Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Anchali

Sivuja: 1 2 [3]
31
Kysy hallitukselta / Vs: Huppareista
« : 26.06.14 - klo:22:24 »
Täällä olisi myös yksi kiinnostunut.  :icon_smile:

32
Kiitos vinkeistä!  :icon_smile: Eiköhän noista jostain saa hankittua hyvän riipparin.

33
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Hamsteriaiheisia unia
« : 27.04.14 - klo:18:17 »
Mä näin tässä yhtenä päivänä ihan outoa unta mun jo edesmenneestä talvikosta Lumipallosta. Siinä unessa Lumipallosta oli tullut ihan maissintähkän näköinen, mutta sillä maissintähkällä oli tassut ja Lumpparin pää. Oli kesä ja kauhea helle, joten Lumpparin ”turkista” alkoikin sitten poksahdella popkorneja ihan kauhealla vauhdilla ja mä haeskelin kauheesti astioita, että saan ne kaikki popkornit mahtumaan johonkin. Lopulta mun kipot loppui ja olin ihan kauhuissani ja itkin, että mitä mun hamsterille oikein tapahtuu. Siihen mä sitten heräsin. Jollain tapaa toi uni oli todella häiritsevä vähän aikaa, mutta näin jälkikäteen sille voi nauraakin. Kyllä unet osaa olla omituisia.  :icon_lol:

34
Selvä juttu! Olen siis tähän asti leikannut ihan oikein  :icon_cheesygrin: Kiitos vastauksesta.

35
Minä olen tulossa, jos vaan saan järjestettyä kuljetuksen/kyydin paikalle.  :icon_e_biggrin: Mulla ei ole hajuakaan kuinka lyhyeksi näytteltalvikon kynnet tulee leikata, kun tää on ensimmäinen näyttely koko mun 21 elinvuoteni aikana: olisko siis mahdollista, että joku asiantunteva henkilö voisi katsastaa ne ennen arvostelua? Tai antaako tuomari vinkkejä kynsien pituudesta jos näyttelyn jälkeen menee kysymään? Ehkä vähän offtopic (kuuluis varmaan enemmän tonne kysymyksiä puolelle)

36
Mahtaisko kukaan osata suositella jotain nettikauppaa tai tietäiskö kukaan jotain henkilöä, joka tekee riippareita jyrsijöille kohtuuhintaan? Kokoluokkaa kookas kääpiöhamsteri/syrkki.  :icon_smile: Mulla on nyt ollut hakusessa sopiva riippari, kun itse oon sen verran tumpelo käsitöissä, etten osaa sellaista valmistaa  :icon_redface: ja noi eläinkaupoissa myytävät riippumatot on ollu freteille ja rotille = liian suuria. Ja olis hyvä, että riippumatossa EI olisi mitään älypitkiä lenkkejä tai kiinnitysnaruja, joihin hamsu voi kuristua.

37
Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Hyviä eläinkauppoja-lista
« : 16.07.13 - klo:15:24 »
Mä bongasin Tampereelta sellaisen uuden lemmikkieläinliikkeen kuin Tropic Life. Osoittautui erittäin hyväksi kaupaksi ja jyrsijät on otettu mun mielestä hyvin huomioon (jos vertaa muihin Tampereella sijaitseviin liikkeisiin). Sisäänkäynti on vähän hankala löytää, kun liike sijaitsee Rautatienkadulla, mutta sisäänkäynti on Rongankadun puolella. Suosittelen!  :juuu:

Sivuja: 1 2 [3]