Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - ^Kiekura^

Sivuja: 1 [2]
16
Minnin kuvia löytyy petsiestä osoitteessa:
http://www.petsie.fi/pet.php?petid=24867  

 :lov

17
Täällä on edelleen lk creme-tyttö  :lov  :sydan

18
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Hamsun synttärit!
« : 02.02.08 - klo:13:54 »
Lainaus käyttäjältä: "e??a"
^Onhan se ihan kiva jotain pientä ostaa, vaikka ei se hamsu sitä varmaan itse tajua, että sillä on synttärit. :P Mut voi vaikka ostaa uuden virikkeen, tai sitten jotain herkkua, tai vaikka antaa juosta vapaana vähän kauemmin. :D Ja onhan jotkut tehneet esim kakkujakin. ;)

//edit. Ainiin, ja onnea! :D :sydan

Kiitos vinkeistä ja onnitteluista :D
Kiitos muillekkin!!

19
Tiesin, ettei äiti suostuisi millään ottamaan hamsua meidän huusholliin. Kerran tässä reilu vuosi sitten kaverini sai ensimmäisen hamsunsa, ja tietysti mä menin heti sitä katsomaan. Se oli niin ihana!! (Syyris, lk kilpikonnatyttö) Heti kun pääsin kotiin, etin kaikki mahd. nettisivut ja tulostinkin hoito-ohjeet summuut. Kaverini lainasi mulle lemmikkilehteä, missä oli hamsun häkin teko-ohjeet. (Sellanen 4 kerroksinen häkki) Katoin sitten sitä ja aattelin tehä sellasen.. Vaikka tää nyt kuulostaa ihan hassulta, mutta ajattelin tehä sen salassa, tai no en salassa mutta kuitenkaan en kertois mikä siitä tulee. Ajattelin, että sitten kun häkki on valmis, niin äiti tai isä ei voi kieltäytyä ostamasta hamsua. Mutta ongelmia tuli, kun huomasin, että kaikki tarvikkeet maksoi paljon ymym. No, kerroin sitten isälle, että haluaisin rakentaa yhden jutun, ja että siihen tarvitaan vähän tarvikkeita. Viikon päästä sitten lähdettiin K-Rautaan ja ostettiin jyrsijänverkkoa ja vaneeria ym. Äiti kuitenkin haistoi mistä on kysymys! Harmi..
Seuraavana aamuna mun oli pakko kertoa mikä siitä oli tulossa ja ihme kyllä, ne suostui!! Sitten meni muutama kuukausi häkin rakentamiseen! Ja huhtikuussa 2007 sain ekan hamsuni.
(ps. Tais tulla aika pitkä sepustus..)
 ;)

20
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Hamsun synttärit!
« : 29.01.08 - klo:15:30 »
Minni (lk creme) täyttää 1w 15.2!!  :sydan Onko kenenkään hamsu syntynyt siinä lähiaikoina?
Onko tyhmä idea ostaa hamsulle synttärilahja? Musta olis niiiiiiiin kiva antaa joku lahja, kerran on synttärit, niinkuin ihmiselläkin!  :oops:

21
Tällä hetkellä creme  :lov

Sivuja: 1 [2]