Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Alkemistin

Sivuja: 1 ... 54 55 [56] 57 58
826
Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Kuljetusboksit
« : 24.10.12 - klo:22:40 »

Ok  :juuu:
Jos nuo boksivinkit (ja perustelut) Joku jaksaisi laittaa näyttelyohjeisiin vaikka alaviitteeksi, niin ois varmaan tuomareillakin mukavampaa :icon_e_wink:  ..ja harmi tietty, jos mukava hamsu feilaa tuon käsidesihommelin takia.

827

Kiipesi vihdoin häkin katosta roikkuvaan kookospähkinäpesään - luulin jo, että jää käyttämättä. (Lula)

Touhuaa putken, juoksupyörän ja lootan kanssa muuten tyhjässä kylpyammeessa. (Naksu)

828

Meillä Naksu yllätti viime viikolla hyppäämällä toistuvasti parisenkymmentä senttiä eteenpäin ja ylöspäin. Hamsu oli "aidattuna" olohuoneen nurkkaan taitettavalla patjalla, joka oli silleen kyljellään. Tyyppi kiipesi lasten autoradan päälle ja yritti sieltä hypellä patjan yli. :eijei:

Lula taas osaa kaataa ja kasata kaikkia härpäkkeitä puuhaboksin laitaa vasten. Ehkei nyt tahallaan, mutta kuitenkin.  :icon_e_wink:

829
Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Kuljetusboksit
« : 24.10.12 - klo:09:00 »

^Kiitos taas vastauksesta! Vielä jäi kuitenkin mietityttämään, miksi noita suositaan näyttelyissä? Siksikö, että eläin näkyy siitä hyvin - vai että eläin itse näkee ulos paremmin?
Yhdistyksen sivuilla mainitaan kyllä Ferplastin geoboksi näyttelyiden yhteydessä, mutta vain mittojen viitteenä.

830
Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Kuljetusboksit
« : 23.10.12 - klo:12:52 »
^ Aaa, se on tuo. Kiitoksia!  :icon_smile:
Mutta eivätkö hamsut syö itseään ulos yläosan ritilästä? Meillä on ollut joku tuon tyyppinen rotilla joskus ja siinä kävi niin. Tosin sen boksin kansi oli aika ohutta muovia, ko. kuvasta en osaa sanoa. Samoin kantokahvat (jos siinä on.. L-koossa näyttäisi olevan, mutta "kuva on viitteellinen" :) menivät heti rikki.

831
Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Kuljetusboksit
« : 23.10.12 - klo:11:23 »
Mä tykkään itse tuosta ehkä eniten, mutta jos näyttelyihin aikoo viedä niin on parhain hankkia suorilta geoboksi  :icon_cheesygrin:

Just tilasin em. limenvihreäpohjaisen boksin Turun näyttelyyn! No, me tullaan kyllä sillä, koska muutakaan ei enää kerkiä tilata.  :icon_sad:
Mikä edes on geoboksi?  :woot: Tuolla hakusanalla ei löytynyt esmes Zooplussasta, eikä PetNetissäkään ollut.

832
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Poikueiden nimeäminen
« : 22.10.12 - klo:19:56 »
Just yksi päivä luin näitä, joten pastean nyt tähän mitä SHY:n sivuilla sanotaan (taisi olla rekisteröinnin alavalikossa):

"Kasvattajanimimäisyys on rekisteröijän, näyttelyilmoittautumisten vastaanottajan sekä SHY:n hallituksen tulkittavissa. Käytännössä se kuitenkin tarkoittaa sitä, että hamsterin nimen jostakin tietystä osasta on tunnistettavissa sen kasvattajan henkilöllisyys. Tällaisia ovat esimerkiksi:
- poikasten nimen edessä on jokin omistusmuotoinen liite
- poikasen nimen perässä on jokin kasvattajanimeen viittaava liite
- useamman poikueen nimissä on jokin kasvattajanimeen viittaava, tunnusomainen nimenosa."

Tuossa siis sanotaan nimen lopustakin jotain, mutta lieneekö kvarkki kuitenkaan "kasvattajanimeen viittaava liite"  :icon_razz:

833
Onko niitä lastenkokoja (10v)?
Pari tulisi tilattua joka tapauksessa, en osaa sanoa vielä kumpaa  :icon_smile:

834
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Laikukkaat syyrialaiset
« : 21.10.12 - klo:10:32 »

^Mitäs sukupuolta, väriä ja ikää se "mahdollinen" edustaa? Onko sulla sulho/morsio jo katsottuna?  :enkeli:
Tosin tuo meidän naaras (tai oikeammin kyllä sijoitusnaaras, joten toinen poikue on aika iso kysymysmerkki) kantaa whp:n lisäksi ehkä sinistä, satiinia, punasilmäisyyttä ja ties mitä.. joten linjausvaihtoehtoja riittää  :icon_cheesygrin: Onneksi kohta tulee toinenkin naaras taloon, huh.

835
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Poikueiden nimeäminen
« : 20.10.12 - klo:16:59 »

^^ Meillä lapsoset yuutubettaa niin ankarasti Gangnam Styleä, että puolitoistavuotiaskin alkoi eilen laulaa ja tanssia sitä  :icon_rolleyes:  Kaiken huipuksi työkaveri lähti just pariksi kuukaudeksi Korean toimistollemme , osoite Gangnam-ro... Noh, jos saisi jälkikasvulle jotain tuliaisia  :icon_mrgreen:

Olipa taas irti aiheesta, mutta Illuusiaa odotellessa  :hyper:

836
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Laikukkaat syyrialaiset
« : 19.10.12 - klo:21:21 »

*rientää heti tutkimaan Lulan peräpäätä* Njaa, vaikea sanoa. Aika tasainen on tuo soopeliväritys, ja pohjan creme taas melko hailakka.. Koska neidillä on myös jonkinmoinen vaalea laahus (vaikka toki paljon vaatimattomampi kuin pk uroilla), niin takamuksessa on joka tapauksessa vaaleampaa karvaa. Laahuksen yläpuolella saattaisi olla kokovaaleita/valkoisia karvoja, mutta eihän tuo pysy sen vertaa paikoillaan.
Tosi paljon tuossa Nexxus:essa näkyy whp!

Tästä kaikesta tulikin mieleen, että onko Suomessa muuta whp-kantaa kuin Skyn jälkikasvu?

837
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Laikukkaat syyrialaiset
« : 19.10.12 - klo:11:27 »

Koitin ymmärtää tämän keskustelun, mutta korjatkaas.. Eli nytsiltään meilläpäin "polywhite" olisi sama kuin "white sprinkled" (ja siis eri kuin dalmatianlaikukas) ja tämän genotyyppi on whpwhp? Onko tuolla otuksella valkoinen maha vai ei? :woot:

Miten tämä bsbs genotyyppi sitten.. onko se vaan ihan sama kuin whpwhp? Käyttääkö Suomessa kukaan merkintää bsbs - tietääksenne?  :icon_e_wink:


838

Tilaukseen meni Rodoa ja haketta, sekä tulokkaalle juomapullo (lasinen vaihteeksi - kokeillaanpa), puinen juoksupyörä 22cm ja ruokakippo.
Lulalle ostin keraamisen kulmakipon wc-astiaksi (optimistista?) ja häkin kattoon ripustettavan kookospähkinämökin tikkaineen  :icon_cheesygrin: Viimosin on tarkoitettu rotille, mutta ehkä tuo meidän kiipeilyintoilija tykkää.

839
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Uudet tulokkaat 2
« : 19.10.12 - klo:08:58 »
^onpa kaunis herra! Onko tuo nyt suklaa vn vai joku muu?
Kävitkö itse hakemassa?

840
Keskustelua näyttelyistä / Vs: Turun näyttely
« : 17.10.12 - klo:09:01 »

Ai, joku muukin maksoi innossaan liikaa  :icon_e_biggrin:  Laskin tämän mukaan:

Ilmoittautumishinnat SHY:n jäsenille
Standardi- ja koestandardiluokka (ulkomuotoluokkia):
1. ja 2. hamsteri: 6 €/kpl

Lasten lemmikkiluokan ilmoittautumishinta (kaikille):
3 €/hamsteri – hamsterin omistajan tulee olla alle 13-vuotias.

Toinen meiltä menee ulkomuotoon ja toinen lasten lemmikkiluokkaan. Näyttelyluettelon kanssa sain aikaseksi tasan 10 euroa, mutta lasku oli vain 8e. Kaikki tiedot olivat kyllä oikein (paitsi meidän Naksun nimi, jonka olin kirjoittanut itse väärin ;)

Sivuja: 1 ... 54 55 [56] 57 58