Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Miia

Sivuja: 1 [2]
17
Tuossa vielä toinen kuva

18
Tuossa näkyy siis valkoinen tassu, nauhaa ja väritystä. Etuosa tummempi kuin takaosa, pöksyt myös selvästi vaaleammat. Tummat silmät.

19
Hei!

Ostin eläinkaupasta n.4kk ikäisen syrkkineidin, jonka väritys on alkanut mietityttää. On pitkäkarvainen, sininen, jossa menee mahan ali nauha joka lähes yhdistyy selässä, väliä jää n.1cm. Nauha on valkoinen. Onko tämä nyt sininen valkoisella nauhalla, sininen jolla valkoinen värivirhe vai mikä. En ole kuvia selatessani nähnyt toista samanlaista missään. Tassut ovat myös valkoiset yli nilkkojen. Käsittääkseni siis on värivirheellinen joka tapauksessa. Sinisyydestäkään en niin sataprosenttinen ole, en jotenkin ole vaan nähnyt tuostakaan sävystä vastaavaa missään. Liekkö sitten valaistus tehnyt jossain kohtaa kepposen..  :icon_e_confused:

Vähän vielä hämmentynyt pikkuneiti, utelias ja vilkas jaloistaan  :hauskaa: nimim. neiti vapaana keittiön lattialla. On kuin pieni lapsi, ekoja kertoja maistelemassa kaikkea  :loov:

Sivuja: 1 [2]