Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tawu

Sivuja: 1 2 3 [4]
46
Juu, olen tulossa, kaiketi, jos nyt Espooseen asti päästään... No ei vaiskaan, mutta moneltako sinne pitäisi tulla jos on etukäteen ilmottanu syrkin sinne?  :pihalla:


En saanut oikein selkoa tuosta etusivulta, joten kysyin.

47
Hienoja on! Todella! Laitan tänne kohta omankin hamsuni kuvan, kauhan saan sen sinne. ;)

48
Kaikki mun suvus suhtautu myöntävästi. Mun ukki (80v) vaan kysyi et "pitikö tollanenkin rotta saada". Kerran kun olin menossa kotiin kaverini kysyi: Hei tuutko kattoo meidän hiiriä?" menin sen luo kun luulin et se on saanu ihan kesyhiiriä mutta, kun näin nämä "hiiret" selvisi mulle et ne oli ne samat talvikot, jotka olin jo nähnyt. Mä vähän petyin kun luulin et näkisin oikeita hiiriä. Mun mielest mun kaveri vois opetella erottamaan jyrsijät toisistaan! :<

49
Mun hamsu on vast 3kk Ja 2 pv. Mut toivon et eläis vaik 4v. :D

50
Mun duna on 71x45. Mite sä laitoit "seinää" kiinni? :pihalla:  Ku mä en tiiä yhtää mitää dunaa laitettavist pyörist nii voisitteko selventää? :c8

51
Voisko olla nii, et juoksupyörän ripustais dunan kattoon?  :roll:   Siis tietty jollain tukevilla pidikkeillä!!!! :lol: Ja jos voi, mistä sellasii saa?? jos tiädätte, kertokaa ihmees!!!!!!

52
Kasvatus ja genetiikka / Re: Minkä värinen?
« : 22.12.07 - klo:20:37 »
Osaaks kukaa sanoo mun hamsun väriì? Ei oo viel kuvaa mut yritän selittää. Eli, myyjä sano et se on "musta valkoisella vyöllä". Itse luin eläin kirjasta et se olis "valkonauhainen". Mitaä mieltä ootte? laitan kuvan heti ku voin! :mrgreen:

53
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Hamusn synttärit!
« : 22.12.07 - klo:18:36 »
Silvukka (Silvia) täyttää ens lokakuussa 1 v. Ootan sitä TOSI kovasti.  :mrgreen: . Annan varmaa synttärilahjaks Maissintähkän ja ISON KASAN uusia leluja! xD (sis. synttärit on 1.10.07)

54
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Hamsujen agility
« : 17.12.07 - klo:17:27 »
Millasia kilpailuja sitte syyriksille järjestetään? :oops:  Ku oon saamas syyriksen ja ajattelin et vois mennä joskus näyttelyyn  :pilehile: .

On se pikkase tyhmää ku ei oo hamsuille agilityä :ankst: .

Oon kuullu et marsuille on kurkun syönti kilpailuja  xD . Onks hamsuille mitään sen tapast? :pihalla:

55
Yleistä hamsterikeskustelua / Hamsujen agility
« : 13.12.07 - klo:16:38 »
Niin,onko hamsuille agilityä? Ajattelin vain kysyä jos voisi vaikkapa ruveta Harrastamaan........Jos sitä on! :D Voisitteko samalla kertoa kokemuksistanne jos olette kokeilleet/Harrastaneet?

Sivuja: 1 2 3 [4]