Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Alkemistin

Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 58
46
Kyllä nyt Lotalle pitää tuoda noita pitkissyrkkejä.  :yes:
Harmi vaan, että nuo nuorimmat eivät ole ikänsä puolesta valmiita vielä tuossa kohtaa ja ainoa ikänsä puolesta kelpo sininenkin on Pauliinalla emotehtäviä hoitamassa. On tässä kanssa sinistenkasvattaja.  :nuts:

47
Sulla on kyllä uskomattoman ikäisiä hamstereita, etenkin jos ovat syrkkejä (en osaa noista kasvattajanimistä nyt päätellä).  :peukku:

48
Hmmm, onko normaalia jos hamsun nenässä on jotan mustia viivoja(hyvin pieniä viivoja) ja sen puruissa?  :icon_eek:

Ettei vaan olisi mitään loisia...? Voi tietty olla likaakin, mutta eipä sellaisia tavallisesti ole ainakaan syrkeillä.

49
Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Voiko häkkiin laittaa...?
« : 21.10.15 - klo:14:36 »
1) Jos ne ovat pinnoittamattomia kiviä (tosiaan kiviä eikä mitään lecasoraa), niin eiköhän. Teräviä reunoja ei saisi olla, mutta ei noissa varmaan olekaan.

2) Paperivuoat käyvät (ei muovia saati metallia pinnoitteena). Wc-paperihylsyjen sisälle voi myös taitella herkkuja, seim. suolaamatonta popcornia ja omenaa (jälkimmäinen antaa tuoksua, tosin ei sovi kiinareille/cämpsyille/talvikoille).

50
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Poikueiden nimeäminen
« : 13.10.15 - klo:11:29 »
Ouninpohja

Oi, klassikko. :sydan: Täältä on hyviä muistoja.  :yes:

51
^Voi miten ikävää.  :icon_sad:  Tervetuloa näyttelyyn Taikan tyttären kanssa ja toivottavasti suku jatkuu.

52
Elyn sihteeri ja assari täytetty.

53
Mietityttää tuo meidän puolitoista-vuotias syrkki, joka vaan kököttää kopissaan, vaikka tarjotaan välillä ulkoilua olohuoneen lattialla.Että onko ikävystynyt tai onko se vaan ikä? Toisaalta hamsumme  tuntuu kyllä tykkäävän ihmisistä.

Saattaa olla jo ikä. Hamsterit vanhenevat kauhean eri tavalla. Joku päälle vuoden ikäinen käyttäytyy jo kuin vanhus ja toinen on vielä aivan teini (kuten meidän Gnoomi).   :no:
Radiota en ole muuten kokeillut.

54
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Poikaspäiväkirjat 5
« : 15.09.15 - klo:22:44 »
Tulossa myös toisesta yhdistelmästä lk, lks (myös pk, pks mahdollinen) normaali, ruoste, musta ja suklaa. Hyvin pieni todennäköisyys kyyhkynharmaaseen ja samppanjaan.  :sydan:

Musta ja suklaa? Aikamoinen hyppäys.  :icon_eek:  :icon_biggrin:

Um, toivottavasti Ironia olisi tiineenä, koska Syra, Kaste ja Lissu odottavat vuoroaan ennen piiitkää pimeää talvea.  :juuu:

55
Asuminen ja tarvikkeet / Vs: ''Eka'' oma hamsu
« : 15.09.15 - klo:22:40 »
Kannattaa katsoa ensin vaikkapa hamsterit.netistä perusasiat eri hamsterilajeista ja tuolta SHY:n pääsivuilta kasvattajaluettelot missä kukakin kasvattaja asuu. Ainiin, ja forkalla on lisäksi kasvattajanimettömien kasvattajien luettelo.  :icon_smile:
Saat varmasti helpommin vastauksia kun kysymyksiä on vähemmän!

56
Minuakin kiinnostaisi, jos asiantunteva matkaseura löytyisi. En viittis yksin lähteä, kun en tiedä miten Ruotsin puolella näyttelykäytännöt yms menee...  :no:

Turusta voisi olla yksi kiinnostunut lähtijä lisää (Vevven mainitsemien lisäksi, joissa olen itsekin mukana). Ota yhteyttä, jos lähteminen kiinnostaa - vaikka meili mulle nyt ensi alkuun: marika@hamsterit.net

57
Kolme hamsteria löytyy lk luonnonvalkoinen, lk hopeamusta ja pk musta vn. Jotenkin tuntus kun lukee että talvikkojen genetiikka on helppoa mutta syyrialaisten vaikeaa,ei meinaa tajuta.

Noista hopeamusta ja musta vn sopisivat parhaiten yhteen, mutta taitavat olla samaa sukupuolta?  :icon_e_wink:
Luonnonvalkoinen ei tosiaan sovi kummankaan kanssa värinsä puolesta. Soopelia ei tule, jos jollakulla ei ole umborousta (riittää, että toisella vanhemmalla on).

58
^Kyllä. Pikkuhamsterit ovat usein melkoisia vilistäjiä monta viikkoakin sen jälkeen kun tulevat uuteen kotiin. Pikkuhiljaa se rauhoittuu - ainakin jonkin verran.  :yes:

59
Olisiko niin, että siniset menevät näyttelyistä kiinnostuneihin koteihin ja  niitä siten näkyy, vaikkakin ovat harvinaisia  :peukku:

Tuntuu se olevan niinkin, mutta myös me sinisten kasvattajat (nimelliset ja vielä vailla kasvattajanimeä) näyttelytämme sinisiä aika paljon. Ihan siksikin, että se siirtyisi koestandardiväristä standardiin.

Ely taisi kuitenkin tarkoittaa nimenomaan sinisen sukulaisvärejä eli tavallaan sinipohjaisia tai ainakin diluuttipohjaisia värejä. Minullakaan ei ole nyt yhtään laventelia kotona tällä hetkellä, vaikka sitä piti kasvattaa enemmänkin... syy on juuri tässä tummanharmaa-projektissa, jonka vuoksi meillä asustaa nyt "dg-kantaemoni" Vectis Busy Lizzie**, kaksi kantajaa ja yksi mahdollinen kantaja. Sinistä väriä ylläpitää taas mahdollisimman erikantainen geenipooli eli 11 hamsteria, joista tosin 2-3 on jo eläköitynyt.

Harvinaisempien värien kasvattamisessa on juuri tämä ongelma, että niitä pitää pitää suhteessa enemmän kotosalla, jotta kasvatus olisi kestävällä pohjalla. Lisäksi pitää satsata tuontieläimiin.  :icon_e_wink:

60
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Poikueiden nimeäminen
« : 15.09.15 - klo:22:13 »
Syrkkejä jälleen (sarjishyviksiä ja -pahiksia):

Alkemistin Mystikko, lk normaali umb. naaras
Alkemistin Mysterio, lk seepia umb. uros
Alkemistin Mefisto, lk seepia umb. uros
Alkemistin Mustanaamio, pk seepia umb. uros
Alkemistin Magneto, lk seepia uros
Alkemistin Myrkkymuratti, pk seepia umb. naaras
Alkemistin Matkijalintu, pk seepia naaras

Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 58