Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - maarit

Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12
46
Remu talvikko jolla ikää on 2v 5 kk.
Hyvin hyvin väsynyt poika jo,laihtunut ja turkki on harventunu/huonontunu.Ei tee muuta kun nukkuu ja käy syömässä välillä.Todennäkösesti näössäki on vähä jotai vikaa mitä oon poikaa seurannu.

47
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Uudet tulokkaat
« : 09.06.09 - klo:21:31 »
Tänään kotiutu pikkunen syrkki Ulias Vappu-ukkonen (pk musta,uros) jjenna:lta.  :lov  :sydan Poikaa odoteltiinkin jo malttamattomana kotiin.

48
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Virikkeet
« : 07.06.09 - klo:22:46 »
^kyllä mä ainaki uskaltaisin laittaa.Mä kerättiin isän kans takapihalta hamsuille iso kasa uusia kiviä asumuksiin laitettavaksi eikä ne kaikki ollu ihan pinnaltaan tasaisia.

49
Kasvatus ja genetiikka / Re: Kuvia hamsupoikueista -2
« : 07.06.09 - klo:22:34 »
Lainaus käyttäjältä: "eta"
Obsun vauvat ovat jo 25 pv. Tässä kuvia kun on terra siivottu ja poikaset tutkivat uutta järjestystä
http://i408.photobucket.com/albums/pp16 ... 1244387031

Kovasti on lapsoset kasvanu ja pulskistuneet.Vielä pitäs jaksaa odottaa jonkin aikaa että saan kaikki lapsoset kotiin.  :lov

50
^Ton kiven ottasin kyllä hetimmiten pois tosta pahvimökin päältä ennen kun se on hamsun niskassa.Toi terra näyttää aika ahtaalta syrkille.

51
^^mä en näe noissa kuvissa pesämökkiä ollenkaan missää.Jotain putkia ja pahvilaatikoita esimerkiksi tonne vois laittaa ja niinkun Neverki sano niin esim. taso + tikkaat

52
Mä suosin kierrätystä tässäkin asiassa samoin kun muussakin elämässäni eli ostan asumukset ja tarvikkeet lähestulkoon aina käytettynä.Harvoin tulee kyllä nykyään ostettua mitää uutena eläinkaupasta.

53
Kasvatus ja genetiikka / Re: Kuvia hamsupoikueista -2
« : 01.06.09 - klo:00:06 »
^voih.  :lov

54
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Uudet tulokkaat
« : 30.05.09 - klo:19:46 »
Lainaus käyttäjältä: "Minski"
 Mutta nyt en enää lue myyntipalstaa ollenkaan (ihan niin juu varmaan :oops:)Tosin tuo sun käyttämä sana "hetkeksi" on aika suhteellinen käsite, taidanpa käyttää sitä itsekin :D Kukaan ei sit laita sinne myyntipalstalle mitään kivoja hamsuja myyntiin !!!

Niimpä.Mä oon kans niin helposti ympäri puhuttavissa ettei oo tosikaan.  :D
Musta syrkkiuros on tulossa jjenna:lta ja kaks talvikkoa eta:lta ens kuussa niin eiköhän tää hamsulauma oo kans hetkeks mulla tuossa (juu,niin varmaa,näen jonkun ihkun hamsun myynnissä niin se on sitte menoa  :oops: ).Ihan aikuisten oikeesti yritän pitää ton hamsumäärän sitte tuossa.  :mrgreen: Paitsi että nyt oon ruvennu viime aikoina haaveileen kiinankääpiöhamsu uroksesta ja cambelleista.  XD

55
Meillä ainaki likat on niin rauhallisia tapauksia eikä kumpikaa oo koskaan yrittäny ees näykkästä paitsi mun sormukset on jostai syystä hirveen kiinnostavia.

56
Kasvatus ja genetiikka / Re: Uusi buumi?
« : 27.05.09 - klo:22:04 »
Sama täälä,oon seurannu kans sitä touhua ja mitä yhdistelmiä.Järkyttävää oikeestaan... (yhdistetään oma hamsu jonku naapurin penan hamsun kanssa tietämättä tuon taivaallista genetiikasta yms. kun ne hamsulapset on niin ihania)  :roll: :<

57
Kasvatus ja genetiikka / Re: Kuvia hamsupoikueista -2
« : 26.05.09 - klo:20:55 »
^^oi,ne on söpöjä pikkunassikoita.Mun kaks pikkusta sielä mönkii...  :lov  :sydan Kun nyt malttas pysyä nahoissaan täälä siihen asti kunnes pääsen pikkuset hakeen.

58
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Hamsterikirjat
« : 25.05.09 - klo:20:43 »
Löysin kirpparilta tänään (painettu v. 1990) Otto von Frischin:Hamsterit- kirjan ja ajattelin sen ostaa pois sieltä ettei kukaa pikkutyttö mene sitä ostamaan ja joka ottaa sen kirjan tosissaan sitte ("näin hamsua hoidetaan,siinä kirjas luki niin").Itteäni rupes huvittaan kun kirjaa selailin läpi,kiinalainen rottahamsteri.  xD

59
Kasvatus ja genetiikka / Re: Kuvia hamsupoikueista -2
« : 25.05.09 - klo:20:33 »
Lainaus käyttäjältä: "jjenna"
poika:


Tää poika muuttaa meille!  :lov  :sydan

60
Niinkun esimerkiksi mulla noita tasoja pyörii nurkissa,ainaki yhen tiedän mikä tuola kaapissa lojuu tarpeettomana.  :D Itse kun en niitä tasoja käytä.

Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12