Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Janzu

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 13
16
^Saatte eläinmäärät tän vuorokauden sisään

17
Mä voisin sihteeröidä vaikka Elylle tai Marjutille? :icon_smile: ei tekis silmällekään yhtään pahaa sihteeröidä pitkästä aikaa kun en oo varmaan lähemmäs vuoteen omiakaan eläimiä käyttänyt näytillä...

...ja saa nähdä lähteekö nytkään mitään mukaan kun aika juoksee taas enkä oo muistanut vielä edes rekata noita :D

18
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Poikaspäiväkirjat 5
« : 26.07.14 - klo:20:57 »
Meillä on joko syntynyt uusia jeesuslapsia hamsterin muodossa, mulle on viimein iskenyt muistinmenetys, hamsterit onkin fiksumpia ja taitavampia kuin oon ikinä osannut kuvitella tai se ehkä jopa todennäköisin; naaras tuli minuutin yhdessäolon jälkeen tiineeksi ja panttasi pentuja _kauan_. Saatoin hieman hämmentyä kun terrasta kuului piipitystä enkä halunnut millään muistaa ko. naarasta ikinä edes yhdistäneeni urokseen ja suunnitelmiakin sen kanssa olin muuttanut jo ihan. Aina ei mene omien suunnitelmien mukaan. :hauskaa:

19
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Poikaspäiväkirjat 5
« : 11.07.14 - klo:22:19 »
Toinen poikue tälle kesälle syntyi tänään, saman mamman edellinen poikue meni perseelleen joten nyt jännätään kovasti. Valkyrie taas ei ole kiimoja näyttänyt sit yli kuukauden takaisen astutusyrityksen ollenkaan :prll:

20
Värierottelua! Rasisti mamma.
Onko nää pk/lk vanhemmista? Mikä suku?


Molemmat vanhemmat on pk, emä Royale Bouquet's Lana ja isä oma kasvatti Love Like Oxygen jonka isä on siitä reilun vuoden takaisesta norre/musta -pesueesta ja emä myös oma kasvatti, laventeli kk.

Että tää menee vielä hassummaksi niin mun silmään kaikki lapset on satiineja, mustista toinen tyttö ja toinen poika ja suklaista 2 tyttöä ja 2 poikaa. Saman mamman edellinen poikue oli kuulemma 2 norrea, 2 mustaa ja 2 sinistä, jokaisesta toinen satiini, sukupuolia en tiedä. :D

21
Syntyi niitä alkujaan puolet enemmän, mamma karsi vissiin vaan just sen väärän puoliskon pois. Tätä tää tuuri on aina odotetuinpien yhdistelmien kanssa.  :prll:

22
Ovatko he ihan suklaita? Emä norre umbbari, isä musta, molemmat kantaa sinistä mut ei heistä vissiin laventeleiksikaan ole? Osa on satiineja myös, mut kasvattajan silmät ei tahdo osata päättää mitkä, hah.23
Pitkäkarvaisuus resessiivisesti ja satiini dominoivasti.  :icon_smile:

24
Kysy hallitukselta / Vs: Huppareista
« : 24.06.14 - klo:18:25 »
Mä oon meinannut tätä jo hiljalleen ehdotellakin mutten vielä raattinut ottaa puheeksi että saadaan kesälomat lusittua ensin. Mun mielestä olis siis ihan varteenotettava idea suunnitella tilausta loppuvuodelle taas jos kiinnostuneita löytyy  :icon_smile:

(No ei ole oma kissa ojassa, mutta kun omaan tuli reikä  :icon_redface: )

25
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Uudet tulokkaat 2
« : 23.06.14 - klo:17:32 »
^No onpas Wonkan veli, kappas! Mä mietin että tosta vois melkein näyttelyihinkin olla, ja katoppa, veli onkin ehtinyt niittää mainetta jo.  :sydan:

26
Kilpikonna, eli oikeammin keltainen, periytyy dominoivasti, eli ei voi kantaa. Piilokilpikonnat on mahdollisia kyllä, ja aika yleisiäkin, eli naaras on geneettisesti kilpikonna, mutta laikutus on täysin olematonta. Tällainen naaras periyttää keltaista kuitenkin normaalisti, eli jos naaraan epäillään olevan piilokilppari niin jälkikasvausta sen mitä luultavimmin saa selville, varsinkin jos astuttaa naaraan ei-keltaisella uroksella.

27
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Uudet tulokkaat 2
« : 20.06.14 - klo:00:42 »
Tänpäiväinen eläinkauppalöydös, Tarinan kasvatti. Hänen väri on hauska, genotyypiltään on nimittäin sininen umborous, mut fenotyypiltään selkeästi musta/hopeamusta. En olis ikinä siniseksi arvannut jollei papereiden mukaan molemmat vanhemmatkin olisi.  :icon_e_smile: Ja luonne on kultaa, kaveri voi olla syliteltävä kuin mikä. Nimekseen hän sai luonnollisesti Nalle.

28
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Poikaspäiväkirjat 5
« : 18.06.14 - klo:14:40 »
Meilläkin on kakaroita, reippaasti yli kymmenpäinen lauma mun havainnon mukaan ja mun makuun hirmu kivasta yhdistelmästä vielä! Jännättää.

29
Yhdistelin taas vähän viestiketjuja. Huomaattehan, ettei jokaiselle kysymykselle tarvitse tehdä uutta aihetta vaan kannattaa yrittää etsiä sopisiko kysymys johonkin jo olemassa olevaan ketjuun - näin foorumi pysyy selkeämpänä ja viihtyisämpänä. Myös hakutoimintoa kannattaa käyttää.  :icon_smile:

Talvikko00/ Tuskin kukaan muu kuin liikkeen myyjä tietää hamsterisi alkuperää, ellet satu ko. eläimen kasvattajaa tätä kautta tavoittamaan. Toisaalta, jos olet hamsterin viime vuonna ostanut, tuskin liikkeessäkään enää muistetaan koko eläintä, saati sitä mistä on sinne tullut ellei heillä vakitoimittajaa/-kasvattajaa ole. Harmittavan monesti eläimet kuitenkin tulevat liikkeisiin tukuista, vaikka tämä vaikuttaakin onneksi olevan vähenemään päin Suomessa.
Hyvää syntymäpäivää Tahvolle.  :icon_smile:

30
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Poikaspäiväkirjat 5
« : 06.06.14 - klo:17:20 »
Kaksi syrkkiparia yhdistetty. Toisella parilla tuli eilen neljä päivää täyteen astutuksesta, naaras haiskahti ku mikä mut uros ei kiinnostanut, paras olla paksuna siis. Superkiva yhdistelmä oliskim jos onnistuis, jännäillään siis.

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 13