Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - X-File's/JonnaMilaya

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 8
31
Kappas kummaa, olen sittenkin tulossa.En tosin tiedä ilmoitanko mitään,jos,niin sitten jälki-ilmolla mennään.
Mutta olisin siis käytettävissä johonkin tehtävään jos apua viel tarvii...

32
Yksin ei oikein huvittais,mut jos kyytiseuraa löytyy,niin sit. Eli täällä ois farmari opel astra tarjolla. Matka on pitkä,enkä ole niitä helpompia ihmisiä...Mut perille pääsee jos mun tyyliä kestää...

33
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Hamsteripulina nro 7.
« : 06.05.10 - klo:21:35 »
Lainaus käyttäjältä: "Nilla"
Mikä noita hamstereita vaivaa, kun ei tykkää mun sisustamista asumuksista!  xD   Edina ja Berry heittää kaikki kamat ihan sikinsokin ja raahaa kaikki purut mökkiensä eteen niin, että toisella puolella ei oo yhtään purua ja nyt Eeliskin on alkanut ottaa noista neideistä mallia  :kieli
En mäkään tykkäis jos joku muu sisuistais mun kämppää.Kyllä hamstereillakin saa olla omia ajatuksia sisustamisesta.Itse tykkään just näistä oman tien kulkijoista,ikinä ei tiedä minne eväänsä jemmaa.Ja mä kyl tykkään paljon ennemmin siivota sekaisin olevaa häkkiä.

34
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Hamsteripulina nro 7.
« : 06.05.10 - klo:20:11 »
Olin kai liian kauan ilman syyrialaista kun näin kauan kestää tuollaiseen taas tottua.

35
Nyt alkaa jo menemään ohi aiheen, mutta mitän lemmikkiä,ei ainakaan pentua voi missään nimessä myydä näyttelyeläimenä! Ja kyllä ainakin muutama kasvattaja katsoo hieman tarkemmin minne kasvattinsa myy.Esim jos joku soittaa mulle ja kysyy onko hamsteria myydä,nin kysyn eka millaista.
Eipä ole mun korviin kuullut että ainakaan mikään eläin joka messarissa oli ois sairastunu tai kuollu. Tosin moni ihminen kylläkin on kipeenä..
Ihan normi näyttelystä olen palannut kotiin vilustuneiden hamstereiden kaa.

36
Mä sain tänään,kohta mulla on niitä kerää koko sarja kun vielä huomenna tulee kolmas erilainen...
Itse menen siis jo huomen sinne pystyttämään kanipuolta.
Nyt sitten toivoo et saa viel oikeat elukat mukaansa.
Nindelle paranemisia

37
Eipä ole tänne vielä mitään tullut...

38
Ja vanhoja harrastajia jotka yrittävät jonkinnäköistä paluuta...

39
Lainaus käyttäjältä: "Kultahamsteri<3"
Kun itse olen menossa lauantaina PetExpo:oon, niin eikös tuo pidetä siellä niin, että nekin ketkä eivät tuo omaa hamsteria/eivät edes osallistu, niin voivat tulla katselemaan ja kiertelemään siellä hamsu puolella? (:
Yleisö on erittäin tervetullut myös hamsupuolelle kiertelemään ja katsomaan!
Mullekkaan ei ole vielä tullut hamsupuolelta kulkukorttia.Sähkäri kyl tuli.Kanipuolen vahvistus kortteineen tuli eilen.

40
Sinne pikkuparkkihalliin ei kyl huvita edes mun autolla mennä, sen verran ahdas on.Ja sit saa varoa jalankulkijoita.
Mutta messariin siis lähtee mukaan ainoastaan sen minkä jaksaa kantaa, ei sen suurempaa ongelmaa.Ja riippuuhan nyt tietty paljon miten nyt lauantaina menee, että miten sit jatkossa kehtaa näyttelyttää...Hyvinkää tietty houkuttaa kun on lähelläkin.Turku vain siinä tapaukseesa et saan jonkun kyytiin.Yksin ei viitsi....

41
kuvaa en nyt löydä, mutta ne ovat niitä mitkä ovat ihan kantikkaita.väreinä ainaki vihreä,punainen,keltainen ja valkoinen.Näissä siis kansi pysyy hyvin kiinni,jonkun mielestä turhankin hyvin.

42
Kukaan ei ole täällä maininnut, mutta pidetäänkö savicin m-koon bokseja campbelleillä hankalina?

43
Mulle taas tuottaa tuskaa kulkea tonne messariin. ei jaksa kantaa.Ja jos viel sattuu satamaan. Eli messariin voin vaan ilmoittaa sen verran mitä yhdellä kertaa jaksaa kantaa.Ja sitten siel on vielä kallis parkkimaksu. Niin ja se kärry homma ei toimi mulla, kokeiltu on ja vielä hitaampaa sillain. Sittenhän messarissa ei saa myydä, myyrmäessä sai ainakin viimeks myydä kaneja. Jep,vali vali vali.

44
kuullostaapa aivan ihanalta matkasuunnitelmalta! Mun kyytiin ku yleensä ei mahdu ku mä ja mun kaveri ja meidän tavarat ja aina ei kaikki silloinkaan.Ja mulla sentään farmari...Tuonne messariinhan en sit jaksa paljoa kantaa.
Täältä saattaa löytyä yöortta,jos vaan kestää tän talon touhuja

45
Aina saa jännätä ovatkohan ne ilmot ees menny perille.Niin monesti on mulla meinaan käynyt että posti on ryssinyt niin mun postittamat ilmot tai sit vahvistus on jäänyt jonnekkin.Nyt siis kokeilin sähköpostitse ilmoittautumista joka itelle on vähän haastavampi,kun pitää olla tarkka välilyöntien ja rivien vaihtojen kanssa.Mutta vielä ei ole tullut bumerangina takas, mut ei toisaalta mitään varmistusta että ovat edes menneet perille.Olen tallentanut viestin lähteviin sähköposteihin.
Toistaiseksi ilmoitetut hamsut ovat kyl näyttelykunnossa,saas nähdä miten rupsahtavat just ennen näyttelyä...

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 8