Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Karvakorvathamsula

Sivuja: 1 ... 4 5 [6]
76
Kasvatus ja genetiikka / Re: Hamsujen hinnoista?
« : 21.12.10 - klo:20:23 »
Meillä täällä Lahdessa pyydetään yleensä 25e syrkeistä. Jos on jo reilusti yli luovutusikäinen, ja se vaan halutaa pois käsistä joskus voi olla jopa 10e !  :pihalla: Jonkun mahtava sukuinen ja mahtavan näköinen hamsu myydään pilkkahintaan kympillä... Siinä varmasti yksi syy miksi mä en myy omia hamsuja eläinkauppaan...  :( Kääppärit taas vaihtelee hirveesti, joskus ne on 30e, joskus 25e, joskus 20e, tai joskus vaan 10e...

Ite en oo kasvattaja, eikä haittaa vaikka tämmönen starttipaketti mukaan tulisi :) Musta se on vaan hamsterille parhaaks, kun tulee omaa tuttua ruokaa mukaan  :)

77
Tässä on tää meidän nvkkk, Delfoin Saimi, tuttujen kesken Tytti :)

78
Mitäköhän värityksiä tulis cinnamosta ja normaali valkokirjokilpikonnasta? :)

79
Ensimmäiset 3 hamsua eläinkaupasta... Neljännen halusin ostaa kasvattajalta, sillä halusin "kokeilla" miten ne eroavat toisistaa (eläinkaupat ja kasvattajat)  :P Myöskin olin jo suunnitellut kasvattajalta hankitulle hamsulle poikasia (jos suinkin mahdollista). Olen ollut tyytyväinen kasvattajalta hankittuun: tietää tarkkaan suvusta, valmiiksi käsitelty, neuvoa hamsun iän ajan :)

Hippu - Faunatar , Lahti
Hipsu - Faunatar, Lahti
Viki - Hoopeakäpälä, Lahti
Delfoin Saimi (tutuimmin Tytti) - Delfoin

80
Kasvatus ja genetiikka / Re: Knikki eli häntämutka
« : 12.12.10 - klo:15:36 »
Huaah...Älkää ihmiset astutelko knikillisiä hamsuja! Jos ette ole varmoja onko kyseessä knikki, niin näyttäkää hamsu esim. näyttelyissä tms. paikassa jossa asiantuntija osaa tarkistaa asian :)

Ja mielestäni ihmisten, jotka eivät edes kasvata hamsuja, kannattaa käyttää näyttelyissä omat hamsunsa, sillä näyttelyistä saa koko hamsusta palautteen :)

81
Juu, logohuppari ja kalenteri olis ihan jees :) kalenterille olisi tosin enemmän käyttöä, uutta vuotta ajatellen, mutta kyllähän sillä logohupparillakin itseään lämmittää talven pakkasissa!  :D

82
Heips ! :) Mitä värejä voi tulla yhdistelmästä cinnamo ja normaali valkokirjokilpikonna?  :lol:

Sivuja: 1 ... 4 5 [6]