Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Janzu

Sivuja: 1 ... 11 12 [13]
181
Kouvolan Prismassa kävin viikonloppuna jouluostoksilla ja hamstereille lähti pukinkonttiin mukaan Faunataresta pussi Crispyä, muutama kookospesä ja mökki. Huhhuh kun kallista, olisi vaan pitänyt tehdä se tilaus Zooplussaan ajoissa...  :dorka:

182
^Ei varmaankaan mikään varmin tapa kuitenkaan. Tuo rikkaharja & -lapio tsydeemi kuulostaa hyvältä. Pitääpä mennä joku päivä siivoustarvikekaupoille.  xD
Tuleeko tappeleva pariskunta perus nahkahanskoistakin läpi?   :huh

183
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Uudet tulokkaat 2
« : 05.12.11 - klo:02:01 »
Onhan tästä jo hieman aikaa, mutta...
Lemmikkimessuilta 12.11. kotiutui ps soopeli vn tyttö Edda Estrella
http://www.petsie.fi/pet.php?petid=2001 ... &showAll=1
ja näyttelyistä mukaan Annican kasvatti, pkr soopeli tyttö Askungen, joka tosin meni sijoitukseen
http://www.petsie.fi/pet.php?petid=2031 ... &showAll=1
(Molemmille muuten etsinnässä rex/kantajaurokset kevääksi, vinkvink ;) )

184
Kasvatus ja genetiikka / Re: Poikaspäiväkirjat 4
« : 04.12.11 - klo:04:12 »
^Omistaja ei vain osaa arvostaa pikkumiehen hippilookia.  :kieli

185
Kasvatus ja genetiikka / Re: Poikaspäiväkirjat 4
« : 04.12.11 - klo:01:42 »
^Pakko onnitella vielä täälläkin, itseänikin jännittänyt ihan kamalasti Zuren edellisen poikueen jälkeen näiden syntymistä. Toivottavasti kasvaa nättejä vauvoja.   :angel
Lienee sanomattakin selvää, että kuvia viimeistään heti, kun värit alkavat näkyä.  :lov

186
Keskustelua näyttelyistä / Re: Mieluisimmat palkinnot
« : 30.11.11 - klo:00:44 »
Sert- ja Kumakortit saivat ääneni syystä, että ovat todella hieno ja ainutlaatuinen muisto varsinkin harvemmin sijoittuneille.
Lahdessa naaraani sai Kuman turkista ja olisin mielelläni ottanut siitä mukaan kortin 'todistusaineistoksi'. Ruusuke saatiin, mutta ei sitä loppupeleissä enää muista, mikä ruusuke saatu mistäkin, ellei sitä ala tussilla suttaamaan. Ruusukkeet vievät myös ylimääräistä tilaa, kortit saa helposti kansioon muiden papereiden väliin.  :)

187
^Joku voisi tähän samaan syssyyn kertoa, mikä tarkalleen ottaen on kasvattajaluokka?   :pihalla:

188
Keskustelua näyttelyistä / Re: Kuvia näyttelyistä
« : 30.11.11 - klo:00:31 »
http://www.petsie.fi/pet.php?petid=1697 ... tid=132138 Hamstereista kuvia lauantailta. (Saa ilmoitella jos löytää omansa, merkkailen nimet mielellään kuviin)

Lienee voin tähän samaan linkata myös ystäväni ottamia kuvia: http://www.petsie.fi/pet.php?petid=1971 ... tid=132175

189
Pakko tältäkin suunnalta kiitellä kivasta päivästä. Ruotsalaiset tuomarit jostain ihmeen syystä tuntuivat tuovan tosi paljon väriä päivään.   xD  Ja suuret kiitokset ystäväni puolesta Ruotsiin päin myös uudesta tytöstä, iki-ihanasta pk norre laikukas -tytöstä Cocopopz Variant At Opossumsista. Ihan mahtava 'heräte'ostos, olen kateellinen  :lov
Onko muuten Suomessa hamstereiden hoito parantunut huomattavasti viime aikoina, vai olivatko syrkkien lemmikkituomarit todella höveliä? En ole tainnut törmätä vielä yhteenkään, joka olisi saanut huonomman kuin EH lemmikkiluokasta. Ihan kiva vaan sinänsä saada ERI arvostelupapereihin urokselle, joka on hintelä ja turkki eloton. Vai onkohan sihteerille tullut suomennoksessa 'pieni' virhe? :mrgreen:

190
Eilen syntyi ensimmäinen syrkkipoikueeni.
Emo menehtyi tänään pesään poikasten keskelle. Itse en ole nyt kotona, eikä tänään oikeastaan enää mahdollista mennäkään. Kotiväki ei suostu tekemään hätälopetusta poikasille, joten yrittää nyt pitää hengissä korviketta juottamalla huomiseen asti. Jos yksikään poikanen selviää yön ja huomisen päivän yli, kannattaako sen syöttämistä jatkaa ja toivoa parasta, vai olisiko hätälopetuksen paikka kuitenkin?

191
Rose//
Lainaus käyttäjältä: "wiidii"
Kuinka lähellä suvussa saisi mielestänne olla keltaista, jos hamsterin yhdistää cremen sukuisen kanssa, tai toisinpäin, vai kannattaisiko olla ollenkaan?
Keltaista ei voi kantaa, eli jos hamsun suvussa on keltaista ja hamsu ei ole itse keltainen, voi sen yhdistää cremen kanssa.
Cremen kantajia suosittelen välttämään keltaisen jalostuksessa. :)

192
Haluaisin saada varmuuden seuraavista yhdistelmistä:

soopeli x musta= norrea kenties ? Jos musta kantaa cremeä, tai/ja soopelia, lisäksi niitä, jos soopeli kantaa mustaa, myös sitä ?

creme x ruoste= karamellia, ruostetta, cremeä ?

karamelli x minkki= kuparia, soopelisuklaata, cremeä (ps), soopelia, ehkäpä ruostetta ja cinnamonia?

Ja vielä muutama askarruttava kysymys:
mikä väri valkoinen mosaik on? (genettisesti+kellään ehkäpä kuvaa?) O_O
Kuinka lähellä suvussa saisi mielestänne olla keltaista, jos hamsterin yhdistää cremen sukuisen kanssa, tai toisinpäin, vai kannattaisiko olla ollenkaan?
Keltaisen genotyyppi on To-uros, ToTo-naaras, haluaisiko joku hieman selventää, mitä tämä tarkoittaa, varsinkin tuo uroksen pelkkä To?

Tässä taisi olla kaikki tällä kertaa, enempää en ainakaan tähän hätään keksi  :|

193
Eli mitä nyt teen, istun ja odotan jos jotain joskus ilmestyisi, vai pitäisikö mun jotenkin ottaa selvää, onko ilmoittautuminen mennyt perille? :D

Siis kun mulle ei ole tullut yhtään mitään sinne sählöpostiin.

194
Ilmoittauduin tuohon Lempäälän näytsiin jo ehkä noin kuukausi sitten täyttämällä tuon ilmoittautumiskaavakkeen. Äsken luin, että ilmoittautumisesta olisi pitänyt tulla vahvistus sähköpostiin heti ilmoittautumisen jälkeen, mutta eipä ole mitää näkynyt. Joten onko ilmoittautumiseni nyt otettu vastaan vai pitäisikö yrittää uudelleen vai...?

Sivuja: 1 ... 11 12 [13]