Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Mustikkamaan

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 115
31
^Hyi, sain traumat nyt ku sanoit noin!  xD

32
Sitä värilajittelua (tai ainakin sukupuoli) ajattelin lähinnä siksi, että niitä eläimiä kun tulee sinne tuhansia ja monet on samannimisiäkin ni saattaa hieman auttaa että ne on lajiteltu tarkemminkin perustein :D Mutta must se sukupuolilajitteluki on jo jotain, ja sit ku ne olis syntymäajoittain lajiteltuna ni seki auttais että jos on vähänki hajua siitä syntymävuojesta. Ne lajitteluperusteet vois olla tyyliin

1) Laji
2) Turkkimuunnos
3) Sukupuoli
4) Syntymäaika
5) Nimet aakkosjärjestyksessä

Hauskinta olis, kun siinä aukeis rekisteritodistus siten, että olis niinkö rekkarissaki se sukutaulu + ne perustiedot + sisarukset ja sen pystyis tulostaa rekisteritodistukseksi. Sen ei tarttis olla ees nätti, ihan semmoi perus internettaulukko. Mut seki olis jo megaplussaa eikä mitenkään sinänsä välttämätöntä, sukutauluki olis jo niin hieno homma.

33
Meillä ollut tosi hyvää kokemusta puisista asumuksista (mulla on ollut yhteensä 22 puista asumusta ja niissä on asunut kymmeniä hamstereita + noi nykyset puukehyksiset häkit), mutta ehkä tuo on vaan kaikenkaikkiaan huonosti rakennettu tms. että se on houkutellut tuota hamsteria noin nakertamaan. Kaikkihan meillä on niitä vähän nakertanut (siitä ikään ku "pohjalaatikon" yläreunasta), mutta ei tuolla tavoin eikä suinkaan verissäpäin! Kukaan ei ole myöskään tullut läpi. Yhden häkkisatsin annoin serkulle, loput menivät roskiin ihan sekä siksi että hain muutosta koko hamsulan järkkään, että siksi jotta haisivat vuosien pissaamisen jälkeen aika pahalle :D

34
Mut jos kasvattajanimianomus riippuu siitä ettei jaksa vaan postia lähetellä, niin onhan se jo vähän laiskuuden huippu? :) Siinä tapauksessa saaki mun puolesta olla ilman kasvinimeä ku ei se nyt NIIN vaikeeta sentään oo, edes näin moternina aikana :D Joutuuhan sitä muutakin postia lähetellä.

Tietokantahan oli tarkoitus saada, ja nyt kun se kaatui, ollaan tässä puheltu että jos saatas edes semmonen hyvin köykänen malli, mistä pääsis sukutauluja kattelee ilman sen kummempia juttuja (must riittäis hyvinki semmonen, että olis vaan vaikka lajeittain, väreittäin, syntymäajoittain ja ehkä perusväreittäinki aakkosjärjestyksessä eläinten nimiä, ja sieltä klikkaamalla sitten vois nähdä sukutaulun). Kattellaan kattellaan.

Mut mä esmes laitan just Mrk:lle talvikoiden rekkapapereita liki 3 kiloa kateltavaksi, hän ottaa sieltä sukutauluja mitä tarvittee ja palauttaa sitten. Tän kaltasta toimintaa pitäis saada jos ei se tietokanta onnistu, mut luulis että tommonen köykänen tietokanta edes olisi mahdollinen.

Ainoo harmi on, että meillä on vuosien ja vuosien rekisteripaperit mitä ilmeisimmin ikuisiksi ajoiksi kadotettuna, ihan 2000-luvun alusta ja sitä aiemmilta ajoilta. Se on todella, todella sääli.

35
Heti kun saahaan ilmokaavake toimintaan.

36
Kasvatus ja genetiikka / Re: Poikaspäiväkirjat 4
« : 16.06.11 - klo:17:26 »
Luin jostain tiedehömpötyksestä, että kaksi ejakulaatiota olis tarpeeks tuottamaan maksimimäärän kersoja  :D

37
Mein isäntä rakens mulle (tai mun hampsterille) tämmösen, kaikista mahdollisista jämäkamoista jälleen :D Esmes noi oven molemmin puolin olevat tummemmat puut on meidän sängystä katkennut pohjapuu  XDPohjana on tämmöi http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/40013473 Slugis-laatikko, joka tohon aikaan kö noita ostin oli jotain 10 euron paikkeilla. Toi häkki tossa on vähän isompi kuin pohjalaatikko. Siellä takana näkyy pikkuinen Yövilkkakin. Sisustus vaan on kesken vielä.

38
Muaha  :D

39
Kivemman näkönen tulee terrasta heti kö laittaa heinää


40
Teistä osa ei mitä ilmeisimmin oo eläneet sitä "hamsterisukupolvea", kun jokainen poikue tavattiin rekisteröidä, sillä ulkomuotoluokkiin ei voinut osallistua ilman rekisteröintiä! Meille, jotka ollaan eletty sekin aika, rekisteröinti ei tuota minkäänlaisia ongelmia, sujuu niin vanhastaan :D

41
Diidah: siinä tapauksessa tän triidin keskustelut edes ole kohdistettu sinulle :) Tuollaisten juttujen puhelu tarkentamatta ylipäätään voi pahimmillaan johtaa siihen, että joku lapsukainen (jotka täällä kirjoittavat) ottaa sinusta vääränlaista esimerkkiä - kenties silläkin seurauksella, että perheen isäpappa vie luvatta ostetun hamsterin navetan taa. Eiköhän me kaikki täysi-ikäiset saada päättää omista eläimistä sen verran, ettei tarvitse tänne puolelle tulla "lesottamaan" lapsosille.

Minun mielestä on erittäin tärkeää, että vanhemmat käyttävät lemmikin hankinnassa vakavaa harkintaa eivätkä suinpäin tuikkaa vain rahoja kouraan että "hae pois". Jos aikuinen innostuu itsekin nopeasti, niin mikäs siinä, koska aikuisen vastuulla se eläin joka tapauksessa on.

42
Pirkko jäi onneks lisimättä! Yks RPP vähemmän talvikoiden taustoilla. Ne muutki oli muistaakseni jotain Paula Pippureita sun muita  :D

43
Ahkeroitukaahan ihmiset niiden kasvattajanimianomustenne kanssa! Tiiän monen monta heeboa täältä, joilla varmasti olisi edellytykset sille :) Esmes Wiidii, Jonna, KaisaM, Saana, Mirkku. Kukas vielä? En tietty tein jalostuseläin- tai jäsenyystilanteita tiiä, mutta näin foorumilla tein kasvatusta seuranneena vois todeta että edellytyksiä on!

44
^Tää nettikeskustelu on aina tämmöstä, että pienikin yksityiskohta voi muuttaa koko jutun sävyn. Toiset ymmärtää oikein ja toiset ihan päin mäntyä!  :D Siitähän ne kiistelöt sit syntyyki!

45
Kasvatus ja genetiikka / Re: Poikaspäiväkirjat 4
« : 15.06.11 - klo:11:13 »
Meillä on kyllä käynyt omituinen kato poikasissa, nyt niitä on neljä. Kaikki vähänkin pienemmät on kuollu (semmoset minkä ajattelin kuitenkin selviävän), eikä emo oo ees syöny niitä, oon ne poiminu sieltä pesästä kokonaisina pois. Sillon ihan alkuun emo söi jonkin verran varmasti kö en oo noin montaa ruumista löytänyt kuitenkaan. Tuo emo on kyllä ollut aina tosi nirso kaikelle, että en tiiä nirsoileeko se nyt ihan liikaa ruoan kanssa ettei sitten tule tarpeeksi ravinteita. Nyt nuo neljä jäljellä olevaa on kyllä tosi isoja ja muhkeita, kolme mustaa ja yksi musta valkonauhainen. Eiköhän ne ainakin selviä. Eipä oo "liikoja" myytäviä, mutta olisin silti toivonut että kaikki säilyypi hengissä. Toivottavasti näistä löytyis joku kiva uros, ettei mun tarttis seuraavassa sukupolvessa jännittää samaa...

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 115