Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Noppis

Sivuja: 1 [2] 3
16
Meillä on kolme talvikkoa, kaksi asuu gabbereissa (95x50x35) ja kolmas lasiterrassa (87x32x35). Alusena käytän purua, jota laitetaan ehkä n. 15-20cm kerros, koska jokainen rakastaa kaivelua. Ostan purut 33kg paalina, joka riittää muutamalle siivouskerralle. Asumukset siivotaan silloin kun ovat likaisia tai hamsteri tuntuu kyllästyneen sisustukseen, yleensä vaihdan purut 3-5vkon välein. Pientä siistimistä, juoksupyörän pesua ym harrastan kuitenkin melkein joka viikko. :D

17
Mariko (Varjoyrtin Hopeanuoli) on nyt about 2v 4kk ja vanhuus näkyy; neiti on hoikka, turkki kulahtanut ja harmaakaihi vaivaa ainakin toista silmää. Silti se jaksaa puuhata, kerjää juoksemaan lattialle ja jyrsii kaikkea mahdollista, kananmunakenno katoaa kokonaan reilussa viikossa yms. :D Ongelmana vain on takajalkojen jäykkyys, Marmen juoksu näyttää lähinnä pieneltä horjumiselta, mutta ahkeran juoksentelun jälkeen meno on jo vähän paremman näköistä.

Oon jo varautunu eläinlääkärimatkaan, jottei pienen tarvitse kärsiä jos kunto yhtään huononee tai elämänilo katoaa, mutta toistaiseksi kaikki on onneksi hyvin. :)

Mä oon huomannu sen, että aina siinä vaiheessa kun hamsusta tulee vanhus, siitä tulee samalla jotenkin paljon tärkeämpi tai jotain. Ehkä se sitten on sitä kun alkaa ajatella että sitä aikaa on enää vähän... Vaikka onhan se täysin mahdollista että nuorellekin käy jotain, mutta silti?
Mulla vaan se vanhin hamsteri tuntuu aina rakkaimmalta, vaikka muistakin välittää todella paljon. :lov

18
Kasvatus ja genetiikka / Re: Kuvia robolapsista <3
« : 22.09.07 - klo:10:11 »
Onpas ihania robovauvoja Anninalla. :lov

19
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Kuvia hamsujen asumuksista
« : 09.09.07 - klo:20:37 »
Lainaus käyttäjältä: "Hamsutypy"
Noppis minkä kokoisia nuo gabberit on? Ne näyttää jotenkin pitkiltä ja kivoilta  :)
Noi on 95x50cm (pituusxleveys) :)

20
Mariko on nyt n. 2v 1kk. Neiti on laihtunut jonkin verran, turkki on kuivunut ja hieman ohentunut. Kovasti se jaksaa vielä touhottaa, mutta meno on jo vähän huteraa. Joka päivä se jaksaa käydä juoksemassa parit kierrokset pyörässä, ja eilen taidettiin roikkua kattokaltereissakin. :D Jyrsimisestä on tullut neidin lemppariharrastus; kaikkeen pahviseen vähintään kokeillaan hampaita.

Pari päivää sitten Mariko oli raapinut korvan takaa ihon auki, mutta se parani varsin nopeasti. Kutinan syytä en löytänyt, ellei se sitten johdu purusta tai jostain ruuasta.

21
Gypsy Boots

n. 2kk:n.  6kk:


22
Keskustelua näyttelyistä / Re: Näyttely 23.9.
« : 12.08.07 - klo:19:51 »
Lainaus käyttäjältä: "enzu"
Lainaus käyttäjältä: "Noppis"
Tulen yhden hamsterin kanssa.

Korjaan. Tulet neljän hamsterin kanssa. ...jos laiska omistaja saisi aikaiseksi lähettää ilmottautumiset...
Ai sä päätitkin ilmottaa kaikki. :D

23
Keskustelua näyttelyistä / Re: Näyttely 23.9.
« : 11.08.07 - klo:18:17 »
Tulen yhden hamsterin kanssa.

24
Jos tälläsiä saa tehdä, niin tahtoisin nähdä kuvia eritasoisista safiireista ja helmiäissafiireista talvikoista. Tässä topicissa saa myös jutella kyseisistä värimuunnoksista.

LGG06 Varjoyrtin Hopeanuoli:


Väri on rusehtava. (ja vaalea?)


Turkki ei ole tässä kuvassa enää parhaimmassa kunnossa.


Ronja:


Parempaa kuvaa ei löytynyt juuri nyt. Väri on todella rusehtava, parhaimpina aikoina turkki näytti enemmän kulahtaneen ruskeanharmaalta, kuin sinertävältä. :D

25
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Virikkeet
« : 03.08.07 - klo:14:17 »
Lainaus käyttäjältä: "?Lyllerö?"
Mun hamsu ei kiinnostu oikein mistään.. Vaikka on vasta puoli vuotta :huh
Jos et ole vielä kokeillut, niin meillä on aina toiminut reilu purukerros, iso kasa heinää/ruohoa, kiipeilyoksia lehtineen, erilaiset kivet/tiilenpalat ym. Kääppäreille on myös helppo rakennella wc- ja talouspaperirullista pidempiä käytäviä. Herkkujen piilotus purujen sekaan toimii kans. :)

26
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Kuvia hamsujen asumuksista
« : 24.07.07 - klo:17:43 »
Marmen gabber:


27
Talvikot:
Safiiri
Normaali

:D

28
Olen jäsen.

29
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Hyviä eläinkauppoja-lista
« : 20.07.07 - klo:11:59 »
Espoossa sijaitseva Otuskeskus on mun mielestä hyvä eläinkauppa. Eläimillä on tilavat olot, virikkeitä, tuoreruokaakin joskus ja niiden taustat tunnetaan. Hinnatkaan eivät muistaakseni ole kovin korkeat.

30
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Hamsterien esittelyjä
« : 19.07.07 - klo:23:56 »

Gypsy Boots "Kyösti"
Vkh talvikko, väriltään normaali
s. 28.2.2007
kasv. Maiju Peltonen


LGG06 Varjoyrtin Hopeanuoli "Mariko"
Vkh talvikko, väriltään safiiri
s. 14.7.2005
kasv. Heidi Ketonen

Sivuja: 1 [2] 3