Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Hamsu-hullu

Sivuja: 1 2 [3] 4
31
Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Juomapullonkiinnitys apua!
« : 24.03.12 - klo:08:25 »
Auttaaks asiaa jos hamsu jyrsii juomapullon reikää ni laittaa siihen reikään se pullo? :o vaiko sillee et se on akvaariomagneetilla jossai muualla ja sit se juomapullon reikä jää houkuttelevasti tyhjäks... ;)

32
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Hamsteriaiheisia unia
« : 23.03.12 - klo:08:43 »
Tai sit just niitä painajaisia ku oman hamsun häkkii on ilmestyny tyyliin 5 tuntematonta! :O

33
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Hamsteriaiheisia unia
« : 23.03.12 - klo:08:36 »
Kerran näin outoa unta. Siinä äiti oli ostanu mulle 2 syyrialaista ja tuonu mun huonees olevaa tyhjää dunaa. Sitte ku tulin kotiin (missäköhä olin...) niin äiti sano et se on ostanut mulle 2 syrkkiä. Menin kattomaa sinne terraa ni ne oliki jotain rottia ja toisen häntä oli ainaki puol metriä pitkä ja sit säikähin niitä ihan jumalattomasti ja heräsin.

Sit on just sellasii et oon unohtanu kokonaa et mul on hamsteri ja sit muistan sen vasta vuosien/kuukausien jälkeen. Sillon tuntuu et on kauhees paniikissa ja pakko antaa ruokaa ja vettä ja jotai :D

34
Mullakin on jo duna multy mediumi valmiina odottamassa syrkkiherraa ? Mitä häkkinne/dunanne/terranne sisältää? Mun terrassa on/tulee vielä olemaan ennen ku hamsu tulee:
Katosta roikkuva pahviputkikeinu,
fazer-mökki,
taipuva puusilta mökin katolle,
2 ruokakuppia,
juomapullo,
vessa,
pringles-putki (kyllä, olen irroittanut metallisisukset ;)),
kananmunakenno,
juomapullo. Unohdinko jotakin? :D

Edit: Häiritsee kun huomenna muuttaa uus hamsu meille, niin tuntuu kokoajan että jotakin mahdollisesti puuttuu.... :O Ei, kyllä mulla varmaan kaikki on. :)

35
Minultaki jää Jyväskylän näyttely käymättä, on ehkä vähän kaukana... Lahden näyttelyyn tulen sitten oman jyrsimen kanssa ja käyttäjän Humselo kanssa :))

36
Taas tulee viestiä :) Mutta itekkin diggaan noita pahvisia, koska sillon kun haisee tai on muuten vaa muussina koko hökötys nii ei kun vaa lähimpään kauppaan ja sieltä sitte tyhjii :) Ja tänkin joku varmaan jo mainitsi aiemmin tässä ketjussa mutta tosiaan jos on 2 puolityhjää laatikkoa samaa patukkaa, niin kannattaa tietenkin laittaa kaikki yhteen laatikkoon, jolloin itselle vapautuu toinen ;))

37
Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Hamsteriaiheinen ostoslista
« : 13.03.12 - klo:21:21 »
Nonni, nyt on osa ostettu noista sivun 26 jutuista, enää tarvis juomapullon, vessahiekkaa ja märttiröpöö ;) ja sit tietty jotain virikettä sinne ja jonkun tasonki ehkä jostain kenkälootasta. :)

38
Tein just suht ison mökin syrkille, sellasesta vanerin tapasesta levystä on. Sitte siinä on tasakatto niin sinne pystyi taiteilemaan ekomatosta pinnan. :)

39
No itse ostin 4 kg rapunzelia,mutta vielä sen jälkeen sain käyttäjältä Humselo 5 siementankoa, 2 hammasharjaa, maissia ja pussin täydennysruokaa (siis sitä sellaista mitä voi antaa tavallisen siemenseoksen lisäksi) ;) Muistinkohan kaikki?:D

40
Oisko kellään ferplastin maxi-dunaa myynnissä käytettynä? Katsokaas haluaisin ostaa tulevalle hamsulleni hyvänkokoisen dunan, mutta äitini mielestä 100e on siitä liikaa... Kertokaa ihmeessä jos omistatte sen tai edes samaa kokoluokkaa olevan kaapin nurkassa lojumassa :)

41
Mua ärsyttää! ;) haluaisin ostaa ferplastin maxi-dunan, mutta äitini mielestä 100e on siitä liikaa... Tietääkö j

42
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Virikkeet 2
« : 04.03.12 - klo:20:04 »
Mitähän tonne mun häkkiin voi laittaa, se on nyt sellai noin 60x32x50 (pituus x leveys x korkeus). Ylätasos on paperi-iglu, 2ruokakuppia ja 2 pahviputkea, keskitasol on pelkkä pahvimökki ja purutasol on... Itse asiassa ei mitää, mut sinne tulee vessa, yks mökki ja virikkeitä. Keksiiks kukaa mitää kivaa? :) mulla ei vielä oo hamsteria, muutamanmviikon päästä muuttaa sinne.

43
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Juoksupyörä
« : 03.03.12 - klo:21:08 »
Käykö pk syrkille sellanen pyörä, joka on metallinen mut siinä ei oo pinnoja sillee, vaa metalliristikko? Vai jääkö ne karvat sinnekki välii? Ristikon reiät siis n.2,5mm x 2,5mm. Osaisko joku vastata?

44
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Kokemuksia Duna Funista?
« : 03.03.12 - klo:12:24 »
Varmasti sopii! Ite en talvikkoja harrasta, mutta kaverilla tuo toimii hyvin. xD

45
Mä saan pk uros syrkin kuukauden päästä. Ihan intona nyt jo ostelen kaikkee mahollista virikettä yms. Häkkikin on jo pöydällä  xD  :lov

Sivuja: 1 2 [3] 4