Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tierra

Sivuja: 1 [2] 3 4 5
16
Kuolen, miksi noiden pitää olla niin syötävän söpöjä just ku ei mahtuisi yhtään mitään tänne enää =P Popottilapset on niin mussummussu <3

17
6.4.13 syntyneet talvikkonappulat  :sydan:Oli päässeet kuvaton.comiin ;) http://kuvaton.com/browse/26203/nest.jpg

18
 Crodino, olen tasan kahdesti nähnyt parittelun, muuten ovat aina hoitaneet salassa jossain piilossaan =D Pentueita on syntynyt 11.

19
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Poikueiden nimeäminen
« : 17.04.13 - klo:08:18 »
Meidän M-poikueen nimet:

Sateenkaaren Mysteeri Mauno

Laitoit sen sittenkin xDD Hyvä hyvä!

20
Asuminen ja tarvikkeet / Mitä yleensä tilaatte?
« : 13.04.13 - klo:15:11 »
Saiskohan tätä ketjua sotkea parilla kysymyksellä:
- mitä tuotteita yleensä tilaatte?
- tuleeko kaikki tavarat samasta kaupasta vai tilaatko yhtä tuolta ja toista täältä ja kolmannen haet jostain liikkeestä?
- mikä vaikuttaa ostopäätökseen? (aikaisemmat kokemukset, hinta, kotimaisuus, et saa ko. tuotetta muualta ja haluat juuri sitä yms.)
- mikä saisi sinut vaihtamaan toiseen verkkokauppaan ts. oletko uskollinen vain yhdelle?
- mitä toimitustapoja käytät ja mitä haluaisit? Maksaisitko esim. siitä että saat tuotteen kotiovelle (muulloinkin kuin päivällä kuten postin paketeissa on tapana) vai haluatko noutaa tuotteen (eli säästää postikuluissa) jos se on samalla paikkakunnalla?
- mitä tuotteita et ole löytänyt näistä kaupoista ja mitä kaipaisit?
- Oululaiset! Mitä tuotteita te haluatte ostaa?

Pahoittelut jos tätä ei olisi saanut laittaa tänne, saa tehdä oman ketjunsa näistä = )

Muokkasin omaksi ketjuksi - Eve

21
Keskustelua näyttelyistä / Vs: Tampere, 23.2.2013
« : 04.03.13 - klo:15:35 »
Jos ei voi olla varma että tulee paikalle, tuodaan eläimet sitten jälki-ilmoina tai varaudutaan maksamaan maksu "tyhjästä". Näyttelysäännöt on olleet julkisesti nähtävillä shy:n sivuille joten ei pitäisi tulla tämä yllätyksenä  =)

22
Meilläkin yksi kissa joka mielellään maistelisi talvikoita ja gerbiileitä jos vain olisi mahdollista. Lasiterraarioiden seinän läpi joskus tuijottelee jyrsijöitä ja tassulla yrittää läpsiä lasia. Kannet on tehty kissaa silmällä pitäen jokaiseen kulmalistasta ja tiheästä verkosta.

Joku joskus tuli sanomaan että eläimet stressaavat itsensä kuoliaiksi kun talossa on kissa ja jyrsijöitä. Kyllä kai, meillä silloin harvoin kun kissa pääsee terraarion kannen päälle, jyrsijät vain kurkottelee haistelemaan sen tassuja ja ei kovin stressaantuneille näytä... =3

23
Kääppäreihin on tainnut mennä huomattavasti enemmän kuin syrkkeihin. Vanhat akvat asumuksina ei juurikaan mitään maksa, jos tekee hyvän bongauksen. Esim. 170 x 60 x 40 altaasta maksoin joskus 20 e, siihen sitten olen rakennellut kannen ja tason. Uuden tulokkaan duna tasoineen oli ilmainen.
Robot asuu 120 x 70 x 50 liukuoviterrassa, jonka hintaa en kyllä tähän hätään enää muista, mutta aika kalliitahan nuo isot liukuoviterrat on.
Talvikko asuu modatussa nukkekodissa, joka maksoi kirpparilla 50 e, mut on se kyllä hienokin.
Ja sitten tarvikkeet päälle, zooplussalta on kiva tilata välillä kaikkea hauskaa hamstereille. Niitä on sitten kaikki kaapitkin täynnä, uudelle tulokkaallekaan ei tarvinnut mistään ostaa, kaikki virikkeet löyty kaappeja penkomalla.

Saako kuvaa tuosta nukkekotiterrasta? =D

Varmaan tuhansia jo, ei uskalla edes laskea! ^^ Joskus laskin että nykyiset terraariot maksaneet yhteensä jo sellaset ~500e. Ruokaan menee helposti muutamia kymppejä (+ tuoreet), puruihin 17e / 3kk. Sitten vielä näyttelyt päälle, joista yhteen menee aina 20-50e ja jos vähintään neljä näyttelyä vuodessa. = D

24
Keskustelua näyttelyistä / Vs: Tampere, 23.2.2013
« : 13.02.13 - klo:12:16 »
Oisko kukaan tulossa tänne Pohjois-karjalasta tai sieltä läheltä? = ) Jos on ja voisi ottaa kyytiin näyttelyistä vietäväksi yhden boksin gerbiileitä niin laittelepa mailia mira.mykkala@tierran.net. Palkkio onnistuu!

25
Helmililja sai KuMan ja äitinsä Chrysanthemum hienosti yllättäen PET-2! = ) Olipa kiva homma kun tytöllä ikää jo 15kk ja huvikseni otin mukaan vaikka arvelin että ei pärjääkään.

26
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Poikaspäiväkirjat 4
« : 08.02.13 - klo:08:10 »
Ihana isukki = D Hyvä tosiaan että olivat pennut jo tuon ikäisiä, ei muuten olisi isukki ehkä pärjännyt niin hyvin = D

27
Voi veljet on hieno! Tuo vitriinihän on saman hintainen kuin joku alle metrinen terraario. Ollapa vähän syvempi (tai korkeampi kun noin päin) niin saisi gerbiileillekin mahtavan asumuksen   :no: Kääppärit menis varmaan kylläkin hukkaan tuossa = D

28
Harrastan taasen näitä ehkä hieman tyhmiä kysymyksiä ^^; Eli haittaako jos kuljetusboksia on hiukan teipattu, jos kuitenkin on turvallinen? Meillä on tietenkin molemmat hamsuboksit hiukan kärsineet: toisen läpinäkyvän luukun "saranat" on sanonu sopimuksensa irti ja toisessa taas yläosassa pari pikku säröä, jotka luultavasti saisi teipillä ihan hyvin kuntoon. Ja ainakaan arkikäytössä ei ole haitannut :)

Olen gerbiileillä ja talvikoilla käyttänyt hieman teippailtuja bokseja. Yleensä ollut vain varmistuksena teippiä ettei vain käy mitään. Kannattaa ottaa kuitenkin huomiooon käyttömukavuus, ettei tuomarin tarvitse purkaa valtavaa kasaa teippejä päästäkseen eläimeen käsiksi. Ja varmista että teippailujen jälkeen boksi on varmasti turvallinen, ettei eläin pääse sieltä livahtamaan karkuun = )

Selvä :) voiko muut rodut olla samassa boksissa?

Olen joitain talvikkopareja tuonut samassa boksissa kun ovat asuneet yhdessä (naaras tai urospareja siis). Kunhan eläimet vain tunnistaa toisistaan jotenkin niin voi tuoda.

29
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Jätteet
« : 29.01.13 - klo:13:02 »
Kysyin jätekeskuksesta tuota viime vuonna:

Oma viestini:
"Viesti: Hei, tiedustelisin pitkään vaivannutta asiaa. Kasvatan jyrsijöitä joilla käytän kuivikkeena kutterinpurua ja pellavakuiviketta. Sekaan joutuu myös eläinten ruokaa, eli jyviä ja joitain tuoreruokia, heinää, sekä pahvi- ja wc-paperisilppua. Käytetyssä kuivikkeessa on tietenkin mukana jyrsijöiden ulosteita. Mihin tällainen jäte kuuluu laittaa?"

Ja jätekeskuksen vastaus:
"Hei!

Voit kompostoida jätteen itse tuossa koostumuksessa. Pienet määrät voit laittaa myös biojäteastiaan. Muussa tapauksessa sekajäteastiaan.

Ystävällisin terveisin,


Mari Juntunen
Jätehuoltoneuvoja
Oulun Jätehuolto"

30
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Jätteet
« : 27.01.13 - klo:18:03 »
Meillä poltetaan nykyään kaikki purut takassa. Kesällä osa menee biojätteeseen. Niin chinchillojen puupelletit, gerbujen pellavakuivikkeet kuin ne "tavalliset purut" mitä aikanaan oli. Ei ole mitään ongelmia ollut = ) Joskus varoittelivat nuohoojat että voi olla vaarallista, nokesi vissiin piippua enemmän tms. mutta näin on vuosia tehty eikä ole ollut ongelmaa. Kesäisin kompostoitiin kukkapenkkien ja kasvimaan mullaksi, siihen sekoitettuna lantaa yms.

Sivuja: 1 [2] 3 4 5