Kirjoittaja Aihe: Hamsterini on säikky !  (Luettu 2114 kertaa)

Poissa Emppux

  • Viestejä: 1
    • Profiili
Hamsterini on säikky !
« : 08.09.12 - klo:13:07 »
Moi , mulla on yks ongelma sain hamsterini tänään ja se on kamalan säikky, johtuuko se siitä että se tuli vasta tänään ? kun esim. aukaisen häkin se juoksee täyttä vauhtia pois ? Mikä neuvoksi ?


   Auttakaa , kiitos <3 ! ):

Poissa trap

  • Viestejä: 186
    • Profiili
Vs: Hamsterini on säikky !
« Vastaus #1 : 15.09.12 - klo:12:43 »
Tämä on näköjään jo useamman päivän vanha viesti joten vastaukseni on vähän myöhässä, mutta vastaanpa silti jos joku muukin saman ongelman kanssa painiva eksyy lukemaan tätä. Kun hamsteri tulee uuteen kotiin, sen kannattaa antaa olla rauhassa pari ensimmäistä iltaa, niin että se ehtii kotiutua ja tutustua uuteen asumukseen, hajuihin ja ympäristöön. Koska hamsteri on yöeläin, sen tulee antaa nukkua päivisin ja käsitellä vasta illalla. Jos tuntuu että hamsteri herää vasta kovin myöhään, voi sitä illalla herätellä rapistelemalla puruja.

Jos hamsteri on kovin säikky, sen kanssa on oltava kärsivällinen ja muistettava käsitellä sitä joka ilta. Hamsteriyhdistyksen sivuilla on ohjeet hamsterin kesytykseen, kannattaa lukea ohjeet läpi ja noudattaa niitä. Kannattaa tutustua muutenkin hamsteriyhdistyksen sivuihin, sieltä saa paljon tärkeää tietoa hamsterin hoidosta.
Mökinkulmia jyrsimässä
u. "Mörkö", syyrialainen pk musta, s. 2.5.12