Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - maarit

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 12
16
Pallottelin eilen kaikkia kun heräilivät ja ruoan annoin/vesiä vaihdoin.Uusin tulokas sai vähän ekstra käsittelyä että tottuu meikäläiseen.

17
Keskustelua näyttelyistä / Re: Tampere 2.8.
« : 30.07.09 - klo:09:25 »
Mä oon edelleen kahen vaiheilla lähenkö tähän näyttelyyn vai en,en osaa päättää.Toisaalta olis mukava lähtee muita hamsuihmisiä treffaan mutta mutta...  :mrgreen: Ihan varmasti mulla tarttuis mukaan sieltä joku hamsu myyntipöydältä (sen verran hyvin itseni tunnen että jos bongaan jonkun ihanaisen niin sehän on pakko saada).
Assarin apulaisenakin voisin toimia jos joku apua tarttee.

18
Remu talvikko (eläinkaupasta) on edelleen hengissä ja ikää on 2 v 6 kk.Se on sitkeä papparainen.  :yes:
Joka ilta se kömpii pesästään syöpötteleen ja kattoon mammaa.Paljon mitään se ei enää jaksa touhuta ja hidashan se jo on mutta vielä se vaan porskuttaa eteenpäin eikä sille mitää sairauksia ole tullut.Kaihi sillä tosin on.

19
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Hamsteriaiheinen ostoslista
« : 30.07.09 - klo:00:18 »
Ostoslistalla ei ole tällä hetkellä muuta kun pilttejä ja kasviksia.

20
Meillä ei toi purupaali kestä ihan niin kauan kuin tintsku:lla kun meillä on kuitenki hamsujen lisäksi purutettavana marsut ja hiiret.Sanotaanko että n. kuukauden päivät kestää meillä tällä purutettavien määrällä.Hamsut siivotaan 2 viikon välein ja hiiret ja marsut viikon välein.

21
^nytpä esitit kinkkisen kysymyksen (*lähtee eteiseen mittaileen*  :D ).Korkeutta avaamattomana tolla paalilla on jotai 80 cm ja leveyttä noin 40 cm.Se on siis hyvin tiiviisti pakattu.Vie ainakin meiän eteisen lakkihyllyn alta hyvin pienen tilan.

22
Lainaus käyttäjältä: "ammie"
Kuinkas paljon se 25 kilon purupaali nykyään maksaa Agrimarketissa?

Tiistaina kävin täälä Hämeenlinnassa agrimarketissa hakemassa 25 kilon purupaalin (kun ihana isäpappa lainas mulle autoaan) ja hinta oli 9,50.
Totesin vaan kassalla myyjälle että ompa sen hinta noussu johon myyjä ei oikeen osannu sanoa juuta eikä jaata oli vaan hiljaa (ilmeisesti joku kesätyöntekijä oli kyseessä).

23
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Hyviä nettikauppoja
« : 29.07.09 - klo:21:51 »
Lainaus käyttäjältä: "tintsku"
Suosittelen terrieri.nettiä, paketti tulee nopeaa perille.

Tuolta olen aikoja sitten muutaman kerran tilannu jotai ja paketti tulee kyllä nopeesti perille mutta siihen se jääki.Tuotteiden saatavuus on onnetonta ja asiakkaan informoiminen että joku tuote viivästyy/on loppu on kans surkeaa.Tilasin kerran kaks isoa kuljetusboksia joita en koskaan saanut ja rahoja sain niistä odottaa takasin parisen kuukautta (olin siis maksanut tuotteet jo etukäteen ennen kun paketti oli edes mulla kotona).

24
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Uudet tulokkaat
« : 29.07.09 - klo:17:08 »
Tänään tuli musta valkonauhanen tyttösyrkki perheestä jossa ei enää ollut aikaa hamsulle 2 kk vanhan ihmisvauvan takia joten otin sen meille.Häkki + sun muut tykötarpeet (paljon sain ylimäärästä roinaa & ihan uusiakin vielä) sain tytölle mukaan kotiinkuljetuksen kera.
Tyttö on syntynyt 14.5.2008 eli on jo yli vuoden ikänen ja hänet on hankittu eläinkaupasta (mun vakkari/suosikki eläinkaupasta) täältä Hämeenlinnasta.Todella kiltti ja rauhallinen tyttö,on ihan kun Anni kakkonen.Tulee niin mieleen Anni kun tytöt on niin samanlaisia luonteeltaankin.

25
Keskustelua näyttelyistä / Re: Vaasa, lokakuu EPJY ry
« : 25.07.09 - klo:14:28 »
Tuttu paikka on,kerran sielä on tullut käytyä näyttelyn merkeissä.Siinä on mun mielestä joka ylen rakennus vieressä ja joku kauppa samoin jos en nyt ihan väärin muista.Minäki sinne osasin mennä kävellen rautatieasemalta vaikka Vaasaa tunnen sen verran kun siskon kans tuli sielä pyörittyä sillon kun se vielä asu sielä.
Vois vaikka lähteäkkin.Tähän on nyt kyllä vielä tosin aikaa monta kuukautta.

26
Keskustelua näyttelyistä / Re: Tampere 2.8.
« : 09.07.09 - klo:17:56 »
Lainaus käyttäjältä: "maarit"
Tänne olis kiva päästä.Onkos ketää Hämeenlinnasta tai tästä ohi ajamassa jonka kyydissä olis tilaa?  :D

Mä olen huhuillut samaa tässä ketjussa jo aiemmin kuin erya eikä kukaa ole vielä ilmottanut mitään.Täytyy vissiin laittaa kyytipalstalle ilmoa.

27
Lainaus käyttäjältä: "metsku"
Lainaus käyttäjältä: "SaPe"
Lainaus käyttäjältä: "SaPe"
Sori, vähän huono kuva, mutta silti:
http://www.petsie.fi/pet.php?petid=8460 ... nextButton

Voi, kun olisi isompi duna (:

onko toi teijän mielestä liian pieni duna talvikolle?

Kyllä on paitsi jos hamu pääsee vapaaksi jaloittelemaan joka päivä

No ompa todella yllättävä kommentti taas!  :roll:

Meillä Junnu peri poismenneen Letun lasiterran ja poika vaikuttaa nyt varsin tyytyväiseltä uuteen kämppäänsä.

28
Näyttääkö tuo häkki teiänki mielestä liian pieneltä syrkille vai valehteleeko mun silmät: http://www.petsie.fi/market/product/syy ... een./6564/

29
Kasvatus ja genetiikka / Re: Poikaspäiväkirjat
« : 25.06.09 - klo:18:03 »
Lainaus käyttäjältä: "Olive"
No täältähä löyty varsinainen älynjättiläinen  :peukku:

Mun älyssä ei ole mitään vikaa.  :yea:

Mä en ainakaa käyttäny IKINÄ sellasta hiiriemoa uudestaan joka oli syöny edellisen poikueensa.Itseasiassa eräs hiiriemo söi ensi poikasensa ja kuoli ite muutaman viikon sisällä.

30
Kasvatus ja genetiikka / Re: Poikaspäiväkirjat
« : 25.06.09 - klo:01:29 »
Lainaus käyttäjältä: "venomenom"
no mutta kerranhan on jo samalla naaraalla näin käynyt, eli ei ole mitään takuuksia poikasten selviämisestä vaan päinvastoin.

Mä en ymmärrä että miks ihmeessä täyty teettää naaraalle toinen poikue kun ekalla kerralla kävi miten kävi ja oli ongelmia ja nyt on vissiin sitten käymässä samoin ainaki näyttäs siltä.Suoranaista tyhmyyttä sanon minä...

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 12