Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - X-File's/JonnaMilaya

Sivuja: 1 ... 6 7 [8]
106
Keskustelua näyttelyistä / Re: Hamsupulinoita
« : 06.01.08 - klo:20:28 »
Lainaus käyttäjältä: "-karo"
Vielä sitä tässä mietin, että kun tuo Aamu-syrkki täyttää 2 kk vasta kahden päivän päästä näyttelystä, joten periaatteessa sitä ei saisi näyttelypäivänä kaksi päivää alaikäisenä viedä näyttelyihin? Kaipaan tänne vastauksia ja mielipiteitä, kun eihän Aamu olisi kuin kaksi päivää alle 2kk:n ikäinen, joten omasta mielestäni se olisi jo kyllin vanha. "Aika" ärsyttävää ois jättää näyttelyihin osallistuminen välistä. :pihalla:

Tästä oli aikanaan puhetta. Se olisi itsenä pettämistä, jos veisi. Kani puolella siitä rangaistaan kovaa, jos vie ala-ikäisen näyttelyy.

Eli vastaus on: EI. Antaa pikkuisen vaan kasvaa, harvemmin noin pieni on edes "valmis"

107
Kasvatus ja genetiikka / Re: Sokeritauti
« : 19.12.07 - klo:20:41 »
Mulla oli mahdollinen tapaus yli 10 vuotta sitten. Kyseinen naaras kuoli synnytykseen. Silloiset viisaammat eivät pitäneet  silloin diabetestä mahdollisena, vaan sdanoivat että kyllä runsaasti juovaa voi jalostukseen käyttää. En avauttanut, joten varmaa tietoa ei ole

108
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Hamsteri omassa huoneessa
« : 06.12.07 - klo:20:15 »
heh, mä nukun 40(noin)syrkin kaa ja jokaisella on pyörä. Ennemmin on vaikeeta nukkua ilman

109
Kasvatus ja genetiikka / Re: Kasvattajien tiloja
« : 05.12.07 - klo:19:19 »
Itselläni on useita kymmeniä pikkuhäkkejä varalla, jos joskus syntyy iso poikue enkä saa kaikkia myytyä. Nämä ovat vain tilapäisratkaisuja. JUomapulloja on todellakin monta, koskaan ei tiedä koska pullo hajoo, eikä aina pääse heti ostamaan uutta

110
Ehkäpä tulisin...Nyt ku pitkästä aikaa ois jotain näytettävää. OIsko joku kyytiä vailla? Autona siis mun ikioma farmari opel astra.(peräkoukkua *ei vielä* löydy....) Kyytiin siis mahtuis mun lisäks 4. Ja Porvoosta siis lähden.

111
Ennenkuin koira tuli taloon, annoin pelkän keltuaisen. Sitten multa tipahti kananmuna maahan ja koira hotkaisi sen kokonaan. Soitin paniikissa kasvattajalle. SAnoi, että kyllä koiralle annetaan kokonaisia munia kerralla. Eli nyt täällä annetaan kokonaisia munia myös hamstereille. Tosin viiriäisenmunia....Jotkut syö,toiset ei edes maista

112
Kyselin eräästä liikkeestä talvikoita. Sanoivat että on myynnissä ja on niillä pandahamstereitakin. Sieltä liikkeestä en osta mitään.

113
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Juoksupallo
« : 15.11.07 - klo:11:55 »
Siis siivouksen ajaksi. Täällä kun ei missään nimessä voi hamsteria päästää vapaaksi siivouksen ajaksi. Vähän toisenlaista ajan vietettä pariksi minuutiksi. Pallo ollut käytössä jo 11 vuotta.

114
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Juoksupallo
« : 15.11.07 - klo:10:27 »
Itse laitan kyllä syrkit palloon, sillä välin kun siivoan,eli ovat pallossa vaan hetken

115
Meillä menee pasturesta kaikki paitsi pelletit...No ei ne hukkaan mene, annan ne sit kierrätyksenä kaneille herkkuina....

116
Mäkin ostan purut ja rehut agrimarketista. Pellettiin sekoittelen milloin mitäkin, aina kissan/koiran raksuja sekä jotain muuta. Tuorelihat taas ostan pakasteena koirille tarkoitetusta, kuljettavasta liikkeestä. Esim kyspä lohi uppoaa kaikille. Sitä menee kerralla pari kiloa ja siihen sekoitan viel ohrarouhetta.

Sivuja: 1 ... 6 7 [8]