Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Janzu

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 13
31
Keskustelua näyttelyistä / Vs: näyttelyitä?
« : 01.06.14 - klo:17:01 »
^Täältä löytyy apua kyllä, viestiä vaan sit! (Mähän auttelisin muutenkin mielelläni, mut ootte niin tiiviisti pysytelleet siellä Lrannassa mihin mulla ei ole ollut autottomana mahdollisuuksia kulkea, sen takia ei ole edes jäseneksi tullut liityttyä. Että jos joskus tulee edes harkintaan laajentaminen niin mut voi värvätä mukaan kyllä. Ja ehkäpä muutenkin jos joskus kortin innostun hankkimaan  :icon_e_wink: )

32
Keskustelua näyttelyistä / Vs: näyttelyitä?
« : 31.05.14 - klo:12:59 »
Jenni, Lappeenrantaan ulkkikset taas ehdottomasti! (ja levittäkää sitä toimintaanne tännekin päin niin saadaan Kouvolaankin toimintaa  :icon_e_biggrin: )

Ja Oulun näyttelyille peukutukset, jos joku lähtee etelämmästä ajelemaan niin mä olen messissä.

33
^Lisäsin listaan

34
^Ota nyt joku mukaan!  :icon_e_wink:

Ei tullut otettua ei :P Jospa sit jälki-ilmona joku.

//Mä en ole lupautunut tällä kertaa mihinkään hommiin enkä lupaudukaan mihinkään kiinni koko päiväksi ympäröivän stressin takia, mut mielelläni tuuraan ja auttelen muuten missä tahansa hommassa jos vaikka joku sihteeri tai assari haluaa pitää taukoa kesken päivän. Tervetuloa vaan nykimään hihasta tarvittaessa.
Mua vähän pelottaa ajatus koko päivän toimettomana olemisesta  :icon_redface:

35
Mä en ole vielä saanut edes päätettyä että ilmoanko ketään mukaan vai lähdenkö jälleen matkaan ilman. Ei mulla tosin ole mitään näytettävää varsinkaan ulkkikseen (saati sit rekattuja) ja luovutusikäisiä poikasia tarpeeksi monta boksillista raahattavana myyntiin, joten ehken kiusaa itseäni enempää ylimääräisillä raahattavilla. Vai pitäisikö ihan näön vuoksi ottaa joku mukaan?  :icon_e_biggrin:

36
Korjailin myös jotain. Pitäsikö tossa listassa erotella viel rs/ps hopeanharmaat ja rs/ps seepianharmaat toisistaan?
Samaa sanon kuin Marika, värien sini-alku pitäisi mun mielestä varata diluuteille ja miettiä noille muille omat nimitykset; ehdotuksia kehiin.
Terveisin toinen puolueellinen sinistenkasvattaja  :icon_e_biggrin:
Nyt kun tuli nimitykset puheeksi, olen myös alkanut miettimään viimeaikoina että eikö olisi loogisempaa jos eeSgSg olisi hopeavalkoinen ja eeppSgSg ps hopeavalkoinen, varsinkin noin vasta-alkajia ajatellen? Vaikka on ko. värien nimitykset toki nykyään paljon käytännöllisemmät kuin aiemmin.

Samoin "soopelisuklaa" on muuten ikuinen riesa - näin taas suklaan kasvattajana.

Riesasta en tiedä, mulla ei ole tullut ikinä vastaan (muistaakseni?) tilannetta jossa tätä joutuisi selittelemään, mutta suklaasoopeli olisi imo paljon kuvaavampi nimitys, ja eikö sitä joskus ko. väristä käytettykin, mun käsityksen mukaan? (Selvennyksenä; sana "soopelisuklaa" tuo mulle kuvan ennemminkin suklaa umborouksesta, kun taas "suklaasoopeli" ruskeasilmäisestä soopelista. Toki kaikki tulkitsee tänkin omalla tavallaan ja nykyinen nimitys saattaa kuulostaa joillekin selvemmältä. Simppeli "rs soopeli" taas saattaisi olla hieman harhaanjohtava aloittelijoita ajatellen - monesti soopelisuklaan väri kuitenkin eroaa paljon soopelista. Vaikka kaikista selvinhän se nimitys olisi.)

37
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Poikueiden nimeäminen
« : 06.03.14 - klo:17:06 »

// edit. uusi kasvattajanimi eteen, vielä ehti papereihinkin.  :icon_cheesygrin:

Kappas kepposta! Onnea!
(...sille ilmeisesti oli kuin olikin syy miksi pitkästä aikaa eksyin foorumille, lie muuten mennyt kokonaan ohi tämäkin uutinen :P )

38
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Joulukalenteri 2013
« : 08.12.13 - klo:18:47 »
^Noh, isähän on sun kasvattisi. :hauskaa:
Olikos Skunkin suvussa muuten punaisia silmiä (ei ole papruja tässä)? Tällä kun on aivan kirkkaan punaiset silmät, eivät mitkään rubiinit.

No ihmekös sitten!
Onhan siellä punasilmäisiäkin esivanhemmissa, EEI taisi olla muistaakseni ainakin.

39
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Joulukalenteri 2013
« : 08.12.13 - klo:14:59 »
Itsenäisyyspäivähamsu!   :loov: :sydan: :sydan: :sydan: Mistä tollasia oikein saa?

Rakas joulupukki ...

40
Olen kokonaan unohtanut huudella, mutta olen tulossa tänne myös tekemään koearvostelun lemmikkisyrkkinaaraille.  :icon_smile:
Pikku apureiksikin olen jo saanut värvättyä kaksi pientä ja innokasta alokasta, pikkusisko Sofia tulee sihteeröimään ja mahdollisesti hänen kaverinsa assaroimaan mulle.

Enemmän innoissaan nämä apurit tosin vaikuttivat olevan kun kerroin mahdollisuudesta ilmaiseen ruokaan, joten tehkääkin hyvää sapuskaa niin saadaan alokkaat pysymään riveissä.  :hauskaa:

41
"Ulkomuotocampbellit 67kpl" Onko toi luku oikein? Herraisä mistä noita oikein tulee?! :icon_eek:

Onneksi mä en ilmoittanutkaan omaa rumaa cämpsylaumaani....

42
Oho, mullekin on alkanut jo viimein tulla pienet näyttelyfiilikset!

Mä jännäilen vähän noiden kellojen kanssa myös varsinkin kun en tuohon nykytekniikkaan oikein luota, mutta onneksi sentään on siirtymässä kellot nimenomaan taaksepäin niin se ei niin katastrofi liene vaikka soisikin herätyskello vanhan ajan mukaan  :icon_e_smile:

43
Onko noissa messunäyttelyissä pysynyt eläimet aina ihan tallessa ja muuten saaneet olla rauhassa, kun tuollakin liikkuu varmaan sen verran porukkaa? Tonne voisi meinaan kyllä harkitakin ilmoilevansa muutamat, jos saisi vähän jaoteltua niin ettei olisi Galaan niin paljon näytille raahattavaa.

44
Mäpä uhraudun Tuijalle sihteeriksi (ja lisäilinkin itteni jo aloitusviestiin).  :icon_smile:

45
Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Virikkeet 2
« : 13.09.13 - klo:17:34 »
Pyhpah pehmeät heinät ainakaan mitään haavaumia aiheuttaa. Poskipussihaavaumista en tiedä, mutta olen törmännyt pariin tapaukseen (omassakin hamsulassa), joissa pienen, suunnilleen pariviikkoisen, poikasen silmä on mystisesti puhjennut ja poikasterrassa on sattunut olemaan kuivaheinää. Väkisinkin on tullut mietittyä että olisiko vasta silmänsä avannut poikanen voinut hortoillessaan törmätä silmänsä kanssa terävän ruohonkorren päähän ja puhkaista sitä siihen? En osaa sanoa.
Poikasterroissa en joka tapauksessa enää varsinkaan kovaa heinää käytä, pehmeämpää kyllä jos sattuu jostain löytymään, aikuisilla taas uskaltaisin sitä kovempaakin käyttää. Olki taas ei ole yleensä läheskään yhtä karheaa ja pientä kuin heinä, sitä ainakin uskaltaisin käyttää hyvinkin (eipä ole muuten tullut ikinä mieleenkään että olkeakin voisi käyttää hamsuilla, pitääpä hakea joku kerta sitäkin!).

Samalla logiikalla millä heinää ei saisi antaa hamstereille, pitäisi kieltää moni jyrsittäväkin, kuten näkkäri, teräväkärkisistä auringonkukansiemenistä puhumattakaan.
Mistä muuten väittämä "heinä aiheuttaa helposti haavaumia poskipusseihin" on edes lähtöisin? Onko joku tutkinut/tutkituttanut hamsunsa poskipussit, todennut että niissä on haavoja ja tutkinut sen jälkeen vielä testein mistä ne ovat peräisin?


Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 13