Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - maarit

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 12
31
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Itsetehdyt asumukset
« : 23.06.09 - klo:23:42 »
Lainaus käyttäjältä: "Satu-"
Tässä meidän hamsterihyllykkö valaistuksella ja ilman:
http://i160.photobucket.com/albums/t165 ... ykko-1.jpg

Ei varmaa tuu kovin halvaks tollasen väsääminen.

32
Lainaus käyttäjältä: "Minski"
Näissä kuvissa Mustikka näyttää minusta mustalta, en näe soopelin silmärenkaita ainakaan missään noista:
http://farm4.static.flickr.com/3322/345 ... aa.jpg?v=0
http://farm4.static.flickr.com/3560/332 ... 4c06_m.jpg
http://farm4.static.flickr.com/3305/329 ... eeb7_m.jpg

Juu,mustalta se munki silmään näyttää.

33
Kasvatus ja genetiikka / Re: Hamsujen hinnoista?
« : 22.06.09 - klo:19:16 »
Lainaus käyttäjältä: "Heli"
Onhan koirillakin pääosin pikkurodut isoja kalliimpia.  :p

Kallis kilohinta.  XD

Vaikka kasvattaja en olekkaan (entinen hiirtenkasvattaja kyllä olen) niin kommentoin kuitenki että mun mielestä 20 e kääpiöstä ja syrkistä on ihan hyvä hinta eikä sitä mun mielestä pidä nostaa sen enempää.Näkisin kyllä että jos esim. ostaa kasvattajalta kaksi cambelliä nii saa sen toisen vähän halvemmalla (ns. könttäsumma).
Tuskin kukaan sentään rahan takia hamsuja kasvattaa ja sillä nyt ei kukaan tienaa.
Mun mielestä on hyvä juttu että hamsun mukaan saa pussin ruokaa,viriketavaroita ja ilmon vaikka se ei vaikutakkaa mun ostopäätökseen millää tavalla mutta mulle itelle tulee ainaki sellanen huolehtivainen olo siitä kasvattajasta ja sellaselta kasvattajalta on mukava hankkia toistekki hamsu.

34
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Uudet tulokkaat
« : 22.06.09 - klo:18:56 »
Tänään kotiutui meille eta:lta Obsun kaikki kolme "vahinkolasta" eli normaali uros ja helmiäissafiiri tyttöset.  :lov

35
Keskustelua näyttelyistä / Re: Tampere 2.8.
« : 21.06.09 - klo:22:27 »
Tänne olis kiva päästä.Onkos ketää Hämeenlinnasta tai tästä ohi ajamassa jonka kyydissä olis tilaa?  :D

36
Lainaus käyttäjältä: "Yökyöpeli"
Kuinka tyhmiä ihmisiä tästä maailmasta löytyykään, tsiisus  :roll:

Sanos muuta.

37
Mä oon kyllä ihan eri mieltä tosta ettei vesi muka ole hyväksi kissalle.Miten sä pystyt peseen kissan ilman vettä ja kissalle ei todellakaan tule mitään vahinkoa jos sen naamaan ruiskauttaa vettä (toi nyt on ihan höpölöpöä että kissa muka hukkuis).Meillä on suihkepullo jossa on vettä toimii kissoilla jos ne yllätän pahanteosta.
Kissa todennäkösesti traumatisoituu enemmän tollasesta pakastimeen laitosta kun ottaa opikseen.Tollanen pakastinsysteemi menee jo kissan rääkkäyksen puolelle eikä ole ollenkaa hyväksyttävissä.

38
Se on kaksi täysin eri asiaa laittaa kissa pakastimeen tai että se ulkoilee pihalla talvella pakkasella.Kissa kun menee vapaaehtosesti sinne ulos pakkaseen eikä sitä sinne kukaa pakota.Pakastimet ovat käsitykseni mukaan aika ilmatiiviitä eli sielä tuskin happea on.Puhumattakaan siitä miten se kissa stressaa aivan älyttömästi siitä kun se tungetaan pakastimeen (sehän on jo eläinrääkkäystä) ja niistä fyysisistä vaurioista mitä sellanen aiheuttaa.
Kissa ei voi luonnolleen yhtikäs mitää,se on saalistava kissaeläin ja peto.Saalistaminen on sille luontainen toimintatapa.
Mua oikein selkäpiita karmii kun näen mielessäni kuvan siitä kun kissaa tungetaan väkisin pakastimeen rangaistukseksi ja voin kuvitella elävästi sen kun kissa huutaa todennäkösesti niinku syötävä.Hyi,kauheeta.  :cry:  :cry:

39
Miniduna menee kyllä hyvin talvikolla,samaa mieltä ammien kanssa.
Tohon bilteman hyllyyn ei taida mary sopia kun mary on jotai 80 cm levee (jos en nyt iha väärin muista niitä mittoja)...

40
Kasvatus ja genetiikka / Re: Kuvia hamsupoikueista -2
« : 16.06.09 - klo:20:46 »
No mä katsoinki että se on vähä isompi tota vieruskaveriaan.Suloisia karvapalloja ovat!
Mä olen päättänyt että nyt hetkeen talvikkoja ei tuu lisää kun eta:lta kotiutuu kolme lapsosta niin talvikkolauma on siinä hetkeksi mutta itseni tuntien ei pidä sanoa ei koskaa ja se ei kuitenkaa pidä ja kun vielä erehdyn tämän ketjun poikaskuvia selaamaan niin tiukkaa tekee pitää ittensä aisoissa.

41
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Hamsterin vessalaatikko
« : 16.06.09 - klo:20:34 »
Meillä syrkeistä on Anni ainut joka osaa käyttää vessalaatikkoaan asianmukaisella tavalla.Uliaksella,Letulla ja Maukalla on vessalaatikot kyllä mutta ne tekee asiansa sen viereen eikä koskaan sinne vessaan.Uliaksella on tapana vaan siirrellä vessalaatikkoaan.Junnulla ei vessalaatikkoa ole kun se tekee tarpeensa vähä mihin sattuu ja talvikoilla/kiinareilla on ees vessaa käytä.Vessalaatikkona toimii muoviset rasiat (esim. jäätelörasia,margariinirasia,vanha pakasterasia yms.) ja käytän puupellettiä niissä.

42
Toi bilteman hylly näyttää kyllä tosi hyvältä ja näpsäkältä.Minkä kokoiset asumukset tohon leveydeltään/korkeudeltaan mahtuu?Mun pitäs saada toi mary-häkki hyllyyn (ykshän niitä vasta on mutta toinen mary on tulossa  :D ) laitettua kun se on tällä hetkellä tylsästi vaan lipaston päällä kun se ei mahu noihin nykyisiin hyllyihin alkuunkaan ja noi isot dunat/gabberitkaan ei mahu hyllyyn korkeutensa eikä liioin leveytensä puolesta mitenkää.

43
Lainaus käyttäjältä: "GerbuHamsu"
Minuutti pakkasessa riittää opetukseksi tuolle viiksinaamalle eikä enää edes yritä napsia hamsua vaikka luukku on auki kun antaa hamsulle herkun.

Siis nyt tämä rouva näkee punaista ja todella pahasti!!!  :rant:  :rant:  :rant:
Pakastimeen,voi herranjestas (kyllä olis selkäsaunan paikka täs vaiheessa paikallaan,äiteemuoria lainatakseni)!Missä sun järkes on,onko seki sielä pakkasessa!Se minuuttikin on liikaa,kissa saa siitä traumoja aivan varmasti ja sen lisäksi se voi saada vaikka mitä fyysisiä vammoja (jotka ei edes välttämättä ole heti havaittavissa)

44
^^toihan on näpsäkän näkönen pyörä.Mitä makso?Saiskohan tota tilattua mistää nettikaupasta?

45
Kasvatus ja genetiikka / Re: Kuvia hamsupoikueista -2
« : 13.06.09 - klo:16:03 »
^mä en erota kuka noista on Obsu (mulla on tunnetusti heikko näkö muutenki).  :D  :oops:  Noi tytöt on kaikki niin samannäkösiä mun silmiin.Pikkupoitsu... :lov
Siiri.  :P

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 12