Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - speedy gonzales

Sivuja: 1 2 [3] 4
31
Ok. Kysyin tuossa siskoltani lähtiskö tuonne Kajaanin näyttelyyn kaveriks. Ja vaikutti lupaavalta, kun sanoi, että voishan tuota lähtee. Nyt vaan pitää toivoa, että auto toimis(toimii aina välillä vähän oman mielensä mukaan). Onneksi on vielä aikaa tässä suunnitella asiaa.

32
Varmaan maailman tyhmin kysymys, mutta mitä tarkottaa myyntipöytä näyttelyssä? :icon_redface: Siis myydäänkö siellä myös hamsteri tavaraa?  :icon_rolleyes: En ole käynyt näyttelyssä koskaan.

33
Ois kyllä joskus ihana tulla katsomaan, millaista siellä näyttelyssä ois. Kajaaniin ei ois ees pitkä matka täältä. Pääsispähän normaali ympyröistä vähäks aikaa irti. Vielä on onneks aikaa ylipuhua joku tuttu mukaan. Pitää vaikka koittaa lahjoa sisko mukaan, jos ei muuten onnistu!  :icon_cheesygrin:

34
Nuo pitkä karvaset on niin ihania!  :loov: :puna:

35
Kyllähän tuota aina kaikenlaista vitsiä saa kuulla. Tosin itse otan ihan huumorilla ja saatan lähteä mukaan vitsailemaan.  :icon_mrgreen: Viime kesänä mulla oli afrikkalainen työkaveri, joka oli Suomeen tullessaan ihmetellyt miksi ihmisillä on eläimiä asunnossa. Hänelle oli sitten selitetty, että ne ovat lemmikkejä. Oli ollut vähän ihmeissään aluksi, koska hänen kotimaassaan kissat, koirat ja marsut sun muut ovat ruokaa ihmisille. Mutta sanoi sitten, että ei voisi enää kuvitellakaan syövänsä mitään hiiriä sun muita, kun tietää, että Suomessa ne ovat tärkeitä ihmisille.  :juuu: Rupesi naurattamaan ja sanoinkin siihen vitsinä, että eipähän tarvitse käydä minun tänään ruokakaupassa, kun kotona ois jaloissa pyörivää ruokaa!  :futschlach: Mutta tämä ei tarkoita, ettenkö itse suhtautuisi oikeasti vakavasti omiin kullanmuruihini!!  :loov:

36
En tietysti pääse lukemaan hamsterin ajatuksia, mutta semmonen aika rauhallinen yksilö tuo minusta on aina ollut. Ei ole siis purrut koskaan ja pysyy nyt kädellä sen, että katson 3-4 kertaa viikossa kunnon. Minusta on vaan aina tutkinut innoissaan uutta tilaa tai tavaroita(paitsi häkissä puri vaan kaltereita).

37
En minä Korppua paljoa sylittelekään, kun vaan tarkistan kunnon. Lähinnä silloin, kun päästän sen palloilemaan. Enemmän annan olla omissa oloissa. Ja tietysti laitan uuteen terraarioon sen vanhoja tavaroita aina ja puruja, että ois tutut hajut. Vaikka en tiedä auttaako se siinnä mitään.

38
Olen joskus lukenut, että hamsteri voi stressaantua, jos sille vaihdetaan asumusta. Onko siinnä mitään perää? Itse en ole kyllä koskaan huomannut,  että olisi stressaantunut, kun olen vaihtanut suurempaan. Tuli vain tälläinen mieleen, kun olen hommaamassa lähiaikoina tuota detolffia Korpulle. Saisin sitten hiirellekin suuremman, kun siirtäisin sen Korpun vanhaan terraarioon.

39
Käykö syrkille vesivanerihäkki? Tuli vaan mieleen, kun täälläpäin niitä on aina isoja edullisesti myytävänä. Onko se helppo puhdistaa? Tällä minun syrkillä ei ole tapana paljon pureksia mitään. Muoks. No, toisaalta kun tarkemmin ajattelen asiaa, nii olishan se detolf kauniimpi katsella. Ehkä nuo vanerihäkit sopii marsuille ja kaneille kuiteski paremmin.

40
Siis ei voi olla totta, että joku uskoo vielä aikuisenakin, että hamsteri eli 8 v.  :futschlach: Mullekin sanoi eläinkaupan myyjä, että suolakivi on välttämätön. Otin sen sitten kyllä aika äkkiä pois, kun aloin näitä foorumeita tarkemmin lukemaan. Ja juoksupallostakin ajattelin, et se on ihan hirveä hökötys. Mutta ostin sen itsekin reilu viikko sitten, ja siinnä on Korppu rullaillut jo 4 kertaa.  :icon_cheesygrin: Huomasin sitten, että on oikein kätevä väline jaloitteluun, kun ei tarvitse miettiä häviääkö hamsteri johonkin koloon. Tuolla petsiessä tuntuu näitä myyttejä liikkuvan ikävä kyllä. Harmi, kun nuoret tytöt/pojat saattavat ottaa jutut totena, kun ei ole vielä aikuisen arvostelukykyä.

41
Itse varasin hiiren Kuopiosta eettisestä eläinkaupasta, mut peruin sitte varauksen, kun mukana ei saanu papereita eläimestä. No, se hiiri tuli sitten pidemmän matkan päästä ja sain paperitkin.  :loov: Tulee vaan itelle mieleen, että voiko siihen sitten varmasti luottaa, että ne elukat tulee hyvältä kasvattajalta. Jos tietysti saa kasvattajan nimen ja yhteystiedot mukana, niin mikäpä ettei vois ostaaki.  :juuu: Mulla oli aikasemmin tuolla syrkillä ferplastin putkilla yhdistettynä kaks häkkiä. Niissä oli 6cm se halkaisija. Aika nopeesti se kasvoi niin isoks, että piti ottaa ne pois. Muutenki tuommonen yks iso terra, mikä syrkillä on nykyään käytössä on paljo helpompi siivota.

42
Mistä ihmeestä saa noin isoja hamsterin häkkejä? :woot: Itse pidän kyllä enemmän terraariosta, mut kysympähän uteliaisuuttani. Kivan näkönen sisustus sulla! :icon_biggrin: Näköjään zooplussalla on myytävänä.

43
Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Juoksupallo
« : 20.01.15 - klo:07:16 »
Niin ajattelinkin, et suunnilleen sama koko kun juoksupyörän vähimmäismitta syrkille. Täytyypä käydä huomenna jostain eläinkaupasta katselemassa.  :icon_mrgreen: Muoks.Kävin jo ostamassa pallon, mutta ostin 25cm kokoisen, kun tuo Korppu on aika isokokoinen. Tänään aattelin kokeilla mitä on siitä mieltä! :icon_razz:

44
Anna vaan olla pesän siellä minne se on sen itse tehnyt. Kyllä se vielä mökinkin jossain vaiheessa keksii. Mulla, kun oli korpulla aiemmin duna, niin sillä oli pesä aina tason alla nurkassa. Ja tässä terrassa teki pesän ensin juoksupyörän ja nurkan väliin. Kyllä se siitä sitte seuraavana päivänä muutti jo mökkiisä nukkumaan. :xd:

45
Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Juoksupallo
« : 19.01.15 - klo:20:26 »
Sori jo etukäteen, kun tulee peräkkäinen viesti! :no: Kun olen tässä alkanut miettiä, että ostasko kuiteski ton juoksupallon ja kokeilisin korpulle, et tykkäiskö se siitä. Kun aikaisemmin juoksutin sitä kylppärissä, mut kun se näytti aina niin stressaantuneelta jotenkin siellä, et ehti vaan mistä pääsis karkuun. Kerran se näytti mulle hampaitakin, niin lopetin sit juoksutuksen kokonaan. Ajattelin, et se varmaan stressas noita kissan hajuja ja pelkäsi. No, sillä on kyllä iso terra, mut minua niin säälittää, kun se ei pääse juoksemaan ollenkaan. Aitaus ei ole vaihtoehto, koska se ei oo minusta tarpeeks iso tila tohon terraan verrattuna. Eli aattelin, et laittais aluks vaikka korpun palloon tuolla makuuhuoneessa ja oven kiinni sinne, ettei kissat pääsis. Minkä kokonen juoksupallo pitäs olla syrkille? :icon_rolleyes:

Sivuja: 1 2 [3] 4