäs ja onnistunut näyttelyviikonloppu. Mukanani oli yksi ainoa eläin, ihana Satu Pallasahon safiirikasvatti, joka oli hienosti S3 sertifikaatin kera. Enpä muistakaan, koska olisin viimeksi omia eläimiäni näyttelyttänyt. Oli mukavaa vaihtelua olla näyttelyssä ilman, että oli itse tuomaroimassa. Tosin tällä kertaa aikani kului melko pitkälti harjoitusarvostelua tehden eli toisin sanoen Lotta Lingin kuunteluoppilaana päivystämiseen.

Tuomarit, sihteerit ja assistentit tekivät jälleen hienoa työtä näyttelypaikalla ja omasta näkövinkkelistäni tulkiten ainakin homma näytti rullaavan kaikkien tuomaripöytien osalta melkoisen kiitettävästi. Jos siellä nyt sitten oli ensikertalaisia hommissa, niin ei näkynyt kyllä lopputulemassa! Ihanasti myös suurin osa tuomareista pysyi erinomaisesti aikataulussa, ja näyttelypäivä ei venynyt tuhottoman pitkäksi (ja meillähän oli dediksenä päästäkin kuuteen mennessä pois, ensinnä näyttelytilan ja toisaalta ulkomaalaisten tuomareiden jatkoyhteyksien tähden). Ja kiitos vaan jälleen Miralle ja Saritalle (ja Katikin siellä hääri!) erinomaisesta kahvionpidosta. Toimihenkilöruoka oli hyvvää ja lämmintä vielä siinäkin vaiheessa, kun pääsimme Lotan kanssa syömään!

Kiitos myös kaikille loppusiivoukseen osallistuneille, teidän kaikkien apunne on aina aivan kullanarvoista. Muutenkin mielestäni näyttelypaikka pysyi näyttelypäivän aikana tällä kertaa poikkeuksellisen siistinä, eli tällä kertaa minun ei tarvitse napista kenellekään karkkipapereiden ja pillimehutetrojen oikeasta loppusijoituskohteesta! :)

Oli myös mukavaa nähdä tuttuja pitkästä aikaa. Ja myyntipöydällä oli niin paljon kaikkea kivaa, että onneksi en ehtinyt käydä tutustumassa valikoimaan sen tarkemmin. Vaan se pieni sininen Picus-campbellipoika jäi kyllä salaa vähän kaivertamaan... Puhuin vielä kotonakin puolisolle, jotta olisiko minkälaiset seuraukset ollut, jos olisinkin palannut kotiiin aiempaa ilmoitetusta vähän suuremman eläinlauman kanssa, eikä kuulemma olisi ollut katastrofi! Damn!

Myös ruotsalaisten tuomarivieraidemme mielestä näyttely oli onnistunut ja mukavahenkinen. He olivat myös hyvin tyytyväisiä päästessään takaisin kotio lahden yli uudella Viking Gracella! Eivätkä tosiaan olleet ainoita ihmisiä laivalle menossa tuona iltana, minulla meni 40 minuuttia pelkkään satamasta poispääsyyn... Olinkin aika huolella väsy, päivä oli alkanut lähdöllä 07.20 huonosti nukutun yön jälkeen ja kotio pääsin yhdeksän maissa!
Cheersbigears-talvikkokasvatus

Poissa S.D.G.

 • The Regalist
 • Asiantuntijat
 • Viestejä: 479
  • Profiili
  • Regalis-talvikot
Vs: Tampere, 23.2.2013
« Vastaus #247 : 25.02.13 - klo:19:39 »
Munkin puolesta kaikille kiitokset kivasta näyttelypäivästä! Oli hauska vaihteeksi lähteä kunnollisella porukalla matkaan - viisi omaa näyttelytettävää, kaksi Christinan näyttelytettävää sekä uusiin koteihin lähtijöitä. Nukkuminen ei näköjään enää oikein onnistu multa ennen näyttelyitä   :eijei: mutta mukavasti silti jaksettiin. Oli aikas siistiä nähdä The Dark Knight Rises -poikue edustettuna niin komeasti - kuudesta poikasesta neljä paikalla! Kaikenlaista jännääkin nähtiin ja opittiin - erityiskiitokset Arjalle ja Jonnalle hyvistä, kannustavista ja opettavista keskusteluista!  :sydan:  Ja muillekin tutuille iso kiitos. Hanskat olisivat roikkuneet naulassa jo pitkään ilman teitä, ihmiset!

Kieltämättä Christinaa kylläkin oli pikkuisen ikävä.  :icon_e_biggrin:  Välistä meinasi olla miltei tylsää, mitä nyt ei ole näyttelyissä tapahtunut yli puoleentoista vuoteen. Sille oli kuitenkin ihan kohtalainen syy. Mulla on pari viikkoa ollut vaivana jokin rasitusvamma oikeassa kyynärpäässä. Tenniskyynärpää tulee nykyään kuulemma tenniksen sijaan tietsikan hiirestä. Vaivastani kiitän tietenkin huonoa työergonomiaa mutta erityisesti erästä pikkuisen työlästä englannin kurssia. Käpäläni takia jäi eläinten kynsien hienosäätäminenkin ihan suosiolla tekemättä ja sen vuoksi mun lauantaipäivän suurin ponnistus sai siis olla jälki-ilmojen täyttäminen.  :icon_rolleyes: Kantaminen, siivoaminen tai mikään kirjoittaminen ei tullut kysymykseen ja siitä pahoitteluni. Jospa ensi kerralla ois kyynärät kunnossa!

Ja päästiinhän me vähän palkinnoillekin! Kasvattini Regalis Keziah Extol oli talvikoiden S4 ja siskonsa, Jeminan Regalis Ruth Embodyment, oli tuomarin suosikki. Jih!! Keesia on kyllä komea mamma, juuri poikasiltaan vieroitettu. Keesian tytär muutti näyttelystä Mirkulle ja poika Evelle. Oli todella upeaa saada kasvatista niin hyvää palautetta kuin Eveltä sain. Muistaa taas sen unohtuneen tosiasian, mistä tässä kaikessa todella on kyse - ei niinkään siitä, että jollain eläimellä sattuu juuri näyttelypäivänä olemaan onneton turkki tai pitkät kynnet tai muuta turhanpäiväistä. Tässä on kyse rakkaudesta, kohtaamisista, ihmisten ja hamstereiden välisistä suhteista!

--------Lyyrinen osa päättyy, Karoliina palaa tenttiprujun pariin------------------
Harvey Dentiä mukaillen "You thought we could breed decent hamsters in an indecent time"...

Regalis Hamstery est. 2004. Regalistien kotisivut osoitteessa regalismi.net, Facebookissa Regalis Hamstery.

Poissa P4tt4

 • Viestejä: 168
  • Profiili
Vs: Tampere, 23.2.2013
« Vastaus #248 : 04.03.13 - klo:13:33 »
Sain 35e laskun, vaikka peruin ilmoittautumisen ja se oli ok
~ 4.8.2012  Lusu Bunny Miquelo (vkh rb)

Poissa Ely

 • Viestejä: 1119
  • Profiili
  • Lavender's hamsterit
Vs: Tampere, 23.2.2013
« Vastaus #249 : 04.03.13 - klo:13:42 »
Ote näyttelysäännöistä:


12 § Näyttelyiden ilmoittautumismaksu
"Näytteilleasettaja on velvoitettu suorittamaan näyttelykutsun määräämän ilmoittautumismaksun, joka maksetaan näyttelykutsussa määrätyllä tavalla. Jos näytteilleasettaja ei suorita ilmoittautumismaksuja annettuun määräaikaan mennessä, hänen eläimensä voidaan sulkea pois kyseisestä näyttelystä. Maksu peritään tarvittaessa jälkikäteen ja siihen lisätään viiden (5) euron suuruinen huomautusmaksu.

Suoritettu ilmoittautumismaksu palautetaan, jos

- näyttely perutaan
- näytteilleasettaja, hänen perheenjäsenensä, asuinkumppaninsa, yhteisessä omistuksessa olevan eläimen toinen omistaja tai samalla kasvattajanimellä kasvattava henkilö kutsutaan tuomariksi
- hamsteri on sairastunut tai kuollut (esitettävä eläinlääkärintodistus).

Suoritettua ilmoittautumismaksu ei makseta takaisin, jos

- omistaja peruu ilmoittautumisensa tuomarivaihdoksen vuoksi (lukuun ottamatta eturistiriitatilanteita, jolloin ilmoittautumismaksu palautetaan)
- eläintä ei ole numeroitu sen arvosteluvuoron tullessa, eikä sitä näin ollen löydetä arvosteltavaksi
- eläin ei ole saatavilla kohtuullisen ajan kuluessa sen arvosteluvuoron tullessa (lemmikkiluokassa arvosteltavana tai väliaikakilpailussa olevan eläimen katsotaan olevan saatavilla)
- muusta vastaavasta syystä"

http://www.hamsteriyhdistys.fi/nayttelyt/ohjeita-nayttelyyn/nayttelysaannot/

Älä ilmoita eläintä näyttelyyn jos et ole 100% varma että pääset paikalle.
"Good judgement comes from experience. Experience comes from bad judgement."

Poissa P4tt4

 • Viestejä: 168
  • Profiili
Vs: Tampere, 23.2.2013
« Vastaus #250 : 04.03.13 - klo:13:45 »
Miksi sitten olisin edes perunut?:D ja sattu olee viimeisiä päiviä ja meillä tulikin este tälle päivää. Ja kaksi niistä hamstereista ei edes tullut minulla. Mutta en aio tuota 35e maksaa, pitäisi olla ok
~ 4.8.2012  Lusu Bunny Miquelo (vkh rb)

Poissa Eve87

 • Ylläpitäjä
 • Viestejä: 2064
  • Profiili
  • Wonderland's Hamstery
Vs: Tampere, 23.2.2013
« Vastaus #251 : 04.03.13 - klo:13:48 »
Säännöt on sääntöjä ja olet sitoutunut niitä noudattamaan.

Osallistuminen perutaan, jotta ei tarvitse näyttelypaikalla järjestäjien ihmetellä puuttuvia eläimiä.
Wonderland's Hamstery
BLOGI
Kajaani

Poissa Tierra

 • Viestejä: 99
  • Profiili
  • http://vaskikellot.net/tierran
Vs: Tampere, 23.2.2013
« Vastaus #252 : 04.03.13 - klo:15:35 »
Jos ei voi olla varma että tulee paikalle, tuodaan eläimet sitten jälki-ilmoina tai varaudutaan maksamaan maksu "tyhjästä". Näyttelysäännöt on olleet julkisesti nähtävillä shy:n sivuille joten ei pitäisi tulla tämä yllätyksenä  =)
- Jyrsijöitä gerbujen, talvikoiden ja chinchillojen muodossa. -

Poissa P4tt4

 • Viestejä: 168
  • Profiili
Vs: Tampere, 23.2.2013
« Vastaus #253 : 04.03.13 - klo:16:09 »
Onko toi maksu pakko maksaa kokonaan, voisiko sen edes puolittaa, kun mulla on vain yksi hamsteri
~ 4.8.2012  Lusu Bunny Miquelo (vkh rb)

Poissa Sazki

 • Viestejä: 143
  • Profiili
Vs: Tampere, 23.2.2013
« Vastaus #254 : 04.03.13 - klo:16:35 »
Miksi ilmoitit nimelläsi hamstereita joita et omista (?)  :woot:
Pienimuotoista lk ja pk syyrialaisten kasvatusta värissä creme