Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - jennu

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 12
16
Hieno kuva tänään(kin). Jotenkin taiteellinen :sydan Sopii myös kolmanteen adventtiin, vaikka kynttilöitä onkin vähän enemmän :)

17
Ihania kuvia ollut joka päivä kalenterissa :sydan

18
Onpas taas suloinen kuva kalenterissa, oikein jouluinen ja kaunis :sydan

19
Jaaha, ajattelin elien että tänään kommentoisin yhdessä viestissä 2&3 luukkua, mutta kun tänään sitten tulikin vastaan meidän lähettämä kuva, niin kommentoinkin vain eilistä luukkua :D

Eilisessä luukussa oli aivan mielettömän ihana runo ja kuva! :sydan Tykkäsin kovasti :)

20
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Poskipussi 4/10
« : 02.12.10 - klo:16:10 »
Tännekkin oli Poskari jo tullut :) Tosi ihana kansi ja jutut vaikuttaa kivoilta vaikka lehteä en olekkaan vielä ehtinyt lukemaan.

21
Tosi hieno kalenteri! :)
Kuva on ihanan jouluinen ja hamsterikin tosi suloinen :sydan

22
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Joulukalenteri 2010
« : 18.11.10 - klo:18:59 »
Meiltäkin voidaan lähettää toinen kuva jos on vielä tarvetta :)

Edit// Lähetin toisen kuvan.

23
Sumu-pappa (kohta 2v 2kk) on vielä tosi pirteässä kunnossa ja jaksaa touhuta vaikka mitä :lov Juoksupyörässäkin vielä juoksee, samaten juoksuaitakusessa tutkii innokkaasti paikkoja.
Eikä edes nuku kovin myöhään, siinä klo 20-21 pintaan heräilee kattomaan josko pääsisi jaloittelemaan häkin ulkopuolelle :) Nykyään vähän vaivalloisemmin kiipeää häkistä itse pois, mutta sekin onnistuu välillä :sydan

24
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Joulukalenteri 2010
« : 11.11.10 - klo:18:01 »
Mukana ollaan! :)

25
Kivoja ideoita :) Uskon että ainakin huppari tulisi ostettua, mikäli olisi kohtuuhintainen ja muutenkin kivan näköinen, esim. viirun idea kuulostaa hyvältä :)

26
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Hamsteripulina osa 8
« : 04.11.10 - klo:16:54 »
Osanotot Sohville :(

27
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Hamsteripulina osa 8
« : 30.10.10 - klo:19:18 »
^Tosi hienot sivut :sydan

28
Varhaisimmasta en ole varma, mutta yksi mileen painuinein on siltä ajalta kun ensimmäinen syrkki, Pontus, haettiin pahvilootassa Järvenpään Faunattaresta kotiin :)

Muistaakseni oltiin aikaisemmin käyty katsomassa Faunattaressa hamsuja, mutta kierreltiin vielä muita lemmikkikauppoja. Muissa kaupoissa ei oikein hamsuja ollut (tai ainakaan syyrialaisia), joten palattiin sitten Fauanttareen jossa myyjä pakkasi Pontuksen pahvilaatikkoon, johon laitettiin pohjalle hieman puruja. Laatikon ilmareiät kuitenkin ylettyivät melko alas, niin että nuorikin hamsteri pystyi niihin helposti ylettymään.
Siinä sitten automatkalla alkoi Pontus terhakasti yhtä ilmareikää järsimään suuremmaksi jotta pääsisi ulos laatikosta. Vähän pelottava tilanne, kun perjaatteessa ensi kertaa olin hamstereiden kanssa tekemisissä, enkä ollut varma pureeko se jos laitan käden etteen, ettei karkaisi :D :sydan

29
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Hamsteripulina osa 8
« : 18.10.10 - klo:20:15 »
Voi Leeviä :( Tosi kurjia tommoset vanhuuden vaivat :kieli

30
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Hamsteripulina osa 8
« : 02.10.10 - klo:18:13 »
Tänään löytyi 15kg Mörtti säkistä hauska yllätys :D Nimittäin pussin kun avasi niin purujen päälle oli asetettu "Mörtti Röpö -Rehulautta jyrsiöille" pelletti virike :) Paketti sisälsi kaksi rehulautaa ja 300g rehupellettejä.
Jospa noi sitten illalla asentaisi hampsujen häkkeihin  :)

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 12