Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - sarsu

Sivuja: 1 ... 6 7 [8]
106
Me ei päästy lähtemään kotona sattuneista syistä, kyllä harmitti heittää rahat kankkulan kaivoon  :(  Jos sitä yrittäisi sitten Lahteen...

107
Niin ja sitä vielä piti kysyä, kun mulla on kaikki kuusi kaveria menossa sekä ulkomuotoon että lemmikkiin, niin viedäänhän ne ulkomuotopöytään? Pitääkö jollekkin informoida tästä vielä paikan päällä? Hirveästi kysymyksiä kun on ekat näyttelyt.  :P

108
Syrkeillähän on 30x20x20cm vähimmäismitat boksiin, haitanneeko kun mulla olis yks 39x25x16,5cm boksi, eli korkeutta 3,5cm liian vähän?  ;)  Hirveesti tulossa tavaraa multa myyntiin, toivottavasti saa kaikki pois viemästä tilaa.

109
Saiskohan sinne myyntipöytään viedä ilmaiseksi annettavia tavaroita? Jos lätkäsis vaan paperin missä lukee että on ilmanen. Saa sitten ottaa kuka haluaa ja tarvitsee.  :)

110
Nannamannelle ja Mansikalle laitettu yksityisviestiä. :)

Tuonne myyntipöytään saa ilmeisesti tuoda myös tavaroita myyntiin?

Marlalleko kannattaisi laittaa viestiä tuosta mahdollisesti ilmoittautumismokasta?

111
Voi kääk, en ole yhtään varma laitoinko rastin tuohon että olen jäsen, keltähän tuota nyt pitäisi kysellä?  :c8  Meiltä tullaan kuuden hamsterin voimin.  :)

Miten toimii tuo myytävien hamstereitten tuominen näyttelypaikalle, tarvitseeko niistä maksaa mitään ja laitetaanko sinne joku lappu että "myydään hamstereita" vai mitenkä?  :D  Mulla olisi vielä kaksi kasvattia vailla kotia.

112
Edelleen mainostan, että meidän kyytiin mahtuu vielä.  :)  Isolla farkulla lähdetään Vantaalta, matkaltakin voidaan napata kyytiin, jolloin mietitään sitten bensakulut uusiksi. Riippuen tarvitseeko ottaa myytävänä olevaa terraa mukaan, niin mahtuisi kolme ihmistä.

113
Aika myöhään musta menee tuo ilmoittautuminen, enää 13 päivää aikaa ilmoittautua ja linkki ei toimi?  :pihalla:

114
Ahaa, milloinkohan se linkki mahtaa suunnilleen avautua? Että tietää olla heti ilmoittautumassa  ;)

115
Täältä tullaan koko lauman kanssa ekaa kertaa näyttelyihin :)  Jos joku tarvitsee kyytiä ja on valmis maksamaan bensakuluja, niin täällä olisi mahdollisesti tilaa 2-3 ihmiselle hamstereineen. Vantaalta lähdetään ja 4-tietä tullaan miekkosen kanssa.

Toimiiko muilla tuo näyttelyihin ilmoittautumislinkki? Vai pitääkö tässä ruveta postitse ilmoittautumaan ettei vahingossa käy kuin Lempäälän kanssa, että ilmoittautumisaika menee umpeen...  :pihalla:

116
mirauh, kiitoksia kovasti!  :)  
Tosiaan vanhemmat ovat hopsuja, mutta tuo "kilppari" näyttää omaan silmään liian ruskealta (etenkin etupäästä) hopsuksi.

Mustat ovat sitten myös ilmeisesti valkonauhaisia?

Olen itekkin miettinyt tuota hopeamustaisuutta, että ovatko vai eivät. Virallinen värihän se ei ole, enkä siten tiedä varmaksi minkä näköinen se hopeamusta olisi, mutta eivät nuo ihan mustiakaan ole, vaan harmaaseen/hopeaan päin. Selvästi erilaisempia kuin kaksi mustaa. Että mitähän niihin papereihin nyt sitten laittaisi.  :pihalla:  Noista kuvista ei hyvin oikein näy...

117
Viittiskö joku avustaa näitten poikasten kuvioitten kanssa?  :pihalla:

http://www.petsie.fi/pet.php?petid=181097&s=images

Tuosta cremestä mietin, että missä vaiheessa tunnistaa onko cinnamon vai creme, tummuuko tuo vielä tuosta?

Hopeanharmaista mietin, voivatko olla hopsuja kun ei ole tummanharmaita poskimerkkejä? Tai ehkä todella tarkasti katsottuna jotkut haaleat on.

En tiedä kuuluuko välttämättä juuri tänne, mutta missä vaiheessa erottaa varmasti onko pk? Omaan silmään kaikki (hopea)mustat ovat pitkiksiä ja muut lk.

Oon yhtäkkiä ihan sekasin näistä väreistä ja kaikesta muustakin, vaikka aiemmin ei ollut mitään ongelmaa aikuisten kohdalla, kai tämä eka oma poikue vaan pistää pään niin pyörälle.  :c8

118
Meillä kaikilla neljällä nuo muoviset Rolly-pyörät jaloilla, mutta se keskiosa on vähän huono, sillä yhdellä jo kulunut se tappi mikä pitää pyörän telineessä kiinni, niin että pyörä tippuu kun hamsu on juossut siinä vähän aikaa. Aika pettymys, oli käytössä vain 5kk.  :pihalla:  Kumpi näistä olisi parempi, hiljaisempi tai ainakin vaappumaton...

http://http://www.unelmalemmikit.net/kauppa/product_details.php?p=1126
http://http://www.lemmikkiexpress.fi/product_details.php?p=2324

Toivottavasti osasin linkittää oikein. Tarvisko tuohon metalliseen verkkopyörään laittaa jotain pehmustetta? Ihan kuin olisin lukenut joskus jotain sellaista että pitäisi, kun tassut voivat kuluvia rikki tms.

119
Kasvatus ja genetiikka / Re: Poikaspäiväkirjat 3
« : 05.05.11 - klo:12:24 »
Viime perjantai-iltana syntyi meikäläisen eka poikue (hopeanharmaa x hopeanharmaa vn lk), lauantaina kun katsoin niin poikasia näytti olevan 11 kipaletta, mutta tuossa maanantaina kun katsoin uudestaan, niitä olikin 13.  :haha Toivotaan että pysyvät kaikki hengissä. Lauantaina oli kyllä pari veristä paperia pesätarvikkeiden seassa, vissiin syönyt mahdolliset kuolleet poikaset?

Hieman ärsyttää, kun mulla on aina ollut tapana ripotella siemenseos ympäri terraa ja laittaa tuoreruoka kuppiin, niin Ninja ottanut sitten tavakseen kerätä siemenseoksen sinne kuppiin tuoreruoan päälle.  ;)

Stressasin aluksi hirveästi miten tuo mamma hoitaa poikasia ja syökö ne saman tien kun kurkistan pesään, mutta eipä näy mitään ongelmia olevan. Ihana seurata alusta asti poikasten kehittymistä terran pohjan läpi, kivasti alkaneet tummua ja pitävät välillä kovaa meteliä.  :)

Tarkoituksena mulla siis alkaa kasvattamaan hopsuja, myöhemmin myös mustasilmäistä valkoista, ehkä tulee vuoden päästä kasvattajanimikin hankittua kun 18 täytän ja tuomarointi joskus tulevaisuudessa kiinnostaisi.
Värigenetiikka on todella vaikeaa, oon yrittänyt opiskella sitä tässä jo pidemmän aikaa ja yrittänyt kunnolla panostaa, mutta tuntuu että sama kuin lukisi kiinaa.  :roll:  Kaikkeen muuhun olen poikasten ja hamstereiden hoidossa perehtynyt kunnolla, toki ainahan on lisää opittavaa, mutta tämä värigenetiikka on kyllä jotain ihan outoa...

Sivuja: 1 ... 6 7 [8]