Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Murmelsson

Sivuja: 1 ... 3 4 [5]
61
Hitsi, ovat alkaneet nämä näyttelyt kiinnostaa... Sääli vain, että kaikki ovat niin kaukana, en viitsisi kuitenkaan 8-9h istua junassa hamsterin kanssa jotta pääsisin esimerkiksi Limingan näyttelyssä käymään... Toisaalta siellä minulla olisi majoitus hoidettuna jo. :D

Onkohan täällä ihan alhaalla ikinä näyttelyitä... Harvakseen vaikuttaisi olevan. Enkä kyllä edes tiedä pärjäisikö esimerkiksi tuo minun syrkkilapsi, mutta olisihan se hauska kokeilla. (:

62
Pohdin tässä vain, että mitähän mahtoi tarkoittaa, kun pikkuriikkinen talvikkotyttöni kerran teki hassun jutun siskolleni... Olin siis itse jo nukkumassa, koska seuraavana aamuna piti mennä töihin, kun isosiskoni sitten yritti kesyttää hieman ujoa karvalasta.

Homma meni niin, että isosisko piti kättään dunassa niin, että sormet osuivat puruihin (siis roikotti kättään, huono selitys : D). Vilja, eli tämä talvikkolapsi, ei ole itse tullut vapaaehtoisesti kädelle, mutta on silti varsin kiinnostunut nuuskimaan. Tällä kertaa se kuitenkin kiersi siskoni kämmenselän puolelle, nousi takatassuilleen, nappasi etutassuilla kiinni siskon rystysistä ja piippasi. Tämän jälkeen se jatkoi touhojaan normaalisti... Siskoni sanoi, että Vilja ikään kuin puristi hänen kättään samalla kun piti sen äänen : D

Olen hieman hämilläni. Mitä tämä oli... : D

63
Olen ihan haljeta, kun perjantaina meidän syrkki pääsi muuttaman detolfiin. : D
Onhan se komea, kun mahtuu purua ja kaikkea. Nyt iskä viritteli sinne taakse myös himmeän ledivalonauhan, alareunasta hohkaa ja ihan hienolta näin hämärässä huoneessa näyttää.

Mutta, kysynpä vaan, onko tosiaan niin, että ulkomailla ei ymmärretä hamsterin asumuksista mitään? O.o
Tai siis, kun paljon näkyy sellaisia eväslaatikon kokosia kämppiä ja kovin tärkeinä ihmiset vaan on että juujuu tämä on juuri sopivan kokoinen ja sitten vielä ihan pokalla neuvotaan muita hamsterien pidossa. Miksi, oi miksi...

64
Täällä päin on hassun paljon ihmisiä, jotka kuvittelee hamstereiden olevan jotenkin persoonattomia pikkukakaroiden lemmikkejä. Eli juurikin tyylillä "miks käytät tohon noin paljon rahaa ja aikaa" sun muuta, ihmetelty miten viitsin edes pitää tollasta "aivotonta elukkaa", kun sehän on niin tylsä eikä sen kanssa voi tehdä mitään.

Sivuja: 1 ... 3 4 [5]