Viestit - Nipsunen12

Kysy hallitukselta / Miten vaihdetaan osoite?
« : 15.08.11 - klo:10:27 »
Elikkäs oon liittyny hamsteriyhdistykseen ja tilaan sitä lehteä mutta kun muutin äsken niin en tiedä miten voi vaihtaa osoitteen???

Asuminen ja tarvikkeet / Re: Juoksupallo
« : 06.05.11 - klo:20:36 »
Nipsu Tykkää juoksupallosta,Mutta én voi ottaa Nipsua oikeen vapaaksikkaan lattialle kun  Nipsu on niin piene kun seon venäjänkääpiöhamsteri mutta otan Nipsun kyllä myös yleensä lattielle juoksentelemaan jos vaan teen semmoset suojat ettei Nipsu pääse minnekkään koloon. :)  :)  xD  xD

Jos mulla oli syyrialainen en käyttäisi juoksupalloa.

Lainaus käyttäjältä: "Marla"
^^ Huomaathan, ettei hamsteria tulisi pitää kovin pitkää aikaa pallossa - puoli tuntia alkaa olla maksimi, itse en pidä 20 minuuttia kauempaa.
Niin.Mäki pidän Nipsua vain 20 minuuttia tai alle.

Ne ne tulevat juoksupallosta tai juoksemasta. Nipsu :sydan  kun se juoksi koko ajan eilen juoksupallossa niin se oli eilen ihan rättipoikki.