Kirjoittaja Aihe: Hei! Kysymys häkistä  (Luettu 8987 kertaa)

Poissa metsku

  • Viestejä: 572
    • Profiili
Re: Hei! Kysymys häkistä
« Vastaus #45 : 28.02.12 - klo:21:48 »
No muuten voisikin "tyytyä" ajattelemaan, että hamsterilla on aivan tarpeeksi hyvä olla siellä minidunassa tai hamsterdunassa mutta kun sitä häiriökäytöstä ilmenee niin paljon, että mielestäni ilmiö on huolestuttava. Olisihan se kiva jos kyseiset asumukset olisivat riittäviä.

Eikö teidän mielestänne häiriökäyttäytymistä sitten ole?
« Viimeksi muokattu: 01.01.70 - klo:02:00 kirjoittanut Guest »

Poissa AnsaLucia

  • Viestejä: 367
    • Profiili
    • Tarinan
Re: Hei! Kysymys häkistä
« Vastaus #46 : 28.02.12 - klo:22:55 »
Voi elämä... voitasko jo poikkasta tää ketju (sekä pari muuta). Jos vastapuoli kertakaikkiaan kieltäytyy ottamasta huomioon toisten mielipiteitä tai mikä tärkeintä, kokemusta, niin keskustelu ei taida saada enää tuottaa mitään lisäarvoa. Metskun tarjoama pointti on nyt kaikille lukijoille kristallinselvä.

Ja pikkuvinkkinä, kaikkea kuulemaansa ei tarvitse hyväksyä, mutta rakentavaan keskuteluun kuuluu ottaa huomioon ja antaa tilaa myös muiden ajatuksille. Näin olemme, Metsku, tehneet myös Sinun mielipiteellesi, asiaa emme tyrmää mutta tyyli jolla sitä tarjoilet, on väärä. Ideaalimaailmassa olisi moni muukin asia kuin hamsujen häkkikoko aivan toisella tavalla.

Puutteellisen ja yksioikoisen keskustelun (provon?) suihkinassa alkaa jo tällainen rauhallinen täti-ihminenkin jo ottaa kierroksia. Kiitos ja anteeksi. Ei mulla muuta.
« Viimeksi muokattu: 01.01.70 - klo:02:00 kirjoittanut Guest »
Arja M
Tarinan talvikot, campbellit ja syyrialaiset

"Asialliset hommat hoidetaan, muuten ollaan kuin Ellun kanat. ..."
Tuntematon sotilas / Väinö Linna