Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tierra

Sivuja: 1 2 [3] 4 5
31
Tulikuumalla  peseminen ei välttämättä poista vielä kaikkia bakteereja. Mikäli "paistat" oksan uunissa, jossa ei ole tulta (eli sähköuuni tai leivinuuni josta tuhkat poistettu) ei pitäisi olla vaaraa että oksa syttyy palamaan. Mutta mänty ei sovi jyrsijöille, sillä siinä on pihkaa. Sopivia puulajeja on esimeriksi koivu ja omenapuu. = )

32
imppu, voittehan te kokeilla laittaa mökin sinne wc nurkan tilalle, mutta ainakin meillä pesä tehdään yleensä jonnekin ihan muualle kuin mökkeihin. Usein näkee nuo nukkumassa paljaan taivaan alla tai jossain nurkassa purujen keskellä. = )

33
Hamsterit unohtavat toisensa jo päivässä, joten luultavasti et saa niitä enää yhteen mikäli erotat ne pentujen ajaksi. Voithan koittaa astuttaa Violan käyttämällä sitä uroksen kanssa muutaman tunnin niin että uros saa sen astuttua (joudut tosin etsimään kiimapäivän kokeilemalla useana peräkkäisenä päivänä) ja jättää tytöt asumaan yhteen. =)

34
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Hamsteri-Agility
« : 07.12.12 - klo:04:19 »
Eipä ole tullut kokeiltua omilla lainkaan. Ihana Aatu = D

35
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Minkä värinen talvikko ?
« : 13.11.12 - klo:07:48 »
Kysyn nyt täällä vaikka onkin vanha ketju, että jos talvikon hankkii kasvattajalta ja se on rekisteröity, onko todennäköisempää että hamsuli on talvikko ? :o

Jos hamsteri on kasvattajalta joka tietää sen sukua pitkälle taaksepäin, on todennäköisempää että se on talvikko, entä jos ostat sen epäviralliselta kasvattajalta tai eläinkaupasta, joka ei välttämättä tiedä sen taustoista. =) Viralliset kasvattajat pyrkii aina välttämään hybridejä ja käyttää sen vuoksi vain talvikoita joiden taustat ja vanhemmat on tiedossa.

36
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Poikaspäiväkirjat 4
« : 11.11.12 - klo:20:17 »
Katitar, rekisteröinnissä tuo Gigolo ei luultavasti mene läpi aikanaan. Itse olisin rekisteröinyt hamsun Gigoloksi, mutta tuli vastaus että nimi on sopimaton... = )

Eilen menin talvikkotytön terraan kurkkaamaan ja pesässä näkyi ainakin muutama vaavi. Helmiäisnormaalia ja normaalia pitäisi olla. ^^

37
Kuten aikaisemmat, kyselisin tuosta jälki-ilmo mahdollisuudesta? Olisi pari kääppäriä ulkkiksiin jälki-ilmona tulossa jos mahdollista. Pettiin varmaan ainakin normaalisti voi jälki-ilmota kaikkia lajeja?

38
Heippa! Meille tuli vuoden ikäinen rescuetalvikko, joka on ensimmäinen oma kääpiöhamsterini. Tämä yksilö on sylissä kuin saippuapala ja asumuksessaan se "surisee" ja huitoo etukäpälillään, jos käden laittaa sinne. Hamsterista ei välttämättä tarvitse saada sylilemmikkiä, mutta otuksella on valtavan pitkät kynnet ja siksi tarvitsisin hieman neuvoja. Eli, kannattaako minun yrittää ensin kesyttää hamsteria enemmän käsikesyksi vai pitäisikö hamsterilta saada kynnet leikattua keinolla millä hyvänsä?

Itse yrittäisin saada sitä ensin kesymmäksi ja kun sylissä oleminen rauhassa sujuu, leikkailisin vähitellen kynsiä samalla. Väkisin jos alkaa kovin arkaa eläintä ottamaan ja kynsiä leikkaamaan, voi tuloksena olla vain vielä arempi talvikko.

Huolenaiheeni on se, että leikkasin tässä vähän aikaa sitten hamsterini kynnen vahingossa verikynteen asti. Talvikkoni on oikein terve poika, ja reilun vuoden. Huomasin, että olin leikannut verikynteen asti, kun kynnen päähän oli tullut vähän verta. Puhdistin jo kynttä wc-paperilla jossa oli kirvelemätöntä desifiointiainetta. Eikai se vain voi tulehtua? Ja alkaako se kasvaamaan normaalisti? Kaipaisin näihin kysymyksiin vinkkejä ja neuvoja, toivottavasti saan vastauksen pian. :)

Näitä sattuu aina välillä ja tosi harvoin meillä on verikynteen leikattu kynsi tulehtunut. Kynsi kasvaa takaisin normaaliksi ja harvoin siitä enää näkee parin viikon päästä että on verille mennyt = )

39
Miun talvikkovauvat on just muutaman päivän liian pieniä ettei niitä voi tuoda, mutta ainakin kolme palleroa ilmoitettu = )

40
Lainaus käyttäjältä: "AnsaLucia"
Isosti onnea Miralle ja Tarinan Pilvipaimenelle!  :lov   Söpöt pärjää aina  :)


Pilvi kiittää ^.^

41
Uskaltaisikohan sitä tulla noiden uusien kanssa paikalle. = ) Olleet meillä näyttelypäivänä kolmisen viikkoa. Dani olisi silloin vielä liian nuori, mutta muut voisi tulla. Kamillan kanssa ainakin tullaan kun veteraani vielä niin hyvässä kunnossa ^^

42
Keskustelua näyttelyistä / Re: Oulu 21.11.2009
« : 22.11.09 - klo:17:43 »
Kamilla sitten oli PLH1.. :) Vähän jännitti kun vastassa oli taas Mian talvikoita mutta kiva näin. Pitäs tulostaa se lappu että saisi lemmikkivalion arvon tuolle ehkä, ne kaksi muuta kun on kuolleet ennen sitä viimeistä sijaa niin kai tässäkin jotain tulee vastaan :D

43
Pokaalit hyllyllä jossa muutakin rojua. Ruusukkeet katon rajassa ja aina yhden elukan ruusukkeiden yllä nimilappu.. Pitäs ottaa ehkä kuva, kun niitä on vaan jotain reilu 70 ja vievät sen yhden seinän :) (ja kertokaa mulle miksi kaikilla pikkupojilla (huom, pikku ja pojilla) on aina pakkomielle laskea ne x)) Paperiset kaikki on samassa kansiossa ku rekisteripaperitkin.

44
Ilmoitin mein robot mukaan viralliseen. Toisesta en ole niinkään huolissani, mutta tuo toinen.. :S Suostuuko tuomari arvostelemaan vaikka boksin päälle laittaisi tekstin "erittäin vilkas"? :D Pysyy todennäköisesti lapasessa, mutta ehkä ei...

(ja ennen kuin joku tulee kysymään miksi tuon niin villin elukan näyttelyihin, on siinä että haluan siitä yhden arvostelun virallisesta ja täälläpäin harvoin on virallisia hamsuille :))

45
Kääppäri oli paras nuori, gerbuissa oli luokkavoittaja, ts ja sitten PET-2.. :) Ja kun vielä gerbiileissä pet-5 ja pet-1 oli omia kasvatteja niin hyvihän tuo meni :D
Oli muuten paikkana aivan ihana näyttelyille :) Sain vaan mukaani taas kivan yskän, mutta se nyt ei ole mitään uutta... -_-'

Sivuja: 1 2 [3] 4 5