Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Sarie

Sivuja: 1 2 [3] 4
31
Yritin hakutoiminnollakin, mutten onnistunut, niin kysynpä.  Leikittelen vain ajatuksella  :fruit: , että mitä väriä voisi käyttää tummakorvaiselle valkoiselle? Voiko saada normaalia

32
Tulossa, jos vaan vapaapäivätoive menee läpi  :hauskaa:
Talossa asustavan neljän syrkin voimin tullaan. Josta tulikin mieleen, että kuljetusbokseja täytyy hommailla lisää....  :icon_eek:

33
Niinpä, tummakorvaisia valkoisia olivat punasilmäiset  :hauskaa:

6 viikkoisena alkoi vasta pigmenttia tulemaan korviin ja nyt hieman vajaa 3 kk:n ikäisenä puoli korvaa tummunut. Liekö jatkuu tuosta vielä koko korvaan?


34
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Poikueiden nimeäminen
« : 27.10.14 - klo:19:46 »
Ihka ensimmäinen ja (takuuvarmasti viimeinenkin  :yes: ) poikueeni 

Leevi and the leavings- teema. Ihastuin nimiin ja huomasin, että olihan näitä jo nimettykin, mutta koitin etsiä eri nimisiä kuitenkin....

Pikku Prinsessa- lk luonnonvalkoinen naaras
Mieletön Melinda- pk tummakorvainen valkoinen naaras (uups, jää kotiin  :icon_redface: )
Tyttö Jota Rakastan- pk luonnonvalkoinen naaras
Tuhlaajapoika- pks creme uros
Postinkantaja- lk luonnonvalkoinen uros
Viisas Talonmies- lks luonnonvalkoinen uros
Rin Tin Tin- lks creme uros
Köyhän Miehen Danny- pk tummakorvainen valkoinen uros
Herra Presidentti- pk tummakorvainen valkoinen uros

Jostain kumman syystä jäi käyttämättä (unohdin  :icon_eek: ) Teuvo Maanteiden Kuningas- nimen. Ei Mikään Robin Hood  oli myös suosikki ja unohtui. Pallerohöperyyttäkö lie jo moinen  :icon_lol:

35
Ikää nyt 8 viikkoa, pikkuhiljaa kuusviikoisena alkoi pigmenttia korviin tulemaan...Eli tummakorvainen valkoinen oli oikea väri  :juuu:

36
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Poikueiden nimeäminen
« : 19.10.14 - klo:23:53 »

Muistutustakin jo laitoin. Tiistaina tulee kolme viikkoa siitä kun lähetin poikuerekisterin (enkä siis etanpostilla, ku ihan sähköisesti  :icon_lol: )

37
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Poikueiden nimeäminen
« : 14.10.14 - klo:22:06 »

Kaks viikkoa menny ja oon koittanu olla kärsivällinen  :icon_lol:

Olin kopioinut kuitin tekstin, en laittanut kuittikopioa aluksi, oisko siinä vika, että kestää  vai eikö mee nimet läpi  :eijei:
Iik, en kestä ellei kotiin jäävä Mieletön Melinda saakkaan olla Melinda  :kankaalla:

38
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Poikueiden nimeäminen
« : 12.10.14 - klo:16:15 »

Kauanko yleensä rekisteröinti kestää? Mietin, että uskaltaako nimiä julkistaa ennenkuin on varma, että kelpuutettiinko ne  :icon_eek:

Suurin osa vauvoistakin jo maailmalla, lupasin rekisterinumerot toimittaa myöhemmin perässä. En mitenkään olisi aiemmin saanut papereita tehtyä, kun pähkäilin turkkien ja värien kanssa, mutta ihanaa kun sain apuja foorumilta  :icon_cheesygrin:

39
Täältä tullaan parin- kolmen syrkin voimin (kaksi etukäteen ilmottu)   :mhappy:

Voin lauantaina talkoilla jotain, jos on tarvetta.

40
Hih , poikueen ainoa tk valkoinen tyttö onkin aivan ylisöpö tapaus  :loov:

Nuo korvat noilla on niin värittömät, että pakko kysyä, että milloin niihin alkaa pigmenttia tulemaan? Torstaina ovat viisiviikkoisia. Värien periytyminen on vieläkin ihan hepreaa, niin eikö ole mahdollista, että ne olisikin punasilmäisiä valkoisia, joilla on värittömät korvat?

41
Ihana kun kuitenkin löytyy tummakorvaisten valkoisten tykkääjiä, kun ovat ainoina poikueesta, joita ei oo varattu   :icon_rolleyes:
Lemmikkikoteja kovasti etsitään ja eiköhän noillekin löydy, kun kuudelle muullekin jo ilman suurempaa mainostamista, kiitos facebookin  :peukku:

Itekin oon niin lääpällään niihin (jos totta puhutaan niin kaikkiin noihin :icon_redface:) En oikein punasista silmistä oo rotilla tai marsuilla tykästynyt, mutta nyt nuo hamsuissa vei sydämen.

Pakko kysyä, että kuinka paljon hamsuja on ruuhka? Kun yritin kovasti, ettei meillä olisi vielä sitä ja olisi useamman voinut jättää kotiinkin kasvamaan, niin puoliso piti ihan hulluna- voisin perustulla, että eihän meillä vielä mitään. Muutama hamsu vaan  :icon_lol:

42
Kiitos Ely ja Emma avusta  :sydan:

Saan paperit vihdoin vauvoille tehtyä  :mhappy:

43
Pikkumökkejä ovat emä ja isä (Pikkumökin Lumiukko ja Pikkumökin Oikku). Terttu mua kovasti auttanutkin värien  tunnistamisessa, mutten kehtaa hänelle koko ajan kuvia  pommittaa, niin aattelin apuja välillä täältä   :hauskaa:  Hänetkin yllätti nuo punasilmäiset, kun ei tullut noissa suvuissa ennen esille.

Luulin, etteä nuo "tk valkoiset" oli se helppo nakki ja noiden luonnonvalkoisten kanssa epäröin, että voiko olla niitä ms. valkoisia, mutta laitan ne luonnonvalkoisiksi.

44
Noilla tk valkoisiksi luulemillani on punaiset silmät, voiko hopeavalkoisilla olla?

Emä on lks luonnonvalkoinen ja isä pk creme.  Punasilmäiset olivat poikueen yllärit, mutta suvusta löytyy esim. eiei. ps luonnonvalkoinen ja ieie.  tk valkoinen

muoks/26.9.

Hopeavalkoinen ihan outo värille minulle, punasilmäisiähän ne ovatkin. Koitit Ely jo palleroiden ollessa pieniä väriä tarjota, mutten tajunnut  :nuija:

 Onko ne suvun perusteella siis mahdollisia? Tässä sukua pitemmälle

isä pk creme
ii. pk creme
ie. pk creme
iii. lk creme
iie. pk creme
iei. pk suklaa
iee. pk creme
iiii. pk creme
iiie. lk creme
iiei. pk suklaa
iiee. pk creme
ieii. pk suklaa
ieie. pk tummakorvainen valkoinen
ieei. pk creme
ieee. pk soopeli

emä lks luonnonvalkoinen
ei. pk ms valkoinen
ee. lks luonnonvalkoinen
eii. pk luonnonvalkoinen
eie. pk luonnonvalkoinen
eei. lks creme
eee. pk creme
ieii. pk suklaa
ieie. pk tummakorvainen valkoinen
ieei. pk creme
ieee. pk soopeli
eiii. pk hopeanharmaa
eiie. pk vn creme
eiei. pks ps luonnonvalkoinen
eiee. pk luonnonvalkoinen
eeii. lks normaali
eeie. lk luonnonvalkoinen
eeei. pk creme
eeee. pk soopeli

ja tässä kuva vielä punasilmäisestä tytöstä


45
Papereita pitäisi alkaa värkkäämään ja muutaman valkean väriä vielä arvon. Olisiko viisainta laittaa luonnonvalkoiseksi?Vasemmalta lähtien ylärivi pk tk valkoinen, lks luonnonvalkoinen, ms valkoinen vaiko luonnonvalkoinen?, alarivi vasemmalta lähtien pks creme, lks crme, pk tk valkoinen

toinen kuva pojistaja tytötlk luonnonvalkoinen, tk valkoinen ja alin pk  ms valkoinen vaiko luonnonvalkoinen?


Sivuja: 1 2 [3] 4