Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Sarie

Sivuja: 1 [2] 3 4
16
Ihania hamsukuvia täällä  :loov:

Laitanpa omat sulottareni myös, vanhimmasta nuorimpaan eli

Pikkumökin Oikku
lks luonnonvalkoinen s. 13.5.2014Mieletön Melinda
pk tummakorvainen valkoinen s.28.8.2014


Sateenkaaren Äkkijyrkkä
pk ruoste s. 24.3.2015


17
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Uudet tulokkaat 2
« : 04.05.15 - klo:09:25 »
Hups, meille muutti Ylivieskan näyttelyistä Miina  :loov: Ihana ja vauhdikas pikkuneiti...
Sateenkaaren Äkkijyrkkä pk ruoste

19
Tulossa kolmen syrkin kanssa, mutta pähkäilen vielä, että ilmoitanko molempiin luokkiin. Mutta koitan olla pähkäilemättä niin kauan, että ehtii mennä ilmoaika ohi niinkuin Kajaanin näyttelyissä kävi  :icon_eek:

Antakaapa vinkkejä tälläiselle aloittavalle, että kannattaako sinne uml enää sitten enää mennä, jos on jo arvosteltu ja todettu ettei kaikki standardit täyty vai kannattaako sitä kokeilla uudelleen, josko se pää olisi leventynyt tai kroppa lyhentyny  :icon_lol:

20
Ei oo voinu ku sivusilimällä käyä kurkkaan hamsteriforumia ja muita sivuja, kun on niin ketuttanut ennakkoilmottautumispäivän kämmääminen   :kankaalla:

Loppu hyvin, kaikki hyvin ja nyt on jo ihan hyvä fiilis näyttelyyn lähteä. Ehkäpä helpoimmalla tavalla, mukana vain omat tyttöhamsut,  jotka voi vielä jälki- ilmoittaa ulkomuotoluokkaan.  Ulkomuotoluokkaan kumpikaan ei olekaan vielä osallistunut, niin kiva kuulla kommentteja  :tongu:

Boxit pesty, laitettu *check*
Tuorepalat vedessä likoamassa *check*
Hamsterit kalunneet hampaat vinoiksi *kääk*
Paksumpi saanut lisää massaa *kääk, kääk*
Näyttelyinto ylimmillään *check*

Hamsterielämä on niin ihanaa vastapainoa, muulle kiireelle ja työläimmille eläintenhoidoille,  kun on niin stressitöntä  :icon_lol:

Kajaani here we come!

21
Pakko kysyä, ett ootko gimlixx 9 päivän päästä tarpeeksi vanha vastaamaan?  :futschlach: 

Täällä 45- vuotias hamstereihin hurahtanut.
 Ensimmäinen kultahamsteri oli vuonna -83 ja seuraava hamsteri tuli taloon 2002 tyttärelle. Tyttärellä niitä oli vuosien aikana useampi ja kun hän muutti kotoa, niin pikkusiskonsa oli sopivasti kasvanut hamsteri ikäiseksi ja taas se hamsuelämä alkoi  :yes: Jotenkin sitten kävi niin, ettei riittänyt enää tyttären hamsterin hoitaminen ja viime kesänä sain yli kolmenkymmenen vuoden jälkeen oman hamsterin   :loov:
Päädin sitten vahingossa yhden poikueenkin kasvattajaksi, kaikessa säikähdyksessään sitten loppujen lopuksi ihana taival seurata 9 palleron kasvamista. Talossa asustaa tällä hetkellä 4 syrkkiä, kaksi urosta tyttären huoneessa ja 2 naarasta omassa huoneesaan (johtuen juurikin tuosta säikähdyksestä, en luotaa enää yhteenkään kanteen, terraarioon, enkä dunaan)
Meillä on ollut siis vain yhtä talvikkoa lukuunottamatta syrkkejä.

Näyttelyihin hurahdimme nuoremman tyttären hamsterin myötä ja innostus vain kasvaa. On opettavaista seurata miten ja minkälaisia ominaisuuksia, rakenteita ja luonnetta hamstereissa arvostetaan ja lisää mielenkiintoa ja omaakin silmää katsomaan (pikkuhiljaa). Tällä hetkellä syrkeista kaksi on minun, mutta kun haluaisin kolmannen ja....   :hyper:

22
Laita mihin tarvii. Kokemusta ei oo kuin sihteeröinnistä, niin oisko se varmin. Mutta jos joku on innokas sihteeröimään, niin voin harjoitella assarina oloakin  :juuu:

Ai niin, nimi on  Sari Tihinen

//muoks

Nyt vasta huomasin, että ensimmäisenä oli toimihenkilöt ja keneltä puuttuu, niin jos passaa niin  Sadulle sihteeriksi  :peukku:

23
Minut voi laittaa toimihenkilöksi, jos on vielä tarvetta  :icon_smile:

24
^Hyvä huomio. Olen koittanut apuna ollakin, jos vain jotenkin on voinut, mutta varmaan enemmänkin voisi  :enkeli:

25
^Kiitos selventävästä vastauksesta  :peukku:

Niin aattelinkin, että SHY:n näyttelyt ovat etelässä, kun suurin asutuskin siellä ja siten todennäköisesti jäsenetkin. En huomannut ajatella, että totta kai vaikuttaa missä hallituslaiset asuvat, koskapa ovat järjestämässä. Näyttelyt ovat suuritöisiä järjestää, on kyllä saanut huomata, että järjestäjillä on kädet täynnä töitä. Mutta noita vanhoja juttuja lukiessa yllätyinkin siitä, että niitä gaaloja on pidetty Oulussakin.

Viime vuoden ulkomuotonäyttelyissä Ylivieskassa ja Oulussa kävimmekin ja luulin,  ettei pohjoisessa olisi tänä vuonna kuin Kajaanin ulkomuotoluokka.

26
Täällä kai saa pulista minkälaista näyttelypulinaa vaan (?), niin sellaista olen pähkäillyt, että miksei noita isoja näyttelyitä (Grand Gala) järjestetä enää täällä pohjois- suomessa, vaan ymmärtääkseni ne ovat olleet viime vuosina etelässä?
Lueskelin noita vanhoja näyttelyketjuja ihan innoissaan, kun Oulun seudulla on ollut Grand Galaa ja ulkomuotoluokkiakin useammin. Näyttelyitä on ollut Kaijonharjussa, Maikkulassa ja onpa Muhoksellakin. Oi missä olen uinunut nämä vuodet, kun ole hoksannut  :kankaalla:

Eläinten vieminen nuorisotaloille ym. on kai syy, ettei enää näyttelyitä niin vaan pidetäkään missä vain, mutta olisi kiva kuulla syy, että näyttelytoiminta on niin painottunut etelään? Ulkomuotoluokkia nyt tarkoitan, lemmikkiluokkiahan kivasti täällä järjestetäänkin. Onko nyt sitten niin, että näyttelyinnostuksen lisäksi pitää alkaa innostumaan myös matkustamisesta, että pääsisi ulkomuotoluokissa käymään.
 Vaikkakin nuo äsken järjestetyt virtuaalihamsterinäyttelyt ne vasta hauskat oli. Ei vapaapäivätoiveita, poksien laittoa, tuoreruuan liottamista, kassien pakkaamista eikä automatkoja. Tuloksien odottelu oli ihan samalla lailla jännittävää kuin oikeissakin näyttelyissä ja arvosteluja on aina niin hauska lukea  :hauskaa:


27
Menipä meillä eilen hyvin  :peukku:  On hamsut aiemminkin hyviä arvosteluja saaneet, mutta aikaisemmin ei ole sijoille päässyt kuin Mustikka.

 Nyt Oikku sai erin ja oli  plh 4 (laitetaanko se sijoitus noin?) Oikkua kiinnosti kotona enemmän arvostelupaperi, kuin poseeraminen.
Kuman sai Lumiukko (eri-)  yleiskunnosta (huh, kun hoksattiin, että kisaa jo veteraaniluokassa, meneepä aika nopeaan....) EP:t saivat sitten Melinda (eh+) ollen ihanan iso  :hauskaa: ja Mustikka (eh+) ollen jääkarhu  :puna:.

Kotimatkalla huomasin, että taisi olla meidän hamsujen pärjäämisen salaisuus, kun tuli tuomarinvaihdos ja Satu ei voinut omiaan arvostella eli jäi pois monta hienoa hamsua. Mutta ei se meidän iloa himmennä, kiva oli kun jokainen hamsu palkittiin.

Kovasti ilahdutti tälläistä "vahinkokasvattajaa" vielä se, että Oikun vauvoista Limingassa sai pks creme uros KuMan kiiltävästä turkista ja Viialan näyttelyssä oli lks creme uros ollut PLH1 ja saanut KuMan hienosta turkista. Toinen lks lv uroskin oli saanut eh+  :loov: Näistä kasvateista tosin ei kunnia niinkään minulle kuulu, vaan hienoissa poikasissa  näkyy  Tertun jalostuksen tulos, kun emä ja isä sieltä, niin eipä poikasetkaan sitten huonoja voineet olla suvullisesti tai muutenkaan  :applause:

Nytkin oli Tertulla niin ihania poikasia mukana, että hyvä kun ei lähtenyt mukaan söpö minkkityttö  :icon_redface:

Tierran lemmikkipuodista lähti mukaan ruokaa ja pesämökkiä ja ihan extempore sitten dunakin, vaikka olen koettanut loputkin hamsuista siirtää terroihin ja niitä etsinyt. Mutta kun oli niin hyvä tarjous, niin pakkohan se oli ostaa ja sitten kotona huomasin, että mulla ois ollu sille minkille kotikin valmiina  :nuija:

Mukava päivä oli ja kiitos kaikille järjestäjille, teillä oli kyllä kädet täynnä hommia.

28
Voi miten hyvä uutinen, eipä voisi näyttelyyn lähtö enää helpommaksi mennä. Mehän loikkaamme sitten täältä matkan varrelta kyytiin  :icon_cheesygrin:

29
Olisipa kiva päästä, jos vain työvuorotoiveet menee läpi.


Katoin, että junallakin pääsisi, mutta sitten pitäisi taksilla hurauttaa näyttelypaikalle. Ehkä helpoin autolla, kahden tunnin ajomatka Muhokselta... Ellei sitten hyppää jonkun kimppakyytiin, kun Oulusta päin ajavat menevät tästä ohi   :tongu:

30
Niin sitä normaalia haluaisin ja  mietin olisiko edes mahdollista  :icon_razz:


Sivuja: 1 [2] 3 4