Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Lompsu

Sivuja: [1]
1
Laitoin nyt Tellun mestat ihan uusiksi ja tässä vähän kuvia puolivalmiista terrasta:
http://aijaa.com/djobr6
http://aijaa.com/IyJpzj
http://aijaa.com/0aSf3Z
http://aijaa.com/LWLOGF

Tosiaan käytin Zoo Medin Excavator Clay Burrowing Substrate nimistä muotoiltavaa savi/hiekka valmistetta jota voi muotoilla kun sen kastelee. Tyrkkäsin sekasn myös pikkuruukuissa persiljaa ja villirucolaa sekä värkkäsin pahviputkilla pari valmista tunnelia. Toi ilmapallo tyhjennetään sitten kun savi on kuivunut ja sinne jää sitten kiva pesäonkalo jota hamsu voi mielensä mukaan laajentaa, tota matskua pystyy siis kaivamaan vielä kuivanakin ja pussissa luvattiin ettei sorru päälle. Tohon aidattuun pikku alueeseen laitan kylpyhiekkaa koska Tellun mielestä sitä on ihanaa kaivaa :icon_cheesygrin: Muuten terran pohjalle tulee luomuturvetta ja JR Farmin Bedding nimistä lehtikariketta.
Ajattelin väsätä vielä korkkipuusta jonkinmoisen puuhapinon ja sitten laitan vielä tietty ruokakupit, vessamökin ja juoksupyörän. Toivottavasti neiti arvostaa, oon ainakin ite tosi innoissani :icon_cheesygrin:

2
Tässäpä muutama kuva Tellusta, nää on oikeestaan ainoot hyvät kuvat mitä oon pimusta saanut kun tytöllä on aina niin kova vauhti päällä  :icon_cheesygrin:
http://aijaa.com/fFDHLl

http://aijaa.com/r6yuNP

http://aijaa.com/s1o2e3

3
Hei! Meillä on käynnissä terraarion totaalinen uudistus ja Zoo Mediltä odotellaan jo innoissaan Excavator claytä, jonka tonkimisesta Tellu tulee varmasti olemaan ihan onskuna :icon_mrgreen:
Mutta pieneen kaalini ilmeni semmoinen ajatus, että sinne excavatoriin voi upottaa ruukkuja ja esim korkkipuuta johon voisi iskeä kasveja. Näin alkuun mietin, että hommaan persiljaa ja vaikka vesikrassia, mutta jos joku tietää näyttäviä ja hamsteriystävällisiä kasveja niin neuvoja otetaan vastaan, sitäkin piti vielä kysyä, että onko ne ruskeat saviruukut paras vaihtoehto ja pitääkö niitä keittää ennen käyttöä?
Yrttejä on varmasti ihana retuuttaa, mutta olisi kiva jos saisi terraan jotain hieman pysyvämpiäkin kasveja :icon_cheesygrin: onko joku muuten kokeillut terraarioihin myytäviä sammalia hamsulassa? Mietin että nekin voisi olla kivan näköisiä kun korkkiin virittäisi...

4
Okei!
Menevät villat sitten hukkaan, mutta eipä voi mittään...
Kiitos vastauksesta :)

5
Hei!
Olen tässä mietiskellyt, että voisiko tolle innokkaasti pesää kyhäävälle syrkkitytölle antaa muutakin pesänrakennukseen kuin vessapaperia ja heinää. Taloudessa nimittäin asuu villakoira, jota trimmailen säännöllisesti. Onko kukaan antanut tämmöistä luonnollista pesävanua ja onko se turvallista?
Olen nyt säilönyt villat pussiin mutten rohjennut vielä antaa niitä pimulle käyttöön :icon_e_wink:

Sivuja: [1]