Viestit - Hemulitin

Sivuja: [1] 2
Ehdottoman ehdottomasti talvikko! Meidän tapaus tosi seurallinen, kiltti, ei melua ja ahh ?? Tokihan syrkeillä on paljon eri värejä, mutta ne on isoja, tykkään pienistä.

Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Hamsterikirjat
« : 04.07.12 - klo:11:51 »
Melko usein sisältää kirjat virheitä. Kun oon noita hevoskirjoja lukenut, niin ihan järkyttävän huvittavaa tekstiä sielläkin :D:D

Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Hamsujen agility
« : 04.07.12 - klo:11:49 »
No, mun mielestä hamsun kanssa voi tehdä mitä lystää, jos se tykkää siitä ja omistaja tietää miten tehdä. Youtubesta löytyy kyllä suomalaisiakin hyppääviä ja pujottelevia hamsuja. Meillä oma kääpiöhamsu hyppää, muuta ei sitten teekkään :D

Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Juomapullonkiinnitys apua!
« : 06.05.12 - klo:12:33 »
Mä laitan sellaseen "dunaan" jossa on ne ritilät ympärillä, niin sillä rautalanka jutulla, ja yleensä minidunaan katosta kiinni.

Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Lempihamsterilajisi
« : 05.05.12 - klo:12:33 »
Ihan ehdottomasti talvikot!

Onko teistä Oskun Jyrsijän Heinä hyvää? Ajattelin, kun sitä joka kaupassa melkee on. oskun jyrsijän herkut on ainaki ihan saastasia -.-

Saako kääpiöhamsterilla käyttää Chinchilla Bazand kylpyhiekkaa? Faunattaressa sanotaan, että on hyvää. Ja syrkinkin muka pitäis kylpee, totta?

Pesuvanu & valjaat kaikista turhimpia. Ei ne muovisökkelöt minusta niin kauheen turhia ole. :O Itsellä kans juoksupallo, jos oli vaihtokansi samanlainen kun joku kuvaili.