Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Myrttis

Sivuja: [1]
1
Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Tarviiko hamsterit?
« : 24.11.17 - klo:12:24 »
Eivät välttämättä. Hamsterit eivät oikeastaan sitä syö, mutta onhan se mukava virikkeenä ja nakerreltavana.

2
Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Syrkin asumuksen koko
« : 04.10.17 - klo:20:55 »
70 cm tuntui ainakin omalle syrkille todella pieneltä. Syrkki on kuitenkin aktiivinen ja liikkuvainen eläin.

Tulee paljon edullisemmaksi ostaa kerralla hyvän kokoinen asumus, kun ostaa ensin liian pieni. On mahdollista, että joudut kuitenkin hommaamaan isomman, sillä pieneen tai rajoilla olevaan asumukseen on hankala miettiä hamsulle hyvää ja virikkeellistä sisustusta.
Toki syrkki varmaan 70cm asumuksessakin pärjää, mutta miksi hankkia lemmikkiä jos ei aio panostaa sen viihtyvyyteen?
Liian pieni asumus saattaa aiheuttaa häiriökäyttäytymistä. Lisäksi noihin 70cm duniin ei yleensä mahdu syrkille sopivan kokoista juoksupyörää, sillä niissä tulee korkeus vastaan.

Suosittelen kyllä kovasti suuremman asumuksen hommaamista. Esim. zooplussa on varsin passeleita, edullisia vaihtoehtoja. Lisäksi vanhoja akvaarioita/terraarioita saa usein varsin edullisesti. Saat sitten sisustettua sen kivasti ja itsellesi viihtyvän, onnellisen lemmikin :)

3
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Nimiehdotuksia?
« : 04.10.16 - klo:19:34 »
Söpö on  :loov:

Laku
Pippuri
Paavo
Pasi
Sysi
Papu4
Se tunne kun hamsteri on huippukunnossa näyttelyä varten mutta onnistuu heilumaan kynsiä leikatessa niin että leikkaat verikynteen..  :nuija:

5
Maksetaanko etukäteen tilattu näyttelyluettelo SHY:n näyttelyssä tilille ilmoittautumismaksun yhteydessä, vai paikanpäällä?

6
Pikaisella etsinnällä ainakin Animail myy isompia paketteja: https://animail.fi/carefresh-natural-60-l.html Eihän tuo halpaa siltikään ole.

Onpa hyvä kuulla että carefresh toimii sinulla, tilasin juuri perjantaina sitä itselle kokeiluun  :peukku:

7
Meillä on ollut käytössä hamppua monta vuotta, ja satunnaisesti olen tilaillut paaleja eri merkeiltä. Itse en ole ainakaan huomannut niinkään merkkikohtaisia eroja hampuissa, vaan pölyävyys voi vaihdella ihan saman merkin sisällä. On tuurista kiinni millaisen paalin sattuu saamaan  :icon_rolleyes:

Sivuja: [1]