Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - P4tt4

Sivuja: 1 ... 6 7 [8] 9 10
106
Tiedoksi kaikille. Inhoan eläinrääkkäystä, siinä vaiheessa kun joku sen mainitsi, niin rupesin harkitsemaan asiaa ja äitini ei halua neljääkymmentä poikasta terraarioon. Siksi grandissa minulle tulee laikukas tällä hetkellä kolmiviikkoinen uros :) Kyllä uskon , että joskus teetän jonkin poikueen, mutta todennäköisesti silloin kun minulla on enemmän kuin yksi duna. Ja enemmän kokemusta yms ! Mutta olen kiiitollinen näistä kommenteista, sillä ilman minulla saattaisi kuukauden päästä olla hullunmylly kotona.

107
Keskustelua näyttelyistä / Vs: GG Hyvinkää 24.11.12
« : 11.11.12 - klo:14:41 »
se boxini on 20 x 15 x 14, riittääkö poikaselle ? :)

108
Keskustelua näyttelyistä / Vs: GG Hyvinkää 24.11.12
« : 11.11.12 - klo:13:15 »
Laitan tänään mitat :)

109
Kiitos kaikille vinkeistä. Olen kuitenkin se joka asian päättää, mutta olen nyt ottanut yhteyttä isabellahuskypoikaan :)

110
omin päin ei ole kukaan toimimassakaan, sillä mulla on äiti ja iskä ja on äitillä on paljon kokemusta hamstereista ja on resursseja

111
Yksi duna ja tiedän muitakin, joilla on ollut tyttö ja poika samassa dunassaja poikueita tuli vain kolme.

112
^olesaman ikäinen. Ja ylhäällä päin en itse ole ilmoituksia jättänyt. Löyty vaan laikkuvauvoja tyttöinä. Vai voiko joku löytää pojan, joka on laikukas robovauva

113
Yhdessä illassa? :D kyllä oon useammankin ja otan koko ajan selvää lisää. Opin näistäkin keskusteluista

114
On vanhemmat ja normaali ja laikukas :) olen opiskellut ja lukenut ja tarpeeksi kypsä ja vastuuntuntoinen poikasten tekoon :)

115
Koska bunnylla on hyvä luonne. Ja erilainen yhdistelmä :) ja olen valmis maksamaan .

116
Keskustelua näyttelyistä / Vs: GG Hyvinkää 24.11.12
« : 10.11.12 - klo:12:56 »
kuinniin karkaaminen on minun vastuulla ? miten se tuomaroidaan ? jaja iskä tuo tolle toiselle just kaupasta samanlaista. ja se on hieman isompi kun se s-koon geo juttu, tai aika paljon isompi. ässän ja ämmän välillä.

117
"Roborovskien lisääntyminen on siltä osin melkoista kikkailua, että niillä saattaa kestää hyvin kauan ennen kuin pariskunnat saavat poikasia. Jotkut pariskunnat saavat poikaset saman tien, toiset saattavat asua yhdessä jopa vuoden ajan ennen kuin naaras tiinehtyy."

118
Keskustelua näyttelyistä / Vs: GG Hyvinkää 24.11.12
« : 10.11.12 - klo:12:38 »
netissä luki että s-kokoiseen voi laittaa max yhden ? :) joten aion tämän näyttelyn pärjätä sillä. seuraavassa näyttelyssä kaksi roboa, niin silloin eri juttu, täytyy ostaa isompi loota :)

119
onneksi naaras ei ole moneen kuukauteen sukukypsä ja heti kun nään että on raskaana, niin pistän niin pienet hinnat (esim. 10e) ja joka puolelle ilmoituksia. mutta netissä luki että kun naaras on 10kk se ei enää tee samanlailla kun mm. enää yhden poikueen :) ja tottakai eristän uroksen siksi aikaa että poikaset on myydyt :)

120
Okei :o
Robot tulevat muiden hamsujen tavoin sukukypsiksi jo luovutusiässä eli voi olla että sinulla sitten on piakkoin yhdistämisen jälkeen kasa robolapsia joista emo ei jaksa/kykene huolehtimaan. Robosi on siis vielä liian nuori yhdistettäväksi ja poikueen jälkeen joutuisit kuitenkin erottamaan naaraan ja uroksen toisistaan ettei uutta poikuetta tulisi.

Muutenkin poikasten tekeminen pitää olla aina harkittu juttu ja hamstereita lähdetään yhdistämään juuri poikasten vuoksi ja yhdistettävät hamsterit ovat todettu jalostuskelpoisiksi. Oletko itse valmis huolehtimaan laumasta roboja, jotka eivät mahdollisesti löydä kotiaan? Myös poikasten ja emon ruokintaan tulee perehtyä kunnolla ennen poikasten syntymistä.

Ja kysynpä vielä että miksi pitää olla juuri uros ja naaras? Eikö uroksesi kaveriksi kävisi toinen uros, jolloin poikaset eivät ole mahdollisia?
löydettiin juuri sopiva poikue, jossa vain tyttöjä. ja kyllä kaikkiin kysymyksiin.

Sivuja: 1 ... 6 7 [8] 9 10