Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Sarie

Sivuja: 1 2 3 [4]
46
Kiitos Hajime, meidätkin yllätti kuinka sydäntenmurskaajia ja ihania nuo mukelot ovat  :loov:

Söpöjä nuo Emman pallerotkin  :puna:

Jos jollakin on aikaa ja intoa katsoa, kaipailisin apuja noiden meidän palleroiden väritysten suhteen. Linkistä löytyy kuvia, olen itse kommentoinut, mitä oletetaan niiden olevan. Saa kuviin kommentoida ollaanko oikeilla jäljillä ollenkaan  :icon_redface:

http://tammaset.kuvat.fi/kuvat/Hamsterit/Pikkum%C3%B6kin+Oikku/Oikun+vauvat/

47
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Poikueiden nimeäminen
« : 18.09.14 - klo:09:56 »

Kiitos Eve vastauksesta, nyt on yksi huoli vähemmän  :tongu:

 Ihanaa, nyt saan Pikku Prinsessa ja Teuvo Maanteiden Kuningas ja toiset 7 nimensä, kunhan saan enää sukupuolet, värit ja karvanpituudet selvitettyä... Luulin, että se on helppoa kolmiviikkoisilta  :c8:

48
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Poikueiden nimeäminen
« : 18.09.14 - klo:09:13 »

Mahdoton nimienpyörittely ruljanssi menossa  :icon_eek:

Emme tyttären kanssa ole päässeet vielä yhteisymmärrykseen, mutta kysäisen neuvon täältä ennenkuin nimipäätökset teemme, kun minua niin kiehtoisi Leevi ant the Leavings- nimiset pallerot  :puna: , että onko epäsopivaa käyttää samaa teemaa, kun täältä huomasin, että parikin poikuetta on nimetty sillä? Jos kuitenkaan ei samoja nimejä käytä, kun onneksi lauluissa on varaa vaikka kuinka paljon  :icon_e_biggrin:

Toinen vaihtoehto meillä olisi tunturiteema... Mietin vain, että voihan sekin olla jo käytetty, ei vain tänne kirjoitettu. Eli kai on mahdollista, että samannimisiä rekisteröityjä hamstereita on.

49
Tuo pienempi satiinicreme onkin mun lemppari  :loov:Salamalla kuvia ottaessa saa silkkisyyden näkyville, mutta tummentaa kyllä cremen sävyä, luonnossa ovat vaaleampia.

Kiitos Emman vinkkien pitkäkarvaisten tunnistamisesta olen koittanut niskavilloja tiirailla  :icon_eek: Taitaa kuitenkin mennä ensi viikkoon varmistus. Allaolevasta kuvasta minun katsomana tuolla ylimmällä vasemmalla aaltoilisi karva vaiko... :woot:Tuossa läjässä on kaikki poikueen  4 punasilmäistä.50
Vauvojen isä on creme (vaikkakin ensimmäisessä näyttelyssään 3 kk:n iässä tuomari epäili karamelliksi, kun oli liian vaaleat korvat tms.)  Aloin tuota yhtäkin vielä katsomaan olisiko sitten creme, mutta vain hieman vaaleampi kuin kaksi sisarustaan. Helpotti kovasti tarkastelua, kun korvista neuvoit, kiitos Ely  :peukku:

Siltähän tuo näytti, että nuo kaikki ihan valkokorvaiset ovat punasilmäisiä.

Miten tässä enää töihinkään joutaa ku palleroiden seuraaminen on niin mukavaa puuhaa  :icon_lol:51
Okei, kiitos neuvoista. Luulin tosiaan, että sieltä voi tulla ms. valkoisiakin  :nuija:  Ei siis tule vaikka pappa olisi ms. valkoinen?
Tuo oikean alakulman mukelo on tässä (kai, tai joku punasilmäiseltä näyttävä ainakin) Vähän huono kuva, en tiedä saako selvää... Mutta sillä on tosiaan ihan värittömät korvat.52
Oikun ihanat pallerot  :puna:

Hmm.. Sukupuolista en saanut vielä selvää. Muutaman satiinin erotan ja kai muutaman pitkäkarvaisenkin. 2 cremea, joista toinen pienempi silkkinen on mun lemppari. Loput 7 valkoisia (ms. ja luonnonvalkoisia)
Hölmö kysymys, mutta voiko mustat silmät näin pienenä vasta auenneena (2vkoa) näyttää punaisilta?

Emä lks luonnonvalkoinen, isä pk creme.

/muoks
laitan vielä samaan kysymyksen, kun en löytänyt haullakaan... mitä mieltä voiko laittaa kattoon ripustettavan kookostalon  mammalle ja palleroille viihdykkeeksi. Se sisus mietityttää, kun on ihan uusi ja siellä on sellaista "hampuntapaista" syherrystä, että onko ihan turvallista?

53
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Poikaspäiväkirjat 5
« : 03.09.14 - klo:14:53 »
Täällä esittäytyy ensimmäinen poikue (9 nakkia)  :loov:

Kielletty rakkaus, teinityttö ja komea karkuripoika. Siihenpä ei paljoa siis tarvittu  :itqvinq:54
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Uudet tulokkaat 2
« : 29.06.14 - klo:13:39 »
Oi joi, haaveeni toteutui  :icon_redface:  Pienen pieni suloinen pallero tuli taloon ja tässä on nyt mullekin syliteltävää, eikä tarvi jonotella tytön hamsun hoitoa  :icon_e_biggrin:Lk, satiini, luonnonvalkoinen Pikkumökin Oikku (ja isähän on meillä hoidossa asustava Pikkumökin Mustikka, joka pääsi kosioreissulle Ylivieskan näyttelystä)

55
Ihmeellistä tuo näyttelyelämä tosiaan, kun Lumiukon hampaat oli katottu vielä näyttelypaikalla aamulla, niin arvostelussa oli "Toinen alahammas hieman lohjennut", eikä kyllä oltu huomattu. Liekö syynä sitten hampaan lohkeamiseen, kun vasta toista kertaa käytössä ollut kuljetuspoksi sai kyytiä herran purressa vimmalla itteänsä sieltä ulos ja saikin melko naarmut aikaan. Kotona antaa dunan olla ihan rauhassa, toisin kuin kaverinsa Mustikka- syrkki, joka kotona söi ja piti niin pahaa ääntä dunassaan, että koko perheen mielenrauhan vuoksi  hommattiin iso akvaario ja voi hamsuherran iloa suuressa tilassaan touhutessa  (ja meidän yöunien ihanuutta  :jiihaa:). Näyttelyssä Mustikka antoi poksin olla rauhassa ja veteli nokka rutussa unosia väliajat. Selvää näyttelyainesta siis, ainakin meidän mielestä  :icon_cheesygrin:

56

Kiitos meidän poppoon puolesta kivoista näyttelyistä   :peukku: Meillä on vain opeteltavaa "turnauskestävyydessä", kun ei jakseta loppuun olla. Ylivieskassa pelastus oli uimahalli, jonne tytöt menivät vuokra uikkareilla polskimaan, muutoin ois lähdetty vielä aiemmin.

Nämä olivat vasta toiset missä ollaan oltu ja vielä riittää opeteltavaa, ainakin noissa titteleissä. BIS, Kuma-  arviot ovat tuttuja, mutta muutoin nuo Ks,Pn ja  serti sun muut jutut menee vielä ohi hilseen. Jospa ne sitten käytännön kautta kaikki tulevat tutuiksi, jos joskus hieno tuuri käy ja palkitaan  :hauskaa:

Eihän pojille nytkään hullummin käynyt, kivoja arvosteluja tuli ja toinen pojista lähti vieläpä tyttöystävän mukaan  :sydan:

Oi että, Mustikan ERI tuntuu vielä hienommalle, kun 50 joukosta vain viisi sen saanut.57
Okkei, pitää yrittää jaksaa kärsivällisesti odotella   :enkeli:


58
Tuleeko sähköposti ilmottautumisiin aina vahvistusviesti?

Pähkäilen täällä, kun ilmottautuminen ulkomuotoluokkaan on kyllä vahvistettu, muttei lemmikkiluokasta ole kuulunut mitään, niin pitäisiköhän laittaa viesti uudelleen....


59
Kaksi syrkkipoikaa näyttelyyn ilmoitettu, nyt jännätään, että onnistuinko  :icon_eek:

Hieman tuotti työtä, kun ei kutsusta löytynyt tilinumeroa mihin ilmottautumiset maksetaan, niin piti leikkiä neiti etsivää, että löysin toivottavasti oikean tilinumeron. Toivottavasti tein oikein, kun maksoin kahden hamsterin lemmikki- ja ulkomuotoluokat samalla. Ovat vielä eri omistajan ja toinen on Osjh:n ja SHY:n jäsen... Saisi olla tälläiselle piiloblondille ohjeet selkokielellä  :icon_redface:


Sivuja: 1 2 3 [4]